theo58 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.youtube.com/watch?v=4AGWn4srbYw Για PS4 & ΧΒΟΧ ΟΝΕ Επιτελους μετα απο τοσα χρονια αναμονης, η ωρα φτανει. Λιγες σκεψεις.... Xαιρομαι που διατηρηθηκε το καρτουνιστικο υφος με cgi character models. Η σειρα δεν χανει τον χαρακτηρα της ετσι. Flowmotion gameplay απο το KH: Dream Drop Distance ερχεται στο KH3, πραγμα πολυ θετικο. Μακαρι και το EX (αν μεινει ετσι δλδ) μοιαζει με το Drive του KH2. Τελος, λογικα θα εχουμε και νεο τραγουδι τιτλων απ την Utada Hikaru. Θυμιζω... Simple and Clean στο 1 και Sanctuary στο 2. Y.Γ. Σκεφτομαι ηδη μαχη με 10.000+ Heartless (αν οχι περισσοτερα) on screen και τρελαινομαι. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2013 από theo58 1
empire_1924 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Και όμως θα είναι multiplatform και είναι μεγάλη έκπληξη γιατί ο τίτλος δεν είχε φύγει ποτέ μέχρι τώρα είτε απο Ninty είτε απο Sony προς "Δύση"!!! Πηγή: http://kotaku.com/youll-be-able-to-play-kingdom-hearts-3-on-both-xbox-o-512618466">You'll Be Able to Play Kingdom Hearts 3 on Both Xbox One and PS4
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Όσο περνάει ο καιρός τα exclusives σε κάθε κονσόλα λιγοστεύουν και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό... 1
skanjos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 μεγάλη απώλεια και αυτό και το ffxv για την σόνυ που πηγαν multi ,θα τραβούσαν πολύ κόσμο, ειδικά το ffxv μπορούσε να κάνει τα πάντα για να το κρατήσει και φήμες ακουγόταν οτι βοήθησε την square αλλα @@.
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Σε λίγο θα το δούμε και στο pc. Final Fantasy XV and Kingdom Hearts III may come to the PC DualShockers spotted an interesting bit of information about a possible PC version for both Final Fantasy XV and Kingdom Hearts III. During Square Enix’s E3 livestream, director Tetsuya Nomura said that Square Enix is considering every platform that supports DX11 for the aforementioned titles. And guess what other platforms – apart from XBOne and PS4 – supports DX11. As Tetsuya Nomura said: “Yes, Correct, but again DirectX 11 is the tool that we’re using and whichever hardware which has a compatibility with that tool, we can keep it consideration.” 2
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Final Fantasy XV and Kingdom Hearts III may come to the PC Ε έλεος πια...
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Έλος είπα κι εγώ με το που έμαθα οτι θα βγεί στο Χ1. Τώρα αν βγεί και στο PC, θα πώ thank god!
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Έλος είπα κι εγώ με το που έμαθα οτι θα βγεί στο Χ1. Τώρα αν βγεί και στο PC, θα πώ thank god! Όχι εγώ γενικά λέω έλεος ανεξαρτήτως πλατφόρμας. Θέλω να βλέπω EXCLUSIVES και όχι multiplatforms τίτλους. Για αυτό κράζω το Vita τόσο καιρό. Ϊσως αυτό λόγω PS4 πια μας φανεί χρήσιμο όπως είπε και ο skanjos.
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Απ' οτι κατάλαβες, οι third party θέλουν πωλήσεις/έσοδα. Πάντα ήθελαν, απλά τώρα τελευταία είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει.
Bourdoulas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Όχι εγώ γενικά λέω έλεος ανεξαρτήτως πλατφόρμας. Θέλω να βλέπω EXCLUSIVES και όχι multiplatforms τίτλους. Για αυτό κράζω το Vita τόσο καιρό. Ϊσως αυτό λόγω PS4 πια μας φανεί χρήσιμο όπως είπε και ο skanjos. Θέλεις να βλέπεις exlusives για ποιο λόγο; Έχεις κάποιο σύνδρομο ελιτισμού; Ή νομίζεις ότι exclusives σαν το KH3 θα εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες της κονσόλας; Θες να αγοράσεις δυο κονσόλες;
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 νομίζεις ότι exclusives σαν το KH3 θα εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες της κονσόλας; Θες να αγοράσεις δυο κονσόλες; Ναι και στα 2 . Ειδικά το πρώτο μπορείς να το δεις και από τις αποκλειστικότητες του PS3.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Θέλεις να βλέπεις exlusives για ποιο λόγο; Έχεις κάποιο σύνδρομο ελιτισμού; Ή νομίζεις ότι exclusives σαν το KH3 θα εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες της κονσόλας; Θες να αγοράσεις δυο κονσόλες; Κατ'εμε οσο περισσοτερα συστηματα μπαινουν στην μεση,τοσο μεγαλυτεροι οι περιορισμοι για το παιχνιδι για ολα τα συστηματα. Τα multiplatform περιοριζαν περισσοτερο ή λιγοτερo αναλογα το συστημα και το 360 και το ps3 και το Pc.
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Λόγω διαφορετικής αρχιτεκτονικής γίνεται οτι γίνεται σε αυτή τη γενιά. Τώρα που και οι τρείς πλατφόρμες μοιάζουν, ίσα-ίσα οι κονσόλες θα επωφεληθούν, ειδικά αν γίνεται port απο τα PC στις κονσόλες. Βέβαια θα ισχύει και το ανάποδο, καθώς θα είναι πιο εύκολο να γίνει το port και θα είναι και πιο ποιοτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα