Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.Επειδη τελειωσα και με τις πανελλαδικες και το προηγουμενο pc(7 χρονων)αρχισε να καιγεται σιγα σιγα(βγηκαν knock-out η καρτα γραφικων και μια μνημη) θεωρησα καλυτερο απο το να το φτιαξω να δημιουργησω ενα δικο μου απο την αρχη...πιο καινουργιο!!

Ποσό που διαθέτουμε :500-550

Χρήση υπολογιστή : Καθημερινη απλη χρηση ιnternet,και gaming (fifa,pro,football manager)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν χρειαζεται!

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Απο οπουδηποτε αρκει να υπαρχει η βεβαιοτητα της ποιοτητας και της εγγυησης

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθει απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι το εχω ηδη!

Λοιπον εγω εψαχνα τον τελευταιο καιρο για καποια εξαρτηματα του pc και κατασταλαξα καπου.Απλα επειδη δεν εχω αριστη γνωση για ολα αυτα,θα ηθελα και την γνωμη σας για τυχον αλλαγη προιοντος ή καποια καλυτερη προταση!!Και επισης να μου πει καποιος αν ολα τα εξαρτηματα ειναι συμβατα μεταξυ τους και ποσα WATT στο τροφοδοτικο αρκουν για τα παρακατω εξαρτηματα!!Ευχαριστω!!

Κουτι: Aerocool Strike-X One Midi Black
CPU: AMD Phenom II x4 965 (AM3, 3.4GHz, Cache 8MB, Box)

RAM: Corsair DDR3 8gb (2x4gb)
Τροφοδοτικο:  Corsair Builder Series 500 W
Ανεμιστηρακια: Turbo-X Fan 120mm Red (πιο πολυ για τα ledakia τα θελω)
CD-DVD: Samsung DVD RW
HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB
Ψυκτρα: Alpenfohn Civetta 92mm
VGA: Sapphire 7750 2GB DDRE ή MSI R7770 1GB GDDR5
Μητρικη: Gigabyte 970A-D3 (s AM3+,AMD 970,DDR3) ή MSI 7600 GA-P43 FX(AM3+/DDR3/760G/VGA)

Δημοσ.

πριν κάτι μέρες είχα κάνει ενα παρόμοιο ποστ με τα ίδια λεφτά, εντελώς τυπικά το έβαλα στο e-shop μιας και με βολευει απο εκει. αν το στησεις εσυ και παρεις ξεχωριστα τα κομματια μπορεις να τα βρεις και φθηνοτερα.

αν σε ενδιαφέρει είναι αυτό: το εχω στησει για games οπως FIFA13,PRO13,FM,Dota,Cod,GTA και οτι κυκλοφορει σε ικανοποιητική αναλυση. και βαριές εφαρμογες οπως sony vegas + after effects

τιμή στα 478.αλλά με 15 ευρώ παραπάνω πας σε 8 GB Ram : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.554345&sid=1 σύνολο σχεδόν 500e

o8vuw6.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε θα το κοιταξω!!
Αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω..δεν πηρες ψυκτρα για τον επεξεργαστη?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αα δεν το ειχα προσεξει...ευχαριστω παντως για την παρατηρηση!! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...