bill@96 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Πριν περίπου ένα μήνα αγόρασα την CORSAIR H100i την έβαλα πάνω στο pc και το πρώτο 3ωρο δούλεψε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και με εμφανή αποτελέσματα στην ψύξη του cpu.Την επόμενη μέρα με το που πήγα να το ανάψω λειτουργούσε κανονικά και μετά από περίπου μισό λεπτό άναβε το λαμπάκι του cpu πάνω στην motherboard και το pc έκλεινε απευθείας. Λειτουργεί με την stock ψύξη του επεξεργαστή αλλα με την υδρόψυξη σβήνει ενώ η ίδια υδρόψυξη σε άλλο pc δουλεύει κανονικά.Τι μπορώ να κάνω;
dimuscrossfire Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 πρέπει να σιγουρευτείς ότι το block της υδρόψυξης πατάει καλά πάνω στον επεξεργαστή.αν έχεις μητρική με socket 775 απλώς θα πρέπει να την κουμπώσεις στο πλάι..και πάλι να σιγουρευτείς ότι έκατσε καλά.
bill@96 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δοκίμασα να την βιδώσω καλύτερα αλλά και πάλι τα ίδια...το socket μου είναι ΑΜ3+ , έχω την asus sabertooth 990fx r2.0 και άκουσα πως έχει πολλά ανεξήγητα προβλήματα στην λειτουργία της.Πως μπορώ να εξετάσω αυτό το θέμα;
dimuscrossfire Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει με την μητρική σου.απλώς πρέπει να τσεκάρεις τα καλώδια αν τα έχεις συνδέσει καλά.και να δεις μήπως την έχεις σφίξει πολύ πάνω στον επεξεργαστή.μπορεί και κάποιος άλλος φίλος να μας βοηθήσει.να μας πει την γνώμη του
Thanos1972 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εισαι σιγουρος οτι η ιδια υδροψυξη δουλευει κανονικα ετσι? εαν θυμαμαι καλα η sabertooth πρεπει να εχει συνδεδεμενο στο cpu fan της μητρικης,ανεμιστηρακι.της corsair που το εχεις? εαν τα εχεις ετσι,βαλε κανεναν αλλο ανεμιστηρα στο cpu fan και αλλου την corsair.
RcManiac Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δοκίμασε να έχεις και την ψυχτρα και τα fans στο τροφοδοτικο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα