Nicolas Di Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα και απο μένα, πρόσφατα αγόρασα εναν SSD για το λαπτοπ μου και τον εκανα format φυσικά. Του πέρασα Windows 8, ειμαι ευχαριστημένος αρκετα πολύ, μονο που εχω ενα πρόβλημα, αν και η γλώσσα του λογισμικού ειναι στα Ελληνικά, δεν μπορω να δω τους Ελληνικούς χαρακτήρες, μπορω να γραψω κανονικα όμως. ΠΧ. Σε διαφορα προγράμματα τα βγάζει "κινέζικα" η στους υπότιτλους. Τι μπορω να κάνω? ειναι το μονο πρόβλημα που εχω μέχρι στιγμής.!
TheELF Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πάνε στον πίνακα ελέγχου,βρες το περιοχή και σιγουρέψου ότι εκεί πάνω-πάνω στο μορφή γράφει ελληνικά(ελλάδας) 1
Nicolas Di Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μηπως φταινε τα drivers? δεν νομιζω να ειναι τα drivers γιατι στα windows 8 μπενουν αυτόματα Πάνε στον πίνακα ελέγχου,βρες το περιοχή και σιγουρέψου ότι εκεί πάνω-πάνω στο μορφή γράφει ελληνικά(ελλάδας) Ειναι οπως το ειπες Ελληνικά (ελλάδας) :/ αλλαξα και στις αλλες καρτέλες στα ελληνικά έγινε ρεστάρτ αλλα έφτιαξε μονο στα προγράμματα, οι υπότιτλοι συνεχίζουν να ειναι "κινέζικοι" :/
TheELF Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Για τους υπότιτλους πρέπει να δεις στης ρυθμίσεις του όποιου προγράμματος έχεις,εκεί μπορείς να επιλέξεις με ποια κωδικοποίηση να παίζουν οι υπότιτλοι,πρέπει να διαλέξεις την ίδια με αυτήν που έχει το κάθε srt. Γενικά αν το βάλεις σε ελληνικά ή utf-8 στα περισσότερα θα παίζει.
Nicolas Di Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Για τους υπότιτλους πρέπει να δεις στης ρυθμίσεις του όποιου προγράμματος έχεις,εκεί μπορείς να επιλέξεις με ποια κωδικοποίηση να παίζουν οι υπότιτλοι,πρέπει να διαλέξεις την ίδια με αυτήν που έχει το κάθε srt. Γενικά αν το βάλεις σε ελληνικά ή utf-8 στα περισσότερα θα παίζει. εχω το BS Player πως την αλλαζω?
TheELF Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Έχει ρυθμίσεις από το μενού πάνε στην κατηγορία υπότιτλους και θα δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα