ghostmaster Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 γεια σας φιλοι μου ηυελα να σασ ρωτησο εχω ενα pc vista του εβαλα windows 7 του εβαλα παστα θερμοαγωγιμη στον επεξεργαστη η μια θυρα μνημησ μ χει καει αλλα λειτουργει το αλλο σλοτακι με 2gb ddr2 εκει που καθομαι ξαφνικα κανει shutdown τι να φτει ?? δεν το κανει συνεχεια
coolerman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 γεια σας φιλοι μου ηυελα να σασ ρωτησο εχω ενα pc vista του εβαλα windows 7 του εβαλα παστα θερμοαγωγιμη στον επεξεργαστη η μια θυρα μνημησ μ χει καει αλλα λειτουργει το αλλο σλοτακι με 2gb ddr2 εκει που καθομαι ξαφνικα κανει shutdown τι να φτει ?? δεν το κανει συνεχεια τροφοδοικό γνορίζεις φιλε μου,ποιο χεις; πες μας λγο το συστμα σου. για να σε βοήθσουμε
WalkerSW Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δεν πατησε καλα η ψύκτρα κατα την επανατοποθετηση και ανεβάζει θερμοκρασίες!! Απλα και ομορφα!
ghostmaster Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 450w τροφοδοτικο η ψυκτρα ειναι οκ καποιος μ πε οτι ετοιμαζετε το σλοτ της μνημης να καει οποτε θελω motherboard σε λιγο καιρο Sent from my iPhone using Insomnia
WalkerSW Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μπορεις να τσεκάρεις θερμοκρασιες με το hwmonitor και να τις ποστάρεις εδώ ?
poten159 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 γεια σας φιλοι μου ηυελα να σασ ρωτησο εχω ενα pc vista του εβαλα windows 7 του εβαλα παστα θερμοαγωγιμη στον επεξεργαστη η μια θυρα μνημησ μ χει καει αλλα λειτουργει το αλλο σλοτακι με 2gb ddr2 εκει που καθομαι ξαφνικα κανει shutdown τι να φτει ?? δεν το κανει συνεχεια Παιξε ενα απαιτητικο 3d παιχνιδι για να λυθουν οι αποριες σε ενα 10 λεπτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα