costas90 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Έχω μία τηλεόραση που υποστηρίζει 3d και έχω και στο pc ταινία που είναι 3d. Προσπαθώ με το power dvd να το κάνω να δουλέψει αλλά δεν γίνεται. Γνωρίζει κανείς τον τρόπο για να βλέπω 3d συνδέοντας το pc με την τηλεόραση;
micos000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Εγώ είχα βάλει την ταινία σε usb που το κούμπωσα στην τηλεόραση και την είδα από εκεί πατώντας το πλήκτρο 3D στο τηλεκοντρόλ. Εξ' άλλου όλες οι 3d τηλεοράσεις πιστεύω ότι αναπαράγει ταινίες από usb. Δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι με το pc. Για να συνδέσεις το pc πρέπει να το κάνεις μέσω hdmi και το 3d θα το επιλέξεις από την tv και όχι από το powerdvd. Φαντάζομαι ότι η ταινία όταν την βλέπεις στο pc είναι sbs (side-by-side) ή hsbs, δηλαδή δύο εικόνες, η μία δίπλα στην άλλη, έτσι;
adi32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 ο καλυτερος τροπος ειναι αυτος αν πας μεσω pc , αν τα καταφερεις, θα εχεις χειροτερο αποτελεσμα
costas90 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό που δεν είπα από την αρχή είναι ότι το αρχείο ήταν iso με ένα bluray μέσα, οπότε δεν γίνεται να το βάλω στο media player της τηλεόρασης. Τελικά, όμως, κατάφερα να το κάνω να δουλέψει από το pc, ενεργοποιώντας από το Menu της κάρτας γραφικών το 3d. Έτσι, μόλις πάει να ξεκινήσει η ταινία με το pwerdvd αναγνωρίζει αμεσως το 3d σήμα.
micos000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Νομίζω ότι αν αποσυμπιέσεις το iso (π.χ. με το winrar ή αντιγράφοντας τα περιεχόμενα μέσα από το virtual drive) θα στο αναγνωρίσει η τηλεόραση.
costas90 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Έχει τα περιεχόμενα ενός bluray(διαφορους φακέλους)... Δεν είναι δηλαδή mkv. Οπότε χρειάζομαι ένα virtual drive για να διαβάζει το iso το pwerdvd για να βλέπω την ταινία και να ενεργοποιήσω το 3d απο το menu της nvidia.
biomecanoid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Τo pc μια χαρά παιζει Ταινίες και 3D καλύτερα από οποιαδήποτε media player σε TV
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Έχει τα περιεχόμενα ενός bluray(διαφορους φακέλους)... Δεν είναι δηλαδή mkv. Οπότε χρειάζομαι ένα virtual drive για να διαβάζει το iso το pwerdvd για να βλέπω την ταινία και να ενεργοποιήσω το 3d απο το menu της nvidia.Το ξέρω ότι δεν είναι mkv, το είπες πριν ότι είναι iso bd. Αφού το φορτώσεις στο virtual drive αντέγραψε τα περιεχώμενα σε έναν άλλο φάκελο και βάλτα σε στικάκι ή δίσκο. Μπορεί να στα αναγνωρίσει η tv (μπορεί και όχι).Εγώ θα το έκανα για να μου φύγει η απορία.
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ο καλυτερος τροπος ειναι αυτος αν πας μεσω pc , αν τα καταφερεις, θα εχεις χειροτερο αποτελεσμα Τo pc μια χαρά παιζει Ταινίες και 3D καλύτερα από οποιαδήποτε media player σε TV Ακριβώς. Με την κοινή λογική. Εγώ ούτε από το Playstation δεν θέλω να βλέπω ταινίες. Μόνο από PC! Χωρίς να ξέρω πως γίνεται, μήπως πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών σου; Ίσως να έχει και κάποιο Sample.
biomecanoid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Tο bluray δεν είναι ένα αρχείο έχει ολόκληρη δομή με folders, files και sub-folders δεν θα παίξει σε TV. Το ότι μερικές tv έχουν και media player δεν πάει να πει πως αντικαθιστούν το pc. Για να παίξεις ένα bluray 3D εκτος από τα codecs θες και καλή cpu κάτι που δεν έχει μια TV
adi32 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Για να παιξει αξιοπρεπως 3d αρχειο 20-30GB απο το pc, πρεπει να εχεις pc τερας και να κανεις 100 ρυθμισεις drivers codecs προγραμματα κλπ Εμενα ειναι η μερα με τη νυχτα η διαφορα οταν το βαζω απο το pc απο οτι απο usb
veider Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Για να παιξει αξιοπρεπως 3d αρχειο 20-30GB απο το pc, πρεπει να εχεις pc τερας και να κανεις 100 ρυθμισεις drivers codecs προγραμματα κλπ Εμενα ειναι η μερα με τη νυχτα η διαφορα οταν το βαζω απο το pc απο οτι απο usb Τερας για ποιο λόγο? εδω με laptop 4ετιας 2 πυρινο συνδεμένο με hdmi και παιζει μια χαρα, Εχω βαρεθει να πεταει ο καθενας οτι του ερθει στο κεφαλι γιατι ετσι νομιζει ή γιατι καπου το ακουσε. Η μονη διαφορα μεταξυ PC kai media player της τηλεόρασης ειναι οτι με το pc ενας advance user εχει περισοτερες επιλογης παραμετροποιησης και ρυθμισεων της εικονας.Τοσο απλα
adi32 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Τοτε μαλλον ειναι χαλια το pc μου Ε4600 duo2.4-4gb Ram-Sapphire 5770 1GB και ο media player της tv μου ειναι πολυ καλος γιατι εχω φαει απειρες ωρες να δω σωστο 3d με 10αδες προγραμματα και ρυθμισεις και το αποτελεσμα ηταν πολυ υποδεεστερο απο αυτο του usb Οπως επισης και δοκιμαζοντας διαφορα test video για banding που παλι ηταν η μερα με τη νυχτα VerticalBandingTest.mkv
biomecanoid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Τοτε μαλλον ειναι χαλια το pc μου Ε4600 duo2.4-4gb Ram-Sapphire 5770 1GB και ο media player της tv μου ειναι πολυ καλος γιατι εχω φαει απειρες ωρες να δω σωστο 3d με 10αδες προγραμματα και ρυθμισεις και το αποτελεσμα ηταν πολυ υποδεεστερο απο αυτο του usb Οπως επισης και δοκιμαζοντας διαφορα test video για banding που παλι ηταν η μερα με τη νυχτα VerticalBandingTest.mkv Aπλός για να δεις ένα video στην tv κανεις ένα copy paste στο usb τις TV ενώ το pc είναι πιο δύσκολο/περίπλοκο. Από το pc είναι πάντα καλύτερα να βλέπεις άμα μπορείς να το κανεις. Το pc έχει πάντα από Codecs μπορεί να παίξει όλα τα video χωρίς περιορισμόυς. Έχει καλύτερη CPU άρα μπορεί να έχει καλύτερη εικόνα. Μπορείς να εχεις στο pc ένα Media Center όπως το XBMC etc etc. Το PC κάνει ότι μπορεί να κανει ο χρηστης του ενώ στην TV εχεισ limitations από τον κατασκευαστή. Η TV και το pc απευθύνονται σε διαφορετικά Target group. Η Tv σε αυτός που θέλουν γρήγορα και εύκολα να δουν κάτι και το pc σε πιο advanced users. Eξάλλου και ο Media Player τις TV ένα micro pc ενσωματωμένο στην tv είναι, απλός έχει τα codecs,player και ένα εύκολο Gui έτοιμα
costas90 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εμένα η ποιότητα που είχε η ταινία μου φάνηκε πολύ καλή, όπως και το 3d, χωρίς να χρειαστούν δύσκολες ρυθμίσεις. Τώρα, εφόσον δεν έχω bluray player δεν μπορώ να συγκρίνω. Πάντως σε σχέση με άλλα mkv αρχεία η ποιότητα ήταν καλύτερη στο pc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα