Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , τερμα λοιπον, τερμα, AMD cpu η [ APU ] και επισης GPU amd τελος, για μενα , μα να μη μπορω να βαλω στο VMware Workstation [κατεβασα ~ 400ΜΒ] καποιο λειτουργικο MAC ? η να μη μπορω να τρεξω καποιο linux ? καλα ασε για τη μεγαλη καταναλωση μεγαλη και γρηγορη περιπου 20-25% πιο πολυ απο το TDP......και ολα αυτα για PC χρησης γραφειου, καθε ιδεα ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Το TDP δεν είναι κατανάλωση.Μιλάς για oc; Για τι setup μιλάς για τη κατανάλωση και υπό ποιές συνθήκες;

Έκανες κάποια μέτρηση με κάποιον μετρητή;

Με VM εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα (όχι με τον συγκεκριμένο) σε amd ούτε και σε intel.Μιλάω για linux όχι mac.

Συμπλήρωσε και τη φόρμα όπως λέει και ο TheELF.

Δημοσ.

Καλησπερα , τερμα λοιπον, τερμα, AMD cpu η [ APU ] και επισης GPU amd τελος, για μενα , μα να μη μπορω να βαλω στο VMware Workstation [κατεβασα ~ 400ΜΒ] καποιο λειτουργικο MAC ? η να μη μπορω να τρεξω καποιο linux ? καλα ασε για τη μεγαλη καταναλωση μεγαλη και γρηγορη περιπου 20-25% πιο πολυ απο το TDP......και ολα αυτα για PC χρησης γραφειου, καθε ιδεα ευπροσδεκτη.

Γιατι να βαλεις MAC/Linux σε pc γραφειου?

Δημοσ.

Το TDP δεν είναι κατανάλωση.Μιλάς για oc; Για τι setup μιλάς για τη κατανάλωση και υπό ποιές συνθήκες;

Με VM εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα (όχι με τον συγκεκριμένο) σε amd ούτε και σε intel.Μιλάω για linux όχι mac.

Το TDP δεν είναι κατανάλωση ,το ξερω αυτο , ειναι οπως γραφω λιγο παραπανω η καταναλωση σε φουλ φορτωμα , 20-25% πιο πολυ απο το TDP.

Δημοσ.

Σε υπολογιστή γραφείου δεν μπορείς να έχεις Hackintosh. Στον υπολογιστή γραφείου υποτίθεται ότι σε ενδιαφέρει η αξιοπιστία και όχι ο πειραματισμός. Αλίμονο αν δούλευε σωστά το Hackinotsh... 

Αυτό με τις καταναλώσεις ποτέ δεν το κατάλαβα. Τι σε ενδιαφέρει η κατανάλωση; Με ενεργοποιημένες τις ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας από το BIOS το CPU σβήνει όσα τρανσίστορ δεν δουλεύουν.

Από εκεί και πέρα αν δεν σε βοηθάει να κάνεις τη δουλειά σου η πλατφόρμα, φυσικά και να αλλάξεις.
Για χρήση γραφείου ακόμα και με έναν i3 θα είσαι πολύ καλά.

Δημοσ.

ρε παιδια δεν θελω να βαλω ουτε Hackintosh , ουτε MAC/Linux , μιλαω μονο για AMD cpu η [ APU ] και επισης GPU amd , τα οποια δεν

δουλευουν VMware Workstation με MAC ουτε και linux λογω καρτας γραφικων .Οσο για την καταναλωση κυριε Millennium δες σχετικα με το DTP εδω .

Δημοσ.

Ξέρω τι είναι το TDP και δεν είναι κατανάλωση.Στα υπόλοιπα δεν απάντησες.

Συμπλήρωσε και τη φόρμα για να πάρεις καμμιά πρόταση.

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους σας ,φορμα δεν θα συμπληρωσω , με καλυπτουν προηγουμενα post , αλλα μαλλον θα περιμενω τις νεες γενιες CPU .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...