Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρά είναι η amd, αν δεν υπήρχε κι αυτή να πιέζει πιθανόν ακόμα σε pentium4 και core duo να ήμασταν, θα μας δούλευε η intel ψιλό γαζί, αφήστε που θα την πληρώναμε χρυσάφι!

• Like 13
Δημοσ.

Μια χαρα τα παει...η μονη κατηγορια που δεν τα βγαζει περα ειναι στα high end cpu...300+ ευρω....ενταξει...θα ζησουμε...ολα τα αλλα προιοντα ειναι way better απο τον ανταγωνισμο...επισης καλο θα ηταν τωρα που τα games θα γινονται Ports απο τις κονσολες να δουμε πως θα αποδιδουν οι Multi core επεξεργαστες της σε σχεση με τους intel...κατι μου λεει οτι οι steamroller θα κλεισουν πολυ την ψαλιδα μιας και το per core perfomance δεν θα εχει τοση σημασια οταν τα games θα ειναι optimized για να τρεχουν σε 8 πυρηνους amd επεξεργαστες...

Τι θα πει μια χαρα τα παει η amd απλα οχι καλα στα high end. Εκει ειναι που χρειαζεται ο ανταγωνισμος για να ριξει και η intel τις τιμες της. Το high end της amd  εχει γινει το mid end της intel οποτε λογικο ειναι η amd να τους τιμολογει φθηνοτερα διοτι αν τους εβαζε στην ιδια τιμη με τους high end της intel θα πηγαινε απατη. Κριμα και ημουν Fan της AMD παλια αλλα πλεον εχουν μεινει πολυ πισω,

• Like 2
Δημοσ.

Με 170 ευρώ παίρνεις τον 8350, για τον 3770k που υποτίθεται με τα λεγόμενα της AMD ανταγωνίζεται, θέλεις 300+ ευρώ.

Ο gamer τι θα κερδίσει σε πραγματικές συνθήκες άμα πάρει Intel; Θα αντιληφθεί την διαφορά;

http://www.legitreviews.com/article/2055/5/

http://hexus.net/tech/reviews/cpu/46985-amd-fx-8350/?page=5

• Like 2
Δημοσ.

220W TDP..

Νταξ... τον χειμώνα θα ζεστάνει σπίτια.....

μπα ο 3770κ σου πιο ζεστος ειναι χι χι χι

• Like 3
Δημοσ.

Mεχρι τωρα επιλεγαμε τροφοδοτικο με βαση την καρτα γραφικων.Απο'δω και περα με βαση και τον επεξεργαστη.

Αν εχεις 9590 πας σε αλλο...μεγαλυτερο  :P

• Like 2
Δημοσ.

εισαι σιγουρος???? :P

υπαρχει πιθανοτητα , οχι βεβαια για τον δικο σου , σε πειραζα , αλλα εχω δει  κλοκαρισμενο 3770 στα 4.5 με custom να χτυπαει 70+ και 8350 στα 4.5-4.6 στα 60 με h100i 

Στο δικό μου Board θα μπορεί να παίξει δηλαδή;

ανετα με ενα bios update , κριμα που εβγαλες την custom υδροψυξη

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει πιθανοτητα , οχι βεβαια για τον δικο σου , σε πειραζα , αλλα εχω δει  κλοκαρισμενο 3770 στα 4.5 με custom να χτυπαει 70+ και 8350 στα 4.5-4.6 στα 60 με h100i 

ανετα με ενα bios update , κριμα που εβγαλες την custom υδροψυξη

Δεν έχει πάνω από 6C διαφορά σε Full Load η Custom από την έτοιμη. Απλά με πολύ χαμηλότερο θόρυβο αποδίδει τα ίδια.

Χρειάζεται καλό σύστημα ψύξης. Το καλύτερο έτοιμο σύστημα ψύξης είναι η H100i. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Καλά, δίπλα την έχω, αν δω τα σκούρα αγοράζοντας το CPU, θα την κοτσάρω. :)

Δημοσ.

Δεν έχει πάνω από 6C διαφορά σε Full Load η Custom από την έτοιμη. Απλά με πολύ χαμηλότερο θόρυβο αποδίδει τα ίδια.

Χρειάζεται καλό σύστημα ψύξης. Το καλύτερο έτοιμο σύστημα ψύξης είναι η H100i. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Καλά, δίπλα την έχω, αν δω τα σκούρα αγοράζοντας το CPU, θα την κοτσάρω. :)

σκεψου οτι τον κατεβασες το δικο σου λογω throttling στα 4.2 , φαντασου τι θα γινει με τον επεξεργαστη αυτον που δουλευει στα 4.7 στοκ

Δημοσ.

Ναι και δουλεύω από 700rpm έως 1300rpm. Αν είναι να έχω 2000rpm+ του δίνω και 1.5V. Από εκεί και πέρα χρειάζομαι άλλους ανεμιστήρες.

Δημοσ.

Παιδια εγω εχω εναν AMD Phenom 365 και δεν εχω προβλημα σε κανενα game και τα παιζω ολα σε hi, ενταξει εχω και μια καλούτσικη καρτουλα (msi gtx 560 ti) αλλα και παλιοτερα με μια sapphire Ati 6850 και εκει μ ια χαρα τα πήγενε. Και σε απεξεργασια video δεν εχω προβληματα ακομα και με το premier. Απο θερμογρασιες μια χαρα max απο 29-47 το καλοκαιρι με αερο-ψυξη μια mugen scythe...

Δημοσ.

Εγώ βλέπω πως και η amd αλλά και η Intel μας δουλέυουνε ψιλό γαζί! Δεν έχουν κάτι πραγματικά καινοτόμο και αξιόλογο να μας παρουσιάσουν και απλά παίζουν καλά το παιχνίδι του marketink! Τα τελευταία 2 χρόνια ότι επεξεργαστές βγάζουν είναι μια η άλλη! 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...