Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μια tv στις διαστάσεις του τίτλου και κοιτάζω την Samsung-UE55F6400 . Αρχικά πήγαινα προς UE50F6400 αλλά μιας και η διαφορά στα χρήματα δεν είναι τεράστια και σκοπεύω να την κρατήσω μέχρι να χαλάσει, είπα ν ανέβω λίγο στις διαστάσεις.

Υπάρχει καμιά άποψη γι αυτές (ή για τις αντίστοιχες 6500); Κάποια άλλη πρόταση σε ανάλογα χρήματα;

Πολλές φορές έχω παρατηρήσει σε διάφορες tv η εικόνα να προβάλλεται κάπως σπασμωδικά (και προσφάτως έμαθα πως λέγεται judder αυτό το φαινόμενο). Ξέρουμε αν υπάρχει τέτοιο θέμα στις παραπάνω; Θα πρέπει να προσέξω κάτι αν θέλω να το αποφύγω;

Τέλος η απόσταση θέασης θα ναι 3m ίσως και 2.5m. Μήπως είναι υπερβολή οι 55"; Μια γνώμη από κάποιον που να χει κάτι ανάλογο;

Δημοσ.

Παντως εγω στα 2,5-3μ ψιλοκουραζομαι ωρες-ωρες με την 55ρα, εκτος αν βλεπω HD. Αλλα επειδη η χρηση της ειναι να δω TV και στην TV ως γνωστον ειχαμε 1 HD καναλι (κι αυτο μας πεθανε απο χθες), ομολογω οτι θα εκπλαγεις μαλλον αρνητικα αν την παρεις και την βαλεις στα 2.5μετρα για να δεις ΑΝΤ1 και star κλπ.

Δημοσ.

Παντως εγω στα 2,5-3μ ψιλοκουραζομαι ωρες-ωρες με την 55ρα, εκτος αν βλεπω HD. Αλλα επειδη η χρηση της ειναι να δω TV και στην TV ως γνωστον ειχαμε 1 HD καναλι (κι αυτο μας πεθανε απο χθες), ομολογω οτι θα εκπλαγεις μαλλον αρνητικα αν την παρεις και την βαλεις στα 2.5μετρα για να δεις ΑΝΤ1 και star κλπ.

Ναι, το χω υπόψη αυτό. Ευτυχώς ο βασικός της ρόλος θα ναι προβολή ταινιών/σειρών από media player και περιστασιακά pc gaming. Σε τρίτη μοίρα τα τηλεοπτικά κανάλια.

Δημοσ.

Ναι, το χω υπόψη αυτό. Ευτυχώς ο βασικός της ρόλος θα ναι προβολή ταινιών/σειρών από media player και περιστασιακά pc gaming. Σε τρίτη μοίρα τα τηλεοπτικά κανάλια.

αν το περιστασιακα pc gaming ειναι πολυ περιστασιακα,θα προτεινα να πας σε Plasma

καποια της panasonic.

Δημοσ.

Και πολύ λες. :-)

Αν και συμφωνω στο οτι τα καναλια ειναι -0 γενικως και δεν αξιζουν ουτε τριτη μοιρα στη χρηση μια tv, υπαρχουμε κι εμεις που τα χρειαζομαστε για τις αθλητικες μεταδοσεις. Κι εκει ενας σαν εμενα η τον ts μαλλον θα ενοχλουταν απο την 55ρα παρα θα την χαιροταν, λογω του sd και μαλιστα του ΚΑΚΟΥ sd που παιζουν τα περισσοτερα ελληνικα καναλια (αν ολα τα sd ηταν σαν του ΣΚΑΙ τοτε θα παλευοταν λιγο η κατασταση).
Δημοσ.

αν το περιστασιακα pc gaming ειναι πολυ περιστασιακα,θα προτεινα να πας σε Plasma

καποια της panasonic.

Τι πλεονέκτημα έχουν οι plasma σε pc gaming; Το μόνο που ξέρω σχετικά με tv & pc gaming είναι το ghost απ το οποίο κινδύνευαν οι παλιότερες τουλάχιστον plasma (ή όπως λέγεται το φαινόμενο του «ξεθωριάσματος» ύστερα από παραμονή logos/healthbars κλπ σε σταθερά σημεία στην οθόνη).

Α και νομίζω έχουν λίγο μεγαλύτερο input lag;

Αν και συμφωνω στο οτι τα καναλια ειναι -0 γενικως και δεν αξιζουν ουτε τριτη μοιρα στη χρηση μια tv, υπαρχουμε κι εμεις που τα χρειαζομαστε για τις αθλητικες μεταδοσεις. Κι εκει ενας σαν εμενα η τον ts μαλλον θα ενοχλουταν απο την 55ρα παρα θα την χαιροταν, λογω του sd και μαλιστα του ΚΑΚΟΥ sd που παιζουν τα περισσοτερα ελληνικα καναλια (αν ολα τα sd ηταν σαν του ΣΚΑΙ τοτε θα παλευοταν λιγο η κατασταση).

Το φοβάμαι λίγο, πως θα πάω να πάρω μια γαμάτη* tv και τελικά θα ξενερώσω με την εικόνα κάποια στιγμή που θα δοκιμάσω να δω τηλεοπτικό σήμα.

*: Γαμάτη για μένα που τώρα είμαι σε 3+ μέτρα με μια 20.1".

Δημοσ.

δεν εχουν πλεονεκτημα,εχουν μειονεκτημα.

γι αυτο σε ρωτησα

αλλα για θεαση ταινιων οι πλασμα δεν εχουν αντιπαλο(εκτος απο προτζεκτορα :P)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...