fermat Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εχω τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες energizer AA στα 2000mAh και εχω προσέξει οτι μου τελειώνουν πολύ γρήγορα ενώ τις έχω περίπου στα 2 χρόνια.Τις έχω για το wii remote. Ο φορτιστής που έχω ειναι μάρκας FAMEART(δε τη ξέρω) και είναι Ni-MH & Ni-Cd. Γράφει καποια πράγματα στο καρτελακι που δε τα καταλαβαίνω τα οποιά είναι: PRI:220-240V ~ 50/60HZ 8W SEC:AA-2x(2.9------310-350mA)2.02VA AAA-2x(2.9V-----130-155mA)0.899VA Μήπως δεν είναι ο κατάλληλος φορτιστής που έχω; Μήπως οι μπαταρίες θέλουν αλλαγή; Ευχαριστώ
panos0100 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 λοιπον ο φορτιστης σου δεν κανει για αυτες τις μπαταριες φορτιζει πιο μικρες οπως διαβασες παρε εναν που να φορτιζει της 2000mAH που λενε οι μπαταριες σου αλλιως θα φορτιζουνε λιγο
idomeneas26 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μια χάρα είναι ο φορτιστής ως προς το ρεύμα φόρτισης απλα δεν είναι ταχυφορτιστης θέλει τουλαχιστον ενα 8ωρο για τις συγκεκριμένες μπαταρίες. Το οτι δεν κρατάνε οι μπαταρίες ειτε δεν τις αφήνει πόλυ ωρα στον φορτιστη η θέλουν αλλαγή οι μπαταρίες.
fermat Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το λαμπάκι που είναι για τη φόρτιση κλείνει όταν φορτίζονται και τότε τις χρησιμοποιώ idomeneas26. Οπότε αν ειναι ο φορτιστης που μου λες panos0100 τι θα πρέπει να γράφει το καρτελάκι του φορτιστή που θα αγοράζα γιατί τις παραπάνω προδιαγραφες και τα στοιχεία του φορτιστή που έχω δε τα καταλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα