kostandinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καλησπερα , τερμα λοιπον, τερμα, AMD cpu η [ APU ] και επισης GPU amd τελος, για μενα , μα να μη μπορω να βαλω στο VMware Workstation [κατεβασα ~ 400ΜΒ] καποιο λειτουργικο MAC ? η να μη μπορω να τρεξω καποιο linux ? καλα ασε για τη μεγαλη καταναλωση μεγαλη και γρηγορη περιπου 20-25% πιο πολυ απο το TDP......και ολα αυτα για PC χρησης γραφειου, καθε ιδεα ευπροσδεκτη.
TheELF Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πρότυπο Φόρμας αγοράς-αναβάθμισης υπολογιστή Συμπλήρωσε την φόρμα να έχουν κάποιο πλαίσιο μέσα στο οποίο θα μπορούν να σου κάνουν προτάσεις τα παιδιά που ξέρουν.
Millennium Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Το TDP δεν είναι κατανάλωση.Μιλάς για oc; Για τι setup μιλάς για τη κατανάλωση και υπό ποιές συνθήκες; Έκανες κάποια μέτρηση με κάποιον μετρητή; Με VM εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα (όχι με τον συγκεκριμένο) σε amd ούτε και σε intel.Μιλάω για linux όχι mac. Συμπλήρωσε και τη φόρμα όπως λέει και ο TheELF.
f1vettel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καλησπερα , τερμα λοιπον, τερμα, AMD cpu η [ APU ] και επισης GPU amd τελος, για μενα , μα να μη μπορω να βαλω στο VMware Workstation [κατεβασα ~ 400ΜΒ] καποιο λειτουργικο MAC ? η να μη μπορω να τρεξω καποιο linux ? καλα ασε για τη μεγαλη καταναλωση μεγαλη και γρηγορη περιπου 20-25% πιο πολυ απο το TDP......και ολα αυτα για PC χρησης γραφειου, καθε ιδεα ευπροσδεκτη. Γιατι να βαλεις MAC/Linux σε pc γραφειου?
TheELF Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Γιατι να βαλεις MAC/Linux σε pc γραφειου? Γιατί να μην έχεις την επιλογή;;;Έτσι,για το γαμώτο.
kostandinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Το TDP δεν είναι κατανάλωση.Μιλάς για oc; Για τι setup μιλάς για τη κατανάλωση και υπό ποιές συνθήκες; Έκανες κάποια μέτρηση με κάποιον μετρητή; Με VM εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα (όχι με τον συγκεκριμένο) σε amd ούτε και σε intel.Μιλάω για linux όχι mac. Συμπλήρωσε και τη φόρμα όπως λέει και ο TheELF. Το TDP δεν είναι κατανάλωση.Μιλάς για oc; Για τι setup μιλάς για τη κατανάλωση και υπό ποιές συνθήκες; Έκανες κάποια μέτρηση με κάποιον μετρητή; Με VM εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα (όχι με τον συγκεκριμένο) σε amd ούτε και σε intel.Μιλάω για linux όχι mac. Συμπλήρωσε και τη φόρμα όπως λέει και ο TheELF. Το TDP δεν είναι κατανάλωση ,το ξερω αυτο , ειναι οπως γραφω λιγο παραπανω η καταναλωση σε φουλ φορτωμα , 20-25% πιο πολυ απο το TDP.
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Σε υπολογιστή γραφείου δεν μπορείς να έχεις Hackintosh. Στον υπολογιστή γραφείου υποτίθεται ότι σε ενδιαφέρει η αξιοπιστία και όχι ο πειραματισμός. Αλίμονο αν δούλευε σωστά το Hackinotsh... Αυτό με τις καταναλώσεις ποτέ δεν το κατάλαβα. Τι σε ενδιαφέρει η κατανάλωση; Με ενεργοποιημένες τις ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας από το BIOS το CPU σβήνει όσα τρανσίστορ δεν δουλεύουν. Από εκεί και πέρα αν δεν σε βοηθάει να κάνεις τη δουλειά σου η πλατφόρμα, φυσικά και να αλλάξεις.Για χρήση γραφείου ακόμα και με έναν i3 θα είσαι πολύ καλά.
kostandinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ρε παιδια δεν θελω να βαλω ουτε Hackintosh , ουτε MAC/Linux , μιλαω μονο για AMD cpu η [ APU ] και επισης GPU amd , τα οποια δεν δουλευουν VMware Workstation με MAC ουτε και linux λογω καρτας γραφικων .Οσο για την καταναλωση κυριε Millennium δες σχετικα με το DTP εδω .
Millennium Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ξέρω τι είναι το TDP και δεν είναι κατανάλωση.Στα υπόλοιπα δεν απάντησες. Συμπλήρωσε και τη φόρμα για να πάρεις καμμιά πρόταση.
kostandinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 σας ευχαριστω ολους σας ,φορμα δεν θα συμπληρωσω , με καλυπτουν προηγουμενα post , αλλα μαλλον θα περιμενω τις νεες γενιες CPU .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα