Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί δεν μπορει να δώσει τόσο λίγο ρεύμα όταν μπαίνει σε sleep και αναγκάζεται να κανει restart.Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

φιλε @pcfan οσο και να θελω δεν μπορω να συμφωνησω απο που συμπαιρανες οτι το μελλον ειναι πολλου πυρηνες εκτος και αν μιλας για δυνατα task oπως rendering γιατι για παιχνιδια τι να κανεις εναν 12πυρηνο ας πουμε(waste)!αν ηταν αυτο το μελλον για τα παιχνιδια τοτε η hasswell θα αποτελουνταν απο 6πυρηνους και 8πυρηνους αλλα οπως ειχε ποσταρει η ιντελ η ιδια πιστευει πως οι τωρινοι της επεξεργαστες ειναι ιδη αρκετα δυνατη για τα παιχνιδια της εποχης αν θες σου το στελνω να το δεις και εσυ!δεν νομιζω οτι εχουν κατι τετοιο στο μυαλο τους!επισης επειδη βαζεις τον 8350 με τον 4670κ!για για τα λεφτα οπως και να το κανεις η τιμη των επεξεργαστων της ιντελ ειναι πιο υψηλη γιατι κατι παραπανω θα προσφερουν στον χρηστη δεν μπορει και οντως ισχυει!επισης προσωπικα 10-20fps ισως καναν την διαφορα αλλα ο 4670κ οπως και ο 3770κ δεν ειναι φτιαγμενοι για να παιζεις παιχνιδια!τοτε γιατι εβαλε ht η ιντελ!ειχε ζητηθει απο πολλους φθηνοι επεξεργαστες για επεξεργια βιντεο και rendering!αυτοι πανω κατω ειναι οι ι7 οπως 3770κ και 4670κ οποτε για οποιον ενδιαφερουν τα fps σε  παιχνιδια υπαρχουν οι ι5 για να συγκρινεις με τον 8350!

o 4670k ειναι i5, ο αντίστοιχος i7 είναι ο 4770k.

Δημοσ.

Γιατί δεν μπορει να δώσει τόσο λίγο ρεύμα όταν μπαίνει σε sleep και αναγκάζεται να κανει restart.Sent from my iPhone using Insomnia

Σου απαντάει η coolermaster.

http://www.coolermaster.com/company/newsDetail-M1305240001400b-20130524.html?page=1

Για το άλλο που λες, διάβασε το άρθρο από την πηγή προσεκτικά.

Δημοσ.

Σου απαντάει η coolermaster.

http://www.coolermaster.com/company/newsDetail-M1305240001400b-20130524.html?page=1

Για το άλλο που λες, διάβασε το άρθρο από την πηγή προσεκτικά.

Το διάβασα αυτό αλλά ποιος μου το διαβεβαιώνει αυτό; Και αν πάρω το σύστημα, συνδέσω το τροφοδοτικό και έχω πρόβλημα με restarts; Η coolermaster θα μου εγγυηθεί;

Δημοσ.

Ποιός περίμενες να σου το εγγυηθεί; Τα μέλη του φορουμ; Η εταιρία κατασκευής του τροφοδοτικού σου στο διαβεβαιώνει... Αν το διάβασες θα είδες ότι δεν υπάρχει περίπτωση restart. Έναν ανεμιστήρα δεν θα έχεις μόνιμα συνδεδεμένο; Δίσκο; Απλό είναι.

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί ομως ότι ειναι και πιο ακριβοί σε αυτα που προσφέρουν χωρίς να δικαιολογείται αυτή η διάφορα απο τους amd; Πχ 8350 vs 4670k, έχουν περίπου 50€ διάφορα και οι μητρικές 990XA vs Z87 επίσης 20-30€. Θέλουν και άλλων προδιαγραφών τροφοδοτικο οι Haswell οπότε πάμε σε 60€ ενα ποιοτικό πλην τίμιο. Διάφορα 130-140€ για 10-20fps για σημερινά παιχνίδια και για καταπληκτικές επιδόσεις σε εφαρμογές που εκμεταλλεύονται 1 μονο δυνατο πυρήνα. Το μέλλον ειναι περισσότεροι πυρήνες, αυτο φαίνεται απο την υποστήριξη όλων και περισσότερων παιχνιδιών και προγραμμάτων απο 4 πυρήνες και πάνω. Για να μην μιλήσω για το νέες κονσόλες που θα στηρίζονται σε 8πύρηνους apu's. Μπορει να θεωρήσετε ότι είμαι amd fanboy. Δεν είμαι, κοιτάζω το συμφέρον μου και την τσέπη μου. Αυτο που δεν μου άρεσε και με εκνευρισμένη απο την intel με την έλευση των Haswell ειναι τα προβλήματα που έχουν και η αδυναμία των retail εκδόσεων να κρατήσουν την εργοστασιακή τους συχνότητα και ότι απο πάνω σε αναγκάζουν να αλλάξεις και τροφοδοτικο. Αν έχεις ενα ποιοτικό το οποίο έχεις πληρώσει ακριβα γιατι να το περάσεις τώρα παίρνοντας ενα συμβατό; Προτιμω να τα δώσω σε μια πολυ ωραία υδροψυξη και να τον κλοκάρω στα 5Ghz.Η amd ειναι futureproof. Η ψυχτρα μου που την είχα στο παλιό σύστημα 775 κανει και για am3+. Οι νέοι Fx 9000 θα υποστηρίζονται απο το am3+. Όταν πεθάνουν οι Fx θα ειναι τόσο παλιό το σύστημα που δεν θα αξίζει να το αναβαθμίσεις. Sent from my iPhone using Insomnia

Η απάντηση μου ήταν στο θέμα της απόδοσης και των features, χωρίς να λάβω υπόψη μου την τιμή. Δεν είπα ότι η Intel είναι καλύτερη αγορά, είπα ότι είναι καλύτεροι επεξεργαστές και συγκεκριμένα στα High End μοντέλα της κάθε εταιρίας, 8350 - 3770 και πλέον με τον 4770 πήγε ακόμα πιο μπροστά η Intel.

Καταρχήν ο 4670K είναι Quad Core επεξεργαστής και κοστίζει λίγο παραπάνω από τον FX8350 όπως είπες και εσύ.

Ένας λόγος που πήγα σε AMD είναι μερικά από αυτά που περιγράφεις. Αν είχα τα χρήματα ή μου έλεγε κάποιος φτιάξε ένα PC, στο κάνω δώρο, Intel θα έβαζα.

φιλε @pcfan οσο και να θελω δεν μπορω να συμφωνησω απο που συμπαιρανες οτι το μελλον ειναι πολλου πυρηνες εκτος και αν μιλας για δυνατα task oπως rendering γιατι για παιχνιδια τι να κανεις εναν 12πυρηνο ας πουμε(waste)!αν ηταν αυτο το μελλον για τα παιχνιδια τοτε η hasswell θα αποτελουνταν απο 6πυρηνους και 8πυρηνους αλλα οπως ειχε ποσταρει η ιντελ η ιδια πιστευει πως οι τωρινοι της επεξεργαστες ειναι ιδη αρκετα δυνατη για τα παιχνιδια της εποχης αν θες σου το στελνω να το δεις και εσυ!δεν νομιζω οτι εχουν κατι τετοιο στο μυαλο τους!επισης επειδη βαζεις τον 8350 με τον 4670κ!για για τα λεφτα οπως και να το κανεις η τιμη των επεξεργαστων της ιντελ ειναι πιο υψηλη γιατι κατι παραπανω θα προσφερουν στον χρηστη δεν μπορει και οντως ισχυει!επισης προσωπικα 10-20fps ισως καναν την διαφορα αλλα ο 4670κ οπως και ο 3770κ δεν ειναι φτιαγμενοι για να παιζεις παιχνιδια!τοτε γιατι εβαλε ht η ιντελ!ειχε ζητηθει απο πολλους φθηνοι επεξεργαστες για επεξεργια βιντεο και rendering!αυτοι πανω κατω ειναι οι ι7 οπως 3770κ και 4670κ οποτε για οποιον ενδιαφερουν τα fps σε  παιχνιδια υπαρχουν οι ι5 για να συγκρινεις με τον 8350!

Γιατί όταν αναφέρεστε στην Intel, έχει το αλάθητο, ενώ η AMD που πήγε στα 5Ghz έκανε πατάτα; Αν έβγαζε η Intel 5Ghz επεξεργαστή, θα είχε γίνει γιορτή στο Forum. Ένα παράδειγμα είναι αυτό.

Και επειδή είπε η Intel ή επειδή δεν έβγαλε παραπάνω Cores, σημαίνει ότι δεν χρειάζονται; Φυσικά και χρειάζονται παραπάνω Cores και φυσικά είναι το μέλλον εκεί. Εκεί πάει το πράγμα. Τα CPU έχουν όλο και περισσότερους πυρήνες τόσο από Intel, όσο και από AMD ακόμα και στα κινητά.

Ο 4670k σου προσφέρει όλα τα καλά της Intel. PCI Express 3.0, Trim στο RAID με SSD, σωστό Reading θερμοκρασιών σε Idle, χαμηλότερη κατανάλωση, κλπ. Μπορεί να ξεχνάω και άλλα. Πρόκειται για Premium Product. Δεν είναι όλα επιδόσεις και 10Fps δεν έχεις διαφορά στα 40-60fps, είναι στα 100+ και αν... Αν κάποιον τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και ρίξει τα τα χρήματα που περισσεύουν από τον Intel επεξεργαστή, σε κάρτα γραφικών, θα αποδώσει παραπάνω overall.

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Η AMD σου δίνει λίγο χαμηλότερες επιδόσεις από Intel (μερικές φορές αποδίδει καλύτερα από τον Intel) σε πολύ χαμηλότερη τιμή, με λιγότερα feautures, αλλά ευελιξία στην αναβάθμιση.

4770 Review

http://www.anandtech.com/show/7003/the-haswell-review-intel-core-i74770k-i54560k-tested/6

8350 vs 4770

http://www.anandtech.com/bench/Product/697?vs=837

8350 vs 3770

http://www.anandtech.com/bench/Product/697?vs=551

• Like 1
Δημοσ.

http://www.guru3d.com/news_story/intel_haswell_e_has_8_coresx99_chipsetddr4_memory.html

B)

Δημοσ.

αν ηταν αυτο το μελλον για τα παιχνιδια τοτε η hasswell θα αποτελουνταν απο 6πυρηνους και 8πυρηνους αλλα οπως ειχε ποσταρει η ιντελ η ιδια πιστευει πως οι τωρινοι της επεξεργαστες ειναι ιδη αρκετα δυνατη για τα παιχνιδια της εποχης αν θες σου το στελνω να το δεις και εσυ!

Φυσικα και ειναι το μελλον,απλα η Intel βλεπει οτι αφου ειναι μπροστα(για την ωρα) και πουλαει καλα με τα 4πυρηνα,γιατι να αλλαξει?

Αυτο θα γινει απο broadwell και μετα,οταν αναποφευκτα θα μεινει πισω η Intel με τα multiplatform των νεων κονσολων.

Δημοσ.

140w θυμαμαι phenom 9950 που ειχα

και θυμαμαι ειχα κανει ταρζανια και τον ειχα βαλει σε μητρικη που δεν τον υποστηριζε (λογο watt)και δε τη παλευε

και επειδη ημουν και ταρζαν,τον εκανα overclocking και εκαψα ολο το συστημα τροφοδοσιας της μητρικης...

αυτόν έχω ακόμα εγώ και η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο ζεστος.

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...