Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πρώτος εμπορικά διαθέσιμος επεξεργαστής με συχνότητα των 5GHz έγινε πραγματικότητα, χάρη στην AMD. Ο λόγος για τον FX-9590, η τελευταία και πιο πρόσφατη προσθήκη στην σειρά FX, ο οποίος έρχεται με οχτώ πυρήνες αρχιτεκτονικής Piledriver και είναι εντελώς unlocked.Η βασική συχνότητά του αγγίζει τα 4.7GHz αλλά μπορεί να φθάσει τα 5GHz μέσω της τεχνολογίας Turbo Core, βελτίωση της τάξεως των 17.5% σε σχέση με τον FX-8350. Θα φθάσει στα ράφια των καταστημάτων με το AM3+ package, καθώς δεν υπάρχουν τόσες μητρικές που να υποστηρίζουν κατανάλωση ενέργειας αυτής της τάξεως.

Δυστυχώς όμως πολλοί enthusiast δεν θα είναι σε θέση να τον αποκτήσουν, καθώς απαιτεί ιδιαίτερες λύσεις ψύξης κάτι που πολλοί τελικοί χρήστες δεν θα μπορούν να του προσφέρουν. Το συγκεκριμένο chip σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την εταιρεία η οποία πρώτη έφερε στην αγορά τα APUs, πρώτη δημιούργησε 64-bit αλλά και native dual- και quad-core επεξεργαστές. Ο FX-9590 αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι με την τιμή του να παραμένει άγνωστη προς το παρόν.

Link.png Site: techspot.com

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

AMD βελτιωσε το per core performance και ασε τα ghz.σε λιγο θα βαζουμε παγακια πανω στους επεξεργαστες για να τους διατηρησουμε κρυους αν συνεχισεις ετσι

• Like 12
Δημοσ.

Θεε μου παρτε τους τηλεφωνο!!

Στειλτε Mail, SMS κατι!!

Σηματα ΚΑΠΝΟΥ ρε αδερφε!!!

ΔΕ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟ I - P - C PERFORMANCE!

Δεν εχουν Internet - συγγενεις - Φιλους να τους το πουν?

• Like 11
Δημοσ.

Παλια επι athlon64 που ειχε και λιγοτερα λεφτα μια χαρα τα καταλαβαινε ολα...

Καποιες καρεκλιτσες θελουν εκενωση νομιζω.

• Like 3
Δημοσ.

Αυριο παντως για τον δικο μ Α10 θ τσιμπισω μια υδροψυξη.. Αν κ idle ειναι σταθερα 29 C... Οπως κ ν χει πιο πολυ για τις εντυπωσεις παει παρα γ κατι αλλο...

Αποστολή από το E16i με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που ειμαι ασχετος να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα στην καταναλωση ενος 3570Κ στα 4.5 και ενος 9550 στα 4.7?

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα τα παει...η μονη κατηγορια που δεν τα βγαζει περα ειναι στα high end cpu...300+ ευρω....ενταξει...θα ζησουμε...ολα τα αλλα προιοντα ειναι way better απο τον ανταγωνισμο...επισης καλο θα ηταν τωρα που τα games θα γινονται Ports απο τις κονσολες να δουμε πως θα αποδιδουν οι Multi core επεξεργαστες της σε σχεση με τους intel...κατι μου λεει οτι οι steamroller θα κλεισουν πολυ την ψαλιδα μιας και το per core perfomance δεν θα εχει τοση σημασια οταν τα games θα ειναι optimized για να τρεχουν σε 8 πυρηνους amd επεξεργαστες...

• Like 2
Δημοσ.

αυτο θελουμε ολοι.. εγω εχω ιντελ ι7 3770 και για καποιο μαζοχιστικο λογο θελω να με πατανε οι amd παντου και οχι μονο στο multitasking.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πάντως χάρηκα :D..Αλλά ήταν μέχρι να διαβάσω για "βασική συχνότητα 4,7" εεεε τότε τι 5 μας λεν :P

• Like 1
Δημοσ.

Τουλαχιστον αμα ριχνει ενα ολοκληρο ghz στον τελευταιο i7 θα πρεπει να ειναι περιπου τα ιδια σε performance... ελπιζω δηλαδη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...