Mystrider Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καλημέρα, Εχω εναν δίσκο SSD και ενώ πρίν κάνω φορμάτ τον έβλεπε κανονικά το σύστημα μου, τώρα δεν τον αναγνωρίζει, ή μια τον βρίσκει, μια τον χάνει.., τί μπορεί να φταίει? Να πώ ότι δεν πείραξα κάποιο καλώδιο ή κάτι, δεν τον βλέπει και στο BIOS
WalkerSW Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μηπως τον έχεις συνδεδεμένο σto 2o sata controller της μητρικής και όχι στον βασικό? Και τι κανει ο ssd χωρις λειτουργικο πανω του σαν δεύτερος σκληρός?
Mystrider Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εκανα πρόσφατα φορμάτ, πρίν το φορμάτ ειχα εναν SSD για τα Windows και έναν SSD για τα games, μετα το φορμάτ ο SSD των games δεν φένεται στο σύστημα, ούτε στο BIOS, παραμόνο καμιά φορά όταν ανοίγω το PC τον βλέπουν τα WIndows και μετά απο λίγο τον χάνουν εντελώς...
WalkerSW Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δεν μου απαντησες στο πρώτο μου ερώτημα... Και καλο θα είναι να μας ανφέρεις αναλυτικά το σύστημα σου (γιατι ρε γμτ κανενας σας δεν το κανει αυοτ το βασικοτατο πράγμα?) 1
Mystrider Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Στο δεύτερο SATA της μητρικής... χμμ, δεν το ξέρω αυτο, θα σε γελάσω.. μα καλά αν είχα συνδέσει κάτι λάθος κ πρίν απο το φορμάτ κανονικα δεν θα είχε προβλημα? ( πάντως είναι στο ίδιο σημείο συνδεδεμένα και τα δύο, κάτω δεξιά ) Το σύστημα μου όσα ξέρω είναι, Sandbridge I5, 12gb Ram DDR2 και ενα motherboard της Gigabyte... :/
WalkerSW Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Πριν απο το φορματ μπορει να ήταν περασμένοι οι driver της μητρικής και τώρα να μην είναι. Αν δεν μας πεις ακριβώς το μοντελο τις μητρικής δεν μπορούμε και εμεις να σου πούμε ποιον ακριβώς driver να κατεβάσεις!
Mystrider Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εχω περάσει τον driver της μητρικής, ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα. \ Θα τον αλλάξω θέση μήπως κ φταίει αυτο.
TheELF Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καλημέρα, Εχω εναν δίσκο SSD και ενώ πρίν κάνω φορμάτ τον έβλεπε κανονικά το σύστημα μου, τώρα δεν τον αναγνωρίζει, ή μια τον βρίσκει, μια τον χάνει.., τί μπορεί να φταίει? Να πώ ότι δεν πείραξα κάποιο καλώδιο ή κάτι, δεν τον βλέπει και στο BIOS Ο μόνος λόγος για να συμβαίνει αυτό είναι να χάνει την επαφή του, ή από το τροφοδοτικό ή από το sata καλώδιο. (Εκτός και αν τελειώνει η μητρική ή το τροφοδοτικό σου)
Mystrider Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά, θα κοιτάξω σήμερα ότι μου είπατε
Mystrider Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καλά δε ξέρω τι να πώ, άλλαξα θύρα τον SSD και μετά μου έβγαζε το PC το γνωστό για μένα μύνημα, ενα αρχειο dll των Windows ειναι κατεστραμμένο ξανα εγκαταστήστε το... αυτό το μύμημα μου το βγάζει ανα 3μηνό, τετράμηνο το PC και αναγκάζομαι να κάνω φορμάτ.., στο θέμα μου τώρα, έβλεπε εναν SSD πάλι στην αρχική οθόνη του BIOS, δεν ανοιγαν τα WIndows και την έπεσα για ύπνο.. ξυπνάω μετα απο κάνα δύωρο.. αναγνωρίζει ΚΑΙ τους 2 SSD στην οθόνη του BIOS και μπαίνει και στα WIndows... heeelpppp
TheELF Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τι help ρε αδερφέ,δες της συνδέσεις σου. Ο μόνος λόγος για να συμβαίνει αυτό είναι να χάνει την επαφή του, ή από το τροφοδοτικό ή από το sata καλώδιο. (Εκτός και αν τελειώνει η μητρική ή το τροφοδοτικό σου) Τι λειτουργικό έχεις;;Σου λέει μήπως για το hall.dll ;; Μήπως έχεις windows XP; όχι απαραίτητα μόνο του αλλά σε κάποιον δίσκο;;; μου έβγαζε το PC το γνωστό για μένα μύνημα, ενα αρχειο dll των Windows ειναι κατεστραμμένο ξανα εγκαταστήστε το...
Mystrider Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά οι συνδέσεις είναι μια χαρά.. και το ρεύμα και τα SATA συνδεδεμένα σωστά, έχω Win 7, μου λέει για ενα αρχείο dll οτι λέιπει ή είναι κατεστραμένο, και λέω εγώ, μήπως οι θύρες SATA ΄'εχουν προβλημα και δεν μπορεί να διαβάσει απτον δίσκο? Εχω βαρεθεί να βλέπω αυτο το μήνυμα για το dll... το motherboard επάνω έχει 2 λευκές θύρες SATA και 4 μαύρες, θεωρώ οτι οι 2 λευκές ειναι για τον master & slave, σωστά? Οταν συνδέω εκει πάνω και τους 2 SSD δεν τους βλέπει και τους 2 παρα μόνο τον έναν, πώς να τους συνδέσω σωστά? Ανοίγω το μηχάνημα, μπαίνει στα windows, κανω restart βγάζιε το dll μηνυμα, το αφήνω κάνα δύωρο, ανοίγουν πάλι τα windows. Που να επικεντρωθώ δεν ξέρω, τι να φταίει? * Τροφοδοτικό, motherboard και SSD σχεδόν 2 ετών
TheELF Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ποιο φλου δεν γινόταν;; Πες έστω ποιο dll ψάχνει. Αφού ρωτάς για την μητρική σου πες μας το μοντέλο της έστω,δεν καθόμαστε από δίπλα να βλέπουμε ό,τι βλέπεις. Το «μια χαρά» στης συνδέσεις είναι σχετικό,μπορεί να είναι σωστά συνδεμένα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χάνει την σύνδεσή του ώρες ώρες,λόγου κακής επαφής φθαρμένου βύσματος ή για κάποιον άλλο λόγο. Όλα όσα μας λες δείχνουν στο ότι συμβαίνει αυτό,χάνεται η σύνδεση με τους δίσκους,πρέπει να μάθουμε για ποιο λόγο γίνεται.
Mystrider Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ασε με να δώ το απόγευμα λεπτομέρειες και επανέρχομαι, ευχαριστώ
Mystrider Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Επανήλθα λίγο αργοπορημένα αλλα για τα πρακτικά, Ο δίσκος τελικά είχε πρόβλημα, χάλασε μάλλον, τον αντικατέστησα λόγω εγγύησης ευτηχώς! Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα