HadesGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Tι μόνο PvP, βάλτε PvE εκεί πέρα.. PvE με τίποτα και με την καμία. Το σύμπαν του Warhammer 40K δεν είναι για quests και αηδίες, εδώ μιλάμε ότι όλοι και όλα βρίσκονται σε μόνιμη πολεμική σύρραξη. Θα ήταν χάλια και ηλίθιο να έχεις Space Marine και να σκοτώνει space cows... PvP μέχρι αήδίας Ασχετο με το νήμα αλλά με τρώει να το αναφέρω. Το ποιο συγκλονιστικό με τον κόσμο του warhammer είναι πως μια αυτοκρατορία που αρχικά διαδίδει και έχει για σημαία της τον αγώνα ενάντια σε κάθε προκατάληψη και θρησκοληψία και ότι η επιστήμη έχει εξηγήσει τα πάντα και δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία τελικά όχι μόνο γίνετε corrupt αλλά μετατρέπετε σε μια φομενταλιστική θρησκευτική κοινωνία με αρχηγό τον θεοποιημένο νεκρό αυτοκράτορα . Death to the False Emperor ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! Father Nurgle for the win!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 PvE με τίποτα και με την καμία. Το σύμπαν του Warhammer 40K δεν είναι για quests και αηδίες, εδώ μιλάμε ότι όλοι και όλα βρίσκονται σε μόνιμη πολεμική σύρραξη. Θα ήταν χάλια και ηλίθιο να έχεις Space Marine και να σκοτώνει space cows... PvP μέχρι αήδίας Death to the False Emperor ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! Father Nurgle for the win! 1) Θα προτιμούσα να έχει και PvE για να ζήσω στον κόσμο του, αλλά να είναι σε καλύτερη φάση από το (RIP) Warhammer Online. 2) 2
headbanger Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Death to the False Emperor ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! Father Nurgle for the win! Εγώ, και οι Bloody Greeks μου, θα σε στείλουμε απο εκεί που ήρθες. Ελπίζω να έχει και τα 2. ο χρόνος έχει αποδείξει ότι σε έναν Mmo τίτλο χρειάζονται τόσο pvp/pve.
HadesGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Εγώ, και οι Bloody Greeks μου, θα σε στείλουμε απο εκεί που ήρθες. Ελπίζω να έχει και τα 2. ο χρόνος έχει αποδείξει ότι σε έναν Mmo τίτλο χρειάζονται τόσο pvp/pve. Επιμένω για PvP στεγνά και ασιάλωτα και μονο η σκέψη για PvE μου φέρνει έμετο για Warhammer 40K. Προτιμώ να γίνεται της Πόπης με mass PvP και να πετσώνεις noob Space Marines παρά να τρέχω σε quest givers.... Επίσης για έλα με τους Bloody Greeks σου μία βόλτα στο Space Marine να δεις τι θα φάει ο False Emperor σου!!! Cast down the idols! Destroy the temples! Slay the priests! Show these fools that they worship nothing more than a rotting corpse!
LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Εσταξα το βρακάκι μου. Παίζει κανένας 40κ στην Ελλάδα αναρωτιέμαι; διαβάζει κανείς black library / Horus heresy κτλπ? Είναι από τα πιο πλήρη σύμπαντα που έχω συναντήσει. μέχρι και το σταρκραφτ ενα ριπ οφ της ιστορίας είναι! Ελπίζω σε καλή υλοποίηση . Αν και ένα TBS θα ήταν πιο κοντά στην φιλοσοφία του παιχνιδιού. Το Σύμπαν του WH40k είναι καθαρό rip-off από άλλα sci-fi,το οριγκεναλ μεσαιωνικό WH(το οποίο με την σειρά του έχει καταρημάξει τον Τόλκιν), ολίγη από ιστορία και πάρα πολύ σε ότι κάνει την GWorkshop να βγάζει περισσότερα αλλάζοντας την ιστορία και τους κανόνες κατά το δοκούν. Λυπάμαι που το λέω,αλλά είναι από τα περισσότερο cheesy και κακογραμμένα σύμπαντα απανταχού του κλάδου,εάν το πάρεις φυσικά σαν καθαρό sci-fi και όχι σαν promotion ιστορία των μακετών-μοντέλων(που είναι στην πραγματικότητα). Grimdark σε γελοία πραγματικά επίπεδα,χαρακτήρες στην συντριπτική πλειοψηφία αχυράνθρωποι,κακοί τύπου γκαργκαμέλ να τρίβουν τα χέρια στο gore σκηνικό και τόσο plot armour και mary sue καταστάσεις να σε κάνει να δεις το Power Ranger με άλλο μάτι. Κάτι βέβαια που δεν ήταν πρόβλημα στις ηρωικές αρχές όταν το 40k ήταν ο "καθυστερημένος" αδελφός του κανονικού φάνταζι ώστε να προκαλεί γέλιο με τις περίεργες-αστείες φιγούρες(ιδίως των ορκ) και τις χαζές ιστορίες του.Ώστε να είναι comic relief/dumbed down στο "σοβαρό" μεσαιωνικό. Αυτά από έναν λάτρη των παιχνιδιών 40k strategy και αναγνώστη ενός μεγάλου μέρους της Black Library και όλου(μέχρι τούδε)του Horus Heresy(που είναι από τα καλά βιβλία του σύμπαντος,όχι όλα βέβαια). Είναι ωραία εάν τα πάρεις σαν βιπερ με πίου-πίου και μπαμ-μπουμ για να περνάει η ώρα στην παραλία,αλλά για παραπάνω δεν κάμουν. Φωτεινές εξαιρέσεις είναι τα πολύ ωραία(για τα δεδομένα του κόσμου) του Abnett με το Eisenhorn. Αυτό που λείπει στο WH40k,όπως και στα αντίστοιχα Forgotten Realms,είναι η ανεξαρτησία του δημιουργού. Πολύ απλά δεν μπορεί ο Abnett και ο κάθε Abnett να πρωτοπορήσει και να γράψει κάτι πολύ καλό,ακόμη και εάν είναι ικανός να το κάνει. Του δίνουν κάποιες αρχές-αξιώματα και του λεν θα γράψεις επάνω σε αυτά,τέλος. Σε πολλές περιπτώσεις είναι ολοφάνερο ότι απλά το βιβλίο που διαβάζεις είναι μεγάλο διαφημιστικό φυλλάδιο για τις νέες φιγούρες-adventure pack του αντίστοιχου παιχνιδιού και άθλιο έμμεσο promotion.
HadesGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Το Σύμπαν του WH40k είναι καθαρό rip-off από άλλα sci-fi,το οριγκεναλ μεσαιωνικό WH(το οποίο με την σειρά του έχει καταρημάξει τον Τόλκιν), ολίγη από ιστορία και πάρα πολύ σε ότι κάνει την GWorkshop να βγάζει περισσότερα αλλάζοντας την ιστορία και τους κανόνες κατά το δοκούν. Λυπάμαι που το λέω,αλλά είναι από τα περισσότερο cheesy και κακογραμμένα σύμπαντα απανταχού του κλάδου,εάν το πάρεις φυσικά σαν καθαρό sci-fi και όχι σαν promotion ιστορία των μακετών-μοντέλων(που είναι στην πραγματικότητα). Grimdark σε γελοία πραγματικά επίπεδα,χαρακτήρες στην συντριπτική πλειοψηφία αχυράνθρωποι,κακοί τύπου γκαργκαμέλ να τρίβουν τα χέρια στο gore σκηνικό και τόσο plot armour και mary sue καταστάσεις να σε κάνει να δεις το Power Ranger με άλλο μάτι. Κάτι βέβαια που δεν ήταν πρόβλημα στις ηρωικές αρχές όταν το 40k ήταν ο "καθυστερημένος" αδελφός του κανονικού φάνταζι ώστε να προκαλεί γέλιο με τις περίεργες-αστείες φιγούρες(ιδίως των ορκ) και τις χαζές ιστορίες του.