Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα σταθερο υπολογιστη λιγο παλιο.γενικα δεν του φορτωμενο σχεδον τπτ.τελευταιες μερες φορτωνει τα win xp sp3 και μου εμφανιζει την επιφανεια εργασιας χωρις task bar. επισης μου εμφανιζει pop out error message για αναφορα σφαλματος του explorer.exe. εχω τρεξει μια επιλογη για "regedit"σαν νεα εκτελεση η τ απλο ν τρεξω explorer.exe . οφειλεται σε ιο και θελει φορματ η διορθωνεται;εχει συμβει σε κπ να μ φωτισει;

Δημοσ.

Θα γίνω γραφικός και θα σου πω να δοκιμάσεις και από ασφαλή λειτουργία να δεις αν εκεί μπαίνει κανονικά.

Κατέβασε το malwarebytes και κάνε έναν πλήρες έλεγχο από ασφαλή λειτουργία (αν μπαίνει έτσι).

Αν δεν μπαίνει ούτε ασφαλή λειτουργία θα πρέπει να κατεβάσεις ένα live antivirus, να το κάψεις σε cd και να μπουτάρεις από αυτό. Διάλεξε κάποιο από αυτά (http://www.makeuseof.com/tag/live-cd-antivirus-scanners-windows-start/)

Αν δεν γίνει κάτι με τα παραπάνω θα δούμε τι θα γίνει μετά.

Δημοσ.

προσπαθησα και απο safe mode ξεχασα να το αναφερω.χμμ.. αντι να καιω σε live cd ισως του κανω ενα φορματ. :Pομως απλα για γνωση ισως κανω αυτο που μου προτεινεις. πιθανη αιτια εχεις κατα νου;γτ πρωτη φορα μ συμβαινει κ περιεργο μ φαινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...