lupus_Hegemonia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γεια χαρά. Έχω το παμπάλαιο "γερό-λυκο" αλλά καταπληκτικό κινητό HD2 Leo (T-Mobile) για "ρεζέρβα", έχοντάς του πάνω βάλει την NAND Android rom αυτή εδώ (πολύ διαδεδομένη και γνωστή): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860 Εδώ και κάνα 5άρι μήνες, το κινητό έτρεχε τέλεια... μέχρι πριν 1-2 μέρες που ξεκίνησε να κάνει κάτι "νούμερα" (να σβήνει "περίεργα" κτλ), οπότε φτάσαμε και στο αποκορύφωμα χθες να νομίζει η σύζυγος (της το 'χω δώσει) ότι απλά έχει μείνει από μπαταρία, να το συνδέει στο PC... και ως το βράδυ που επέστρεψα το κινητό είχε αναμένο το πορτοκαλί λεντάκι και δεν άνοιγε! Πατώ να το ανοίξω/κλείσω, τίποτα. Βγάζω την μπαταρία και την ξαναβάζω και... από τότε, άναβε (αρχικά, μετά καθόλου) για δευτερόλεπτα το πορτοκαλί λεντάκι και μετά το κινητό αφού περνούσε το "HTC" λογότυπο, κολλά ασταμάτητα στο animated boot-splash screen!!! Δεν περνά απ' αυτό το στάδιο (για να ανάψουν τα κάτω hard keys και να μπει στην lockscreen) ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Στο PC, το βλέπω το κινητό - δεν είναι θέμα USB καλωδίου.Υποψιάζομαι ότι είτε είναι θέμα μπαταρίας (ΤΕΛΕΙΩΣ "πεθαμένη" που δεν παίρνει μπρος) είτε είναι ζήτημα της ίδιας της ρομ που δεν μπορεί να τρέξει - αλλά... γιατί το λεντάκι ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΝ (έστω πορτοκαλί); Ή... απλά "ψήθηκε" το κινητό και "πάπαλα", μετά από 4.5 χρόνια χρήσης! Μπορείτε να με βοηθήσετε, παρακαλώ; Μη τρέχω τώρα να χώσω 180-250 ευρώ για Android κινητό της συζύγου (έχουμε και βαφτίσια καθ' οδόν), μια χαρά την είχε βολέψει ο "γερό-λυκος" το HD2 με την Android rom... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdoumani Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δοκίμασε να φορτώσεις μια άλλη ρομ και να την φλασάρεις αν καταφέρεις να μπείς σε recovery. Λίγο μυστήριο το πρόβλημα σου. Φοβάμαι ότι ο γερόλυκος μπορεί να πήγε στον Android-Paradise. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Nαι, το φαντάστηκα ότι μπορεί να 'ναι η ρομ. Αλλά μπορώ να φλασάρω άλλη (ή την ίδια) πάλι, ενώ δείχνει να ΜΗ φορτίζει;;;Πως θα μπω σε recovery, δίχως να κάνει charging;...Και επίσης, υποθέτω κι εγώ, ότι μπορεί να τα "τίναξε τα πέταλα" ο "γερόλυκος". Δηλαδή, αν είναι πλακέτα πρόβλημα, ούτε για πλάκα δεν πάω να τη φτιάξω.Με τα ίδια λεφτά παίρνω ολοκαίνουργιο Android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Update ---------- Βασικά, πρώτα, έκανα hard-reset to factory πατώντας ταυτόχρονα τα Volume up/down και το κόκκινο κουμπί. Αφού τελείωσε, έβγαλα την μπαταρία και πατώντας (κρατώντας κάτω πατημένο) το κόκκινο κουμπί (για 30 δευτερόλεπτα) ξανάβαλα την μπαταρία και με έβγαλε στην μαύρη boot οθόνη. Εκεί πάτησα "AD Recover" και μετά ΜΠΗΚΑ στην οθόνη του Recover, βλέποντας ότι η μπαταρία ήταν... 95% φουλαρισμένη!!! Πάτησα εκεί την πρώτη επιλογή (boot) και... μια απ' τα ίδια!Τί κάνω; Απ' την στιγμή που μπήκα στην Recovery Screen, νομίζω είμαι σε καλό δρόμο. Μετά...; Τί κάνω μετά; Ξαναμπήκα στην Recovery screen, επέλεξα να ξαναπεράσω την ρομ (μέσω SD card, σβήνοντας τα πάντα), το 'κανα, η διαδικασία τελείωσε επιτυχώς και μου 'πε να μπουτάρω......και ΞΑΝΑ τα ίδια, κολλάει στο animated splash screen!!!Tί διάολο συμβαίνει;;;; Είναι κατεστραμένη (damaged) η ρομ και ταυτόχρονα έχει κάποιο πρόβλημα ΚΑΙ η SD card (που από εκεί διάβασε τo zip αρχείο της ρομ);;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.tifosi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εφ'οσον το κινητό μπαίνει στην recovery το πρόβλημα στο hardware μου φαίνεται λιγότερο πιθανό. Για δοκίμασε και διαφορετικούς συνδυασμούς rom και kernel. Επίσης δοκίμασε να επαναφέρεις το κινητό στην εργοστασιακή του κατάσταση ή να το επιδιορθώσεις, ίσως με κάποιο software που δίνει η HTC όπως μπορείς να κάνεις στα Sony με το Sony Update Center. Δεν γνωρίζω τι παίζει συγκεκριμένα με τα HTC και ιδιαίτερα με τα windows phones (αν δεν κάνω λάθος windows δεν είχε αρχικά το hd2; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση lupus_Hegemonia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Λύση Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μα ήμουν ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν ήταν hardware θέμα! Τα κατάφερα!Σίγουρα κάτι "παίζει" (σοβαρό) με την MicroSD κάρτα μου. Αλλά τελικά το πρόβλημα ΔΕΝ ήταν εκεί!Ξαναμπήκα σε recovery και αυτή τη φορά επέλεξα να κάνω Wipe-Out/Format ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, σε όλα τα partitions/sections... εκτός της κάρτας!Και μετά, επέλεξα ξανά NAND επιλογή instalation της ρομ... και "βουαλά", ξεκίνησε "πολυβόλο" (ταχύτατη, πιο πολύ από κάθε φορά) και τρέχει "κανόνι". Ναι, WinMo 6.5 είχε αλλά... κρίμα δεν θα ήταν τέτοια υπερ-κινητάρα, να τρέχει ένα απ' τα πιο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ λειτουργικά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.tifosi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ωραίος Κρίμα θα ήταν όντως να γυρίσεις στα windows, αλλά περισσότερο κρίμα θα ήταν να πήγαινε τέτοιο κινητό στην ανακύκλωση. Έτσι κι αλλιώς πρότεινα να γυρίσεις σε αυτά για να ξεκινήσεις από λευκή κόλλα που λένε. Μήπως έιχες εγκαταστήσεις κανένα mod από το το xda πριν παρουσιάσει το πρόβλημα; Είναι περίεργο να εμφανιστηκε έτσι στο ξεκούδουνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ.Κοίτα, ΕΞ' ΑΡΧΗΣ (δηλαδή όταν "σούταρα" τα "Παράθυρα" κι έβαλα αυτήν - και μόνο, δεν έχω αλλάξει Android rom), γενικά το κινητό πήγαινε "σχετικά καλά" (γρήγορα) - δηλαδή, αργούσε να bootάρει κτλ., έκανε κάτι μικρονουμεράκια, αλλά δούλευε μια χαρά. ΤΩΡΑ, πηγαίνει ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ καλύτερα - άρα, πιστεύω ότι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ φύγει όλα, είχαν παραμείνει τίποτε "σκουπίδια" και τελικά το έσκισε το κινητό.Βέβαια, πέρασα και 1-2 (ΜΟΝΟ!) "σπασμένα" apps που ΔΕΝ μπορούσα να τα βρω στο ελληνικό app store - και ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝ βάλει (κανένα) antivirus, οπότε παίζει να 'ταν και κάτι τέτοιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.tifosi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Antivirus στο android δεν χρειάζεσαι αν προσέχεις τι εγκαθιστάς. Συνήθως προβλήματα όπως το να μην μπουτάρει το κινητό συμβαίνουν όταν εγκαθιστούμε ROMs ή mods χωρίς να κάνουμε πρώτα τα απαραίτητα wipes στην recovery όπως συνιστά ο εκάστοτε developer στο xda. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Περνα μια αλλη ρομ στη sd και ρυθμηστο να μπουταρει απο την sd!ετσι δε θα πειράξει καθόλου την rom της nand και θα τρεξει τα android απο την sd! Εγω πάντως παράτησα το σπορ και κατασταλαξα μονο σε wp7.8 εδω και μήνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα