Προς το περιεχόμενο

Final fantasy xv (ps4-xbox one)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανακοινώθηκε τελικά και επίσημα οτι το ffvxiii ονομάζεται ffxv και θα βγει για ps4 -xbox one 

βλέποντας αυτό το βίντεο απο gameplay μου έπεσε το σαγώνι, φυσικά σε κάποια σημεία φαίνεται αργό και γενικά δεν είναι να πιστέυεις την square μετά το στραπάτσο του ffxiii που άλλα μας έδειχνε για battle gameplay και άλλα έγιναν, αλλα τώρα πιστέυω οτι αυτός ο τίτλος που έχει ήδη 6-7 χρόνια development (φυσικά όχι completed,στάνταρ το αφήσαν σε hiathus για να κάνουν milk το xiii) θα είναι το final fantasy που περιμένει τόσα χρόνια ο κόσμος.

απλά δείτε το καινούριο βίντεο(δεν είναι το βίντεο της conference της σόνυ) και πείτε τι πιστέυετε, άποψη μου μιλάμε για το redefine του genre ,επιτέλους τα jrpg επιστρέφουν,μας έδειξε το Ni no kuni οτι μπορούμε να έχουμε πλέον large scale jrpg και τώρα θα δούμε ένα Jrpg με σοβαρότερο ύφος σε κλίμακα final fantasy εποχών ps1. 

εγώ είμαι speechless...

• Like 1
Δημοσ.

To gameplay και το σύστημα μάχης δεν μου αρέσει καθόλου… Είναι πολύ action:mad: 

ΥΓ: Τα έχω παίξει όλα από το 7 και μετά

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα δεν μου αρεσε και ειμαι fan των FF απο το VI..

To gameplay και το σύστημα μάχης δεν μου αρέσει καθόλου… Είναι πολύ action:mad: 

ΥΓ: Τα έχω παίξει όλα από το 7 και μετά

με τπτ δεν ειστε χαρουμενοι, με τπτ ομως...

Δημοσ.

καλά ρε παίδες τι λέτε? πως γίνεται να μην σας αρέσει? άλλα ξέρω εσείς μια ζωή θα είστε κολλημένοι με το turn based σύστημά μάχης των παλιών ff ,

λοιπών το παιχνίδι θενεται τέλειο , το περίμενα τόσα χρόνια και είμαι κατενθουσιασμένος με το αποτέλεσμά της δουλειάς που έχουν κάνει

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρεσουν τα γραφικα και το art direction πολυ αλλα το gameplay οχι, μου φαινεται πολυ action και button mashing για FF..

• Like 1
Δημοσ.

και εγώ turn based fan είμαι αλλα εφόσον είδα οτι είδα στο βίντεο μόνο τα καλύτερα έχω να πω. φαίνεται απίστευτο το gameplay ,φυσικά θα δούμε και turn based jrpg αλλα αυτό που θα σου προσφέρει αυτο το final fantasy θα είναι κάτι ανώτερο πιστέυω. 

• Like 1
Δημοσ.

είναι action RPG το είχε πει Απο την πρώτη μέρα ο Nomura , Εγω πλέον το turn based συστήματα μάχης το θεωρώ παλιό μοδιτικο και ξεπερασμένο, αν το σύστημά μάχης του 15 έχει περάσει στο κοινό θα ακολουθήσουν αυτό το action στυλ και σε μελλοντικά παιχνίδια της σειρας

Δημοσ.

Το συστημα μαχης φαινεται να ειναι αρκετα καλο αν και ρηχο και θα ηθελα να το προσεξουν λιγο παραπανω ετσι ωστε να υπαρχει και η τακτικη απο πισω. Δεν θα ηθελα ενα all out button masher. Απο εκει και περα το παιχνιδι εχει να αποδειξει πολλα. Το FF XIII που μας εφεραν ηταν μετριοτατο και για τα δικα μου γουστα κακιστο. Πηγαν τα γραφικα στο max και το gameplay το πηγαν στη min με τον χειροτερο δυνατο τροπο και σε σχεδον ολα τα επιπεδα εκτος απο το συστημα μαχης που εκει κατι κανανε και ειδα καλη εξελιξη. 

Γενικα κραταω ανοιχτο το μυαλο μου αλλα το καλαθι μου θα ειναι μικρο. 

• Like 1
Δημοσ.

Γουστα ειναι παιδες, οπως ο αλλος σνομπαρει το multiplayer γιατι μπορει ετσι και εγω θελω turn based μαχες για πιο tactical feel στο FF μου.. :P Δεν ειμαι στενομυαλος ομως και δεν θα πω οχι αν το τελικο αποτελεσμα ειναι καλο.. Μετα το xiii-2 εχω χασει λιγο το hype για τα ff βεβαια, πανε να γινουν resident evil σιγα σιγα πραγμα που ελπιζω να μη γινει..

• Like 2
Δημοσ.

καλά ρε παίδες τι λέτε? πως γίνεται να μην σας αρέσει? άλλα ξέρω εσείς μια ζωή θα είστε κολλημένοι με το turn based σύστημά μάχης των παλιών ff ,

Ακριβως! :-D

Θα το παιξουμε παντως :P

Δημοσ.

Square Enix: PC version of Final Fantasy XV "undecided"

Chief technology officer Yoshihisa Hashimoto says that FFXV will need a high-powered PC to run; PS Vita cross-play options and smartphone/tablet apps up for consideration.

The latest issue of Famitsu (via Final Fantasy Network) says that publisher Square Enix is still undecided on whether to release a PC version of Final Fantasy XV.

According to Square Enix's chief technology officer Yoshihisa Hashimoto, if a PC version were to be released, it would require an expensive machine to run. Hashimoto said that the company was waiting to gauge audience demand before making a decision on a PC version.

Hashimoto added that FFXV is being developed in a PC environment and that platforms that support DirectX 11 will be likely candidates for the game, hence the next-generation leap to the PS4 and Xbox One.

• Like 1
Δημοσ.

καλά αν το κυκλοφορήσουν στο PC μπορεί να μην πάρω καν κονσόλα (τα πρώτα χρόνια)

θέλω αυτό το παιχνίδι να το απολαυσω με οσο το δυνατον καλύτερα γραφικά !!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...