Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν αντιγράφω ένα πηγαίο κώδικα από μια ιστοσελίδα στη java aplications μερικές φόρες μου ενφανίζει

αυτό το παράθυρο σας δείχνω και τον πηγαίο κώδικα που συνάντησα αυτό το πρόβλημα

post-235193-0-44627100-1371024651_thumb.jpg

post-235193-0-53046600-1371025007_thumb.jpg

Δημοσ.
Όταν γράφεις ένα πρόγραμμα σε Java, για να τρέξει πρέπει να υπάρχει μία συνάρτηση
public static void main(String[] args)

μέσα στην οποία μπαίνει ο κώδικας που θα εκτελείται όταν τρέχεις το πρόγραμμα.

Το μήνυμα λάθους σε ενημερώνει ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια συνάρτηση.

Edit:
Συγνώμη, τώρα είδα ότι είναι applet και δεν χρειάζεται τη main.
Για να το τρέξεις δοκίμασε να πατήσεις δεξί κλικ πάνω στο αρχείο (μέσα στο netbeans) και Run File.
  • Like 1
Δημοσ.

Σωστός είσαι!!!! άλλα πια είναι η διάφορα μετάταξη του δεξί κλικ και του κουμπιού play είμαι σχετικά

καινούργιος στον προγραμματισμό και δεν καταλαβαίνω τη διάφορα μπορείς να μου τη εξήγησης

και εντελώς καινούργιος χρήστης στη java

Δημοσ.

Τα προγράμματα Java χρειάζονται την main για να τρέξουν. Και το NetBeans όταν πατάς το "Play" ψάχνει να βρει την main για να την εκτελέσει. Κάτι το οποίο δεν είναι δυνατό όμως καθώς δεν υπάρχει στο πρόγραμμά σου.

Τα Java Applets ξεφεύγουν από αυτή τη λογική. Για το λόγο αυτό δεν μπορούν να τρέξουν μόνα τους αλλά πρέπει να τα αναλάβει ένα πρόγραμμα για να τα εκτελέσει (πχ browser). Με το δεξί κλικ και Run File καλείς τον applet player για να τα εκτελέσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...