Ώστε να είναι comic relief/dumbed down στο "σοβαρό" μεσαιωνικό. Αυτά από έναν λάτρη των παιχνιδιών 40k strategy και αναγνώστη ενός μεγάλου μέρους της Black Library και όλου(μέχρι τούδε)του Horus Heresy(που είναι από τα καλά βιβλία του σύμπαντος,όχι όλα βέβαια). Είναι ωραία εάν τα πάρεις σαν βιπερ με πίου-πίου και μπαμ-μπουμ για να περνάει η ώρα στην παραλία,αλλά για παραπάνω δεν κάμουν. Φωτεινές εξαιρέσεις είναι τα πολύ ωραία(για τα δεδομένα του κόσμου) του Abnett με το Eisenhorn. Αυτό που λείπει στο WH40k,όπως και στα αντίστοιχα Forgotten Realms,είναι η ανεξαρτησία του δημιουργού. Πολύ απλά δεν μπορεί ο Abnett και ο κάθε Abnett να πρωτοπορήσει και να γράψει κάτι πολύ καλό,ακόμη και εάν είναι ικανός να το κάνει. Του δίνουν κάποιες αρχές-αξιώματα και του λεν θα γράψεις επάνω σε αυτά,τέλος. Σε πολλές περιπτώσεις είναι ολοφάνερο ότι απλά το βιβλίο που διαβάζεις είναι μεγάλο διαφημιστικό φυλλάδιο για τις νέες φιγούρες-adventure pack του αντίστοιχου παιχνιδιού και άθλιο έμμεσο promotion. Burn the Heretic!!! 1
Tobajara Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ξέρω ελάχιστα για το lore του Warhammer, αλλά ο Emperor δεν ήταν μέσα σε γυάλα? Επίσης αυτό το μεσαιωνικό Warhammer ποιό είναι?
LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ξέρω ελάχιστα για το lore του Warhammer, αλλά ο Emperor δεν ήταν μέσα σε γυάλα? Επίσης αυτό το μεσαιωνικό Warhammer ποιό είναι? Σε γυάλα τους βάζουν στο Star Wars,την bacta tank. O Emprah' !!!111!! είναι στον Θρόνο(όχι την χέστρα). Το οριγκενάλ πράμα: http://en.wikipedia.org/wiki/Warhammer_Fantasy_Battle Μια καλή copy-pasteια των Τόλκιν και D&D,στις αρχικές εκδόσεις και τώρα ένα ψιλό νιανια με πάρα πολλές επιρροές που δεν ταιριάζουν καλά μεταξύ τους.
Tobajara Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Χαχαχαχα, κάπου έχω δει να το παίζουν αυτό αλλά δεν είχα καταλάβει περί τίνος επρόκειτο, ήξερα μόνο το sci-fi Warhammer. Muchas gracias! Η γυάλα μπορεί να μου κόλλησε από τις ιστορίες του Χόκμουν του Μούρκοκ, που ο δικός τους Emprah ήταν ένα μωρό τετραψήφιας ηλικίας που τον ειχαν κάνει χρυσόψαρο και επικοινωνούσε σαν τον Πανταζή, με τηλεπάθεια. Κουλτούρα λέμε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Dude... "οριγκενάλ", από που βγαίνει; Καλά ναι, όσο για την πρωτοτυπία που έχει το 40k, nah. Αλλά δεν το διαβάζουμε/παίζουμε γι' αυτό. Εμένα αυτό που μου την δίνει περισσότερο και το έχω ξαναπεί, αν είναι single player game με στόρυ και έχει chaos. Standard 100000000% θα κάνει corrupt κάποιον ή θα υπάρχει daemon με την μορφή κάποιου. Λες και δεν μπορεί να υπάρξει ιστορία με chaos χωρίς αυτά. Επίσης, Khorne και άαααντε Tzeentch στα video-games. Slaanesh για το γαμώτο του "different" και Nurgle, καλή τύχη να βρεις. 1
HadesGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Dude... "οριγκενάλ", από που βγαίνει; Καλά ναι, όσο για την πρωτοτυπία που έχει το 40k, nah. Αλλά δεν το διαβάζουμε/παίζουμε γι' αυτό. Εμένα αυτό που μου την δίνει περισσότερο και το έχω ξαναπεί, αν είναι single player game με στόρυ και έχει chaos. Standard 100000000% θα κάνει corrupt κάποιον ή θα υπάρχει daemon με την μορφή κάποιου. Λες και δεν μπορεί να υπάρξει ιστορία με chaos χωρίς αυτά. Επίσης, Khorne και άαααντε Tzeentch στα video-games. Slaanesh για το γαμώτο του "different" και Nurgle, καλή τύχη να βρεις. Στο Space Marines πλέρωνες και έπαιζες μόνο στο multi με death guard αλλά στο single...τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου, Khorne και Chaos United.
LongTom Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Dude... "οριγκενάλ", από που βγαίνει; Καλά ναι, όσο για την πρωτοτυπία που έχει το 40k, nah. Αλλά δεν το διαβάζουμε/παίζουμε γι' αυτό. Εμένα αυτό που μου την δίνει περισσότερο και το έχω ξαναπεί, αν είναι single player game με στόρυ και έχει chaos. Standard 100000000% θα κάνει corrupt κάποιον ή θα υπάρχει daemon με την μορφή κάποιου. Λες και δεν μπορεί να υπάρξει ιστορία με chaos χωρίς αυτά. Επίσης, Khorne και άαααντε Tzeentch στα video-games. Slaanesh για το γαμώτο του "different" και Nurgle, καλή τύχη να βρεις. Οριγκενάλ βγαίνει από το ότι ήταν το πρώτο της σειράς. Από εκεί και πέρα απάντησα συγκεκριμένα σε ποστ.Δεν είπα ότι το κάνουν όλοι,γιατί και εγώ δεν διαβάζω την Black Library επειδή είναι πρωτοπορία. Αυτό λέω και εγώ,ότι οι κακοί είναι προβλέψιμοι μέχρι αηδίας,όλες οι πλοκές έχουν τα ίδια στοιχεία και οι "αντίπαλοι" στις μάχες λειτουργούν πάντα με τον ίδιο τρόπο(που καθορίζεται από τους Codexes).Καμία αλλαγή(εκτός εάν ευλογηθεί από την WG)και καμία ελπίδα για καινοτομία. Αυτά δεν είναι τίποτα,έχεις δει εσύ πολλά με Tau,Sisters of Battle ή ακόμη και Necrons;Η συντριπτική πλειοψηφία είναι οι space maheens εναντίων του chaos,orks ή nids.Ή γενικά το imperium εναντίων των άνωθεν. Φυσικά αυτό γιατί οι space maheens και το imperium μαζί με τους chaos πουλάν το περισσότερο στις φιγούρες,έτσι βγάζουν συγκριτικά πάρα πολύ πράγμα για να έχουν σενάρια να παίζουν. Οι άλλοι πάρτε τα @@ και μείνετε με λίγες και άθλιας ποιότητας ιστορίες. Αυτό έλεγα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Original = Ορίτζιναλ προφέρεται στα αγγλικά. Αυτό λέω. Ποιος το λέει "οριγκενάλ"; Μια φορά έκαναν να βγάλουν το Fire Warrior (best cutscenes for Battlefleet Gothic), αλλά από την μία ήταν κακό παιχνίδι, από την άλλη, ένας Tau να τα βάζει με τόσους και να νικάει, πρέπει να είχε ρίξει τρελά ζάρια. 1
Tobajara Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Με τούτα και με κείνα ψήθηκα για πολλοστή φορά να ξαναπιάσω το Dawn of War 2... 1
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μια και αναγνώστης άπειρων βιβλίων επιστημονικής φαντασίας και νομίζω όλων των γνωστών και καταξιωμένων scifi συγγραφέων θα διαφωνήσω κάθετα με αυτά που έγραψε ο LognTom. Αν και τα βιβλία του 40k σύμπαντος δεν διεκδικούν λογοτεχνικές δάφνες πάντως έχουν ένα βαθύ lore που δεν έχω συναντήσει ξανά σε κάποιο scifi κόσμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα