Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40k: Eternal Crusade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι οι ίδιοι developers, αν δεν κάνω λάθος.

Γενικά μιλάω,από την ποιότητα του ενός στο άλλο.Πως επέτρεψε η game-workshop να βγάλουν τέτοιας ποιότητας παιχνίδι...

• Moderators
Δημοσ.

Εδώ έχουν βγάλει τόσα και τόσα 40k παιχνίδια μετά το Space Marine που δεν είναι κοντά στην ποιότητά του. :P

Kαι οκ, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο το Space Marine, θα μπορούσαν να το είχαν προσέξει περισσότερο. Κρίμα που δεν είδαμε και sequel.

Δημοσ.

Γενικά μιλάω,από την ποιότητα του ενός στο άλλο.Πως επέτρεψε η game-workshop να βγάλουν τέτοιας ποιότητας παιχνίδι...

Κάτσε ρε φίλε, Alpha είναι το παιχνίδι ακόμα.

Πιο πολύ ως το BF4 συναντά το Wh40 το κόβω.

Πάντως υπάρχουν και καλά αλλά και άσχημα Warhammer Fantasy & 40K παιχνίδια, και η GW βγάζει περισσότερα πουλώντας licences πλέον παρά φιγούρε :(

Βέβαια με τις τιμές που έχουν λογικό. Πήγα το περασμένο Σάββατο στο WH World (Nottingham) να παίξω και να ανανεώσω τον Lizardmen στρατό μου, και πήγα να πάθω έμφραγμα με τις νέες τιμές.

Αλλά ο νέος Lord Castellant, θα δείχνει τρομερός, όταν τον βάψω με NMM τεχνική

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν ξερω αν φταιει το πρόγραμμα εγγραφης του video το εβαλα HD μπας και φταιει η ποιοτητα αλλα απογοητευτηκα, τι γραφικα είναι αυτά εν ετη 2016 ελεος.

• Moderators
Δημοσ.

Θα δούμε τι θα βγει στο τέλος. Δεν το έχω παίξει καν, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Ναι, μοιάζει σαν ένα άλλο Space Marine μέχρι στιγμής και δεν έχω εντυπωσιαστεί, αλλά τουλάχιστον έχει καλύτερο netcode όπως φαίνεται (το μεγάλο πρόβλημα του SM για μένα). ;)

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...