rafinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Γεια σας παιδιά... Ένα φιλαράκι μου διατηρεί μια ταβέρνα στην οποία δεν υπάρχει δυνατότητα παροχής γραμμής τηλεφώνου ώστε να έχει ίντερνετ. Το σπίτι του βρίσκεται 500 μέτρα πιο μακριά. Ξέρω ότι υπάρχουν κεραίες με τις οποίες μπορεί να έχει μία στο μαγαζί και μία στο σπίτι και να πιάνει το σήμα από τέτοια απόσταση... το θέμα όμως είναι ότι το μαγαζί είναι ας πούμε μέσα σε μια "λακούβα" και έχει γύρω γύρω υψωματάκια και δέντρα... σε μια τέτοια περίπτωση τι μπορεί να γίνει;;;;
biomecanoid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Για να κανεις Link θες οπτική επαφή άμα δεν έχει λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν.* Μπορεί να πάρει σε συνεννόηση με κάποιον γείτονα internet από αυτόν.* Να Βρει ένα 3ο σημείο που βλέπει το μαγαζί και το σπίτι και να κάνει link.* Να βάλει 3g άμα έχει κάλυψη. Το sat το αποκλείω σαν ακριβό/κακο
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Η μετα να στησει καποιον ιστο.πανω απο 4 μετρα θελει αδεια απο καπου μαλλον πολεοδομια δεν ξερω.αλλα ναι εχω δει και κτιρια με 12 μετρα trigo.τριγωνικοι ιστοι.δεν ξερω αν εχουν καποιο αλλο ονομα.λιγο ακριβο αλλα αν γινεται θα ειναι μια μονιμη λυση.
rafinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Οκ παιδιά!!! Σας ευχαριστώ θα του πω και ας πράξει ότι θεωρεί καλύτερο!!!!
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 αν τον θελει μονο για αυτον παντα υπαρχει και η τελευταια εσχατη λυση οπως λεω να βαλει δορυφορικο ιντερνετ η να βαλει με 3g. μετα το να βαλει καποιον ενδιαμεσο να βοηθησει στο Link ειναι μια καλη ιδεα αλλα ειναι εξτρα εξοπλισμος και πρεπει να υπαρχει και ατομο αν γινει κατι να μπορει να δει τι εχει γινει και δυσκολευει την ολη υλοποιηση.αν μπορει μεκαποιο τροπο να πετυχει απευθειας οπτικη επαφη θα ειναι οτι καλυτερο .τωρα τι χρειαζεται για να παρεις αδεια για πανω απο 4 μετρα ιστο ισως ο biomecanoid να σου πει.δεν ξερω δεν εχω στησει τοσο μεγαλο ιστο εχω μονο ανεβει
biomecanoid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Σαν ταβέρνα υποθέτω από πάνω θα έχει ένα μεγάλο μπουρί σαν καμίναδα ίσως έτσι μπορεί να βάλει κάτι Δεν νομίζω να θέλει τώρα να μπλέξει με ιστό άδειες και πολεοδομία γιαυτο ειπα link με τρίτο point γιατί γλιτώνεις την άδεια για μεγάλο ιστό
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Σαν ταβέρνα υποθέτω από πάνω θα έχει ένα μεγάλο μπουρί σαν καμίναδα ίσως έτσι μπορεί να βάλει κάτι σωστος υποτιθεται οτι το μπουρι οταν υπαρχουν σπιτια διπλα πρεπει να τα ξεπερναει σε υψος.τουλαχιστον εδω αθηνα που ειναι τα κτιρια λιγο κολλητα.και συνηθως για να στηριζεται το μπουρι υπαρχουν ηδη καποια σιδερα γυρω γυρω
biomecanoid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 βεβαια τα σιδερα που στηρίζουν το μπουρί είναι λίγο ψεύτικα και δεν μπορείς να βάλεις ας πούμε Dish εκεί με τίποτα ούτε για Grid δεν τα εμπιστεύομαι άρα πάμε σε yagi η panel. η ένα έτοιμο SXT http://linkshop.gr/shop/images/detailed/2/rb-sxt-lite2.png βεβαια δεν μου αρέσουν τα έτοιμα και θέλω να τα φτιάχνω από το μηδέν γιατί δεν ξέρω τι έχουν κάνει μέσα και αν το κουτί είναι καλο η θα πάρει νερό αλλα εδώ δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοια δυνατότητα οποτε πάμε σε κάτι έτοιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα