buuren Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Παιδια καλημερα. Προχθες την παρασκευη 7-6 επεσα κατα τυχη σε μια προσφορα του public για τον δισκο WD Caviar Black WD1002FAEX 1TB Εκανα λοιπον μια παραγγελια για χαβαλε πιστευοντας οτι δεν υπαρχει περιπτωση... Εγραφε διαθεσιμο,περιορισμενη διαθεσιμοτητα...καλα λεω...public ειναι αυτο... Ειμουνα ετοιμος να ανοιξω το θεμα στις προσφορες, μια και δεν το ειχε δει κανενας, και δεν προλαβα, σε 10 λεπτα εγραφε εξαντλημενο. Το θεμα τωρα ειναι οτι με ενημερωσαν να παραλαβω. Τι λετε? μηπως φαω καμια φολα? τι να προσεξω? αν ειναι σφραγισμενος και τι αλλο? Μηπως ειναι ανακατασκευη-μεταχειρω? 55 ευρω και η μικροτερη στον σκρουτζαρο ειναι 83 ευρω. Ευχαριστω για την οποια βοηθεια.
Antwni Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Κατεβάζεις το HD Sentinel και βλέπεις αν είναι χρησιμοποιημένος... Edit:Από τις ώρες χρήσης προφανώς 1
buuren Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αν ειναι ανακατασκευη θα μου αναφερει τις ωρες? Ρωταω γιατι δεν εχω αγορασει ποτε εσωτερικο σκληρο. Πως μπορει να σκοτωνει αυτο το δισκο σε αυτη την τιμη? Παραξενο δεν ειναι? Αλλη μια ερωτηση οταν τον βαλω πανω θελει τιποτα? φορματ κτλ? ΑΝΤΩΝΗ ευχαριστω για την αμεση βοηθεια σου.
Antwni Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αν είναι μεταχειρισμένος θα φανεί από τις ώρες που θα έχει... Ο δίσκος θα είναι άδειος (κανονικά)...!Δε χρειάζεται format... Τον βάζεις πάνω και δες από τον άλλο σκληρό που έχεις το λειτουργικό τις ώρες του Απλά πρόσεξε αυτά που είπες και εσύ...σφραγισμένος κτλπ 1
buuren Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Τι σημαινει σφραγισμενος? Εχει ταινια ασφαλειας που κοβεται λογικα ε ? θα την καταλαβω? edit: τι πρεπει να δω στην σφραγιση? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2013 από buuren
johnny.tifosi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τον έχω παραλάβει κι εγώ αυτόν τον δίσκο από προχτές. Σφραγισμένος σε αντιστατικό σκαουλάκι και καινούριος. Τρέχα να τον πάρεις, είναι τρομερή προσφορά. 1
jokerakias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Παιδια καλημερα. Προχθες την παρασκευη 7-6 επεσα κατα τυχη σε μια προσφορα του public για τον δισκο WD Caviar Black WD1002FAEX 1TB Εκανα λοιπον μια παραγγελια για χαβαλε πιστευοντας οτι δεν υπαρχει περιπτωση... Εγραφε διαθεσιμο,περιορισμενη διαθεσιμοτητα...καλα λεω...public ειναι αυτο... Ειμουνα ετοιμος να ανοιξω το θεμα στις προσφορες, μια και δεν το ειχε δει κανενας, και δεν προλαβα, σε 10 λεπτα εγραφε εξαντλημενο. Το θεμα τωρα ειναι οτι με ενημερωσαν να παραλαβω. Τι λετε? μηπως φαω καμια φολα? τι να προσεξω? αν ειναι σφραγισμενος και τι αλλο? Μηπως ειναι ανακατασκευη-μεταχειρω? 55 ευρω και η μικροτερη στον σκρουτζαρο ειναι 83 ευρω. Ευχαριστω για την οποια βοηθεια. να πάω εγώ για σένα??? 1
kostas_dr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εχει ταινια ασφαλειας που κοβεται λογικα ε ? θα την καταλαβω? Ναι. 1
buuren Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ok thanks. Παω να τον παρω και επανερχομαι...
Antwni Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δώστον σε μένα που σε βοήθησα ρε... Τους άλλους γράψτους, τον Κώστα δηλαδή 1
kostas_dr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μην ακούς άσχημες προτροπές buuren. Κράτα χαρακτήρα. Που θα δώσουμε ραντεβού για να μου δώσεις τον δίσκο; 2
buuren Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Παιδια μετα απο μια περιπετεια που ειχα με το παπι ,λογω βροχης,πηγα στο public και πηρα το δισκο. Ειναι σφραγισμενος ερμητικα στο σακουλακι του. Εδω θα ζητησω συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις που εκανα πριν σχετικα με τη συσκευασια. Απλα δεν ειχα δει πως ειναι οι δισκοι και νομιζα οτι εχουν μια μικρη ταινια στη μεση που κοβεται οπως τα τελη κυκλοφοριας η τα κτεο, οποτε μπορουσε να παραβιαστει...Εδω μιλαμε για εργοστασιακη σφραγιση. Ειμαι πολυ χαρουμενος που πηρα αυτο το δισκο σε αυτη την τιμη... Αρα δεν τιθεται θεμα ελεγχου με το hd sentinel αμεσα. Τον βαζω λοιπον στο ντουλαπι μαζι με κατι αλλα πραγματακια...( samsung 830 128 καινουργιος, μνημες 4 gb καινουργιες, xigmatek dark night καινουργια.) Σας κουφανα ε? Εκτος κι αν θελει ο αντωνης η ο Κωστας να παρει το δισκο... Δώστον σε μένα που σε βοήθησα ρε... Τους άλλους γράψτους, τον Κώστα δηλαδή Αντωνηηη.... Μην ακούς άσχημες προτροπές buuren. Κράτα χαρακτήρα. Που θα δώσουμε ραντεβού για να μου δώσεις τον δίσκο; Κωστααα..... Παιδια χωρια απο την πλακα σας ευχαριστω ολους πολυ για το χρονο σας και τη βοηθεια σας. Να ειστε καλα.
Antwni Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ο Κώστας, μόλις με ενημέρωσαν από το control, ότι έφαγε ban Άρα, ποιος μένει? Να τον χαίρεσαι!!Πολύ καλή τιμή!!! 1
jokerakias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ο Κώστας, μόλις με ενημέρωσαν από το control, ότι έφαγε ban Άρα, ποιος μένει? εγώ.....(και δεν θέλω ποιος σε χ@ζει εσένα)..... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα