kLS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καλησπερα εχω ενα προβλημα με τον σκληρο δισκο,κατα την διαρκεια που χρησημοποιω τον υπολογιστη ο σκληρος δισκος καποιες φορες σταματαει να λειτουργει και ξανα ξεκιναει μετα απο λιγα δευτερολεπτα,ενω ο υπολογιστης παγωνει(πολλες φορες κρασαρει ολο το συστημα και αναγκαζομαι να κανω restart).Εχω κανει ελεγχο το σκληρο δισκο απο τα windows και δεν μου παρουσιαζει καποιο προβλημα.. Σκληρος δισκος : HDD SATA 640GB WESTERN - 16MB - 7200 Rpm Υ.Γ και κατι ακομα εχω περασει μνημη RAM συνολο ραμ υπολογιστη 4 gb αλλα μου χρησιμοποιει μονο 3.25 αν υπαρχει καποια λυση και για αυτο ... Ευχαριστω για τον χρονο σας..
TheELF Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Για τον σκληρό δες καλά το καλώδιο τροφοδοσίας,μπορεί να μην εφαρμόζει σφιχτά ή να έχει διπλωθεί κάπου και έτσι να χάνει την επαφή του. 1
sistah Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Οσο αναφορα την RAM, εχεις 32bit windows με αποτελεσμα να βλεπουν μoνο τα 3.25.H βαζεις 64bit ή μενεις ως εχει.
kLS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) αλλα καλωδιο τωρα θα περιμενω να δω αν θα συνεχισει να το κανει .... οσον αφορα την RAM εχθες εκανα φορματ γιαυτον τον λογο εβαλα τα x64 και συνεχιζει στα 3.25 update post : βρηκα το προβλημα με την RAM τα 0,75 παρε στη καρτα γραφικων ετσι νταηλικι και η μητρικη μου (FOXCONN G31mxp-k) δεν υποστηριζει memory remapping απο το bios για αλλαγη ρυθμισης ..εκτος αυτου update το bios δεν μπορω να το κανω διοτι δεν υπαρχει για 64ria windows 7 οποτε δεν μπορω να κανω τπτ.. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2013 από kLS
kLS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μετα την αλλαγη καλωδιου το προβλημα στον σκληρο λυθηκε...ευχαριστω για τον χρονο σας μπορειτε να κλεισετε το θεμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα