theulis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Λοιπον η κατασταση μου ειναι η εξης: Με το που συνδεεται με το ρευμα ο υπολογιστης αρχιζει να προσπαθει να ανοιξει. Ακουγεται θορυβος κανονικα,βλεπω το cooler του επεξεργαστη να γυρναει,τα παντα. Μετα απο 2-3 δευτερολεπτα ομως και χωρις να ενεργοποιηθει καν η οθονη,σταματανε τα παντα. Αμεσως μετα ξαναπροσπαθει να ξεκινησει με τον ιδιο τροπο και παλι σταματαει. Αυτο συνεχιζεται μεχρι να το βγαλω απο το ρευμα. Η πρωτη μου σκεψη ηταν το τροφοδοτικο καθοτι το εχω το μηχανημα 5 χρονια, οποτε το αντικατεστησα. Και παλι ομως το προβλημα παρεμεινε. Σαν τελευτια δοκιμη αποσυνδεση το CD drive και το σκληρο για να δω αν ανοιγει εστω ετσι, για να καταλαβω αν το προβλημα ειναι οτι δεν παιρνει αρκετο ρευμα. Αλλα και παλι τα ιδια. Οποτε αν εχει κανεις καμια ιδεα ειναι ευπροσδεκτη. Η μοναδικη μου υποψια πλεον ειναι η μητρικη αλλα ουτε ξερω αν προκαλει τετοια συμεριφορα ουτε πως να το τσεκαρω αν ειναι οντως αυτο.
theulis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 οχι το ανοιξα και αποσυνδεσα εντελως και το power και το reset για να δω τι θα γινει, αλλα και παλι το ιδιο ακριβως εγινε.
k_b Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία από το Motherboard του υπολογιστή σου και ξαναβάλτην πιανοντάς την με προσοχή.
Rod@X Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δοκίμασες να ξεκινήσεις με κάποια cd με διανομή LInux? Να αποκλείσεις software. Πείραξες κάτι τελευταία? Είναι όλα καλά κουμπωμένα? Εγκατέστησες κάτι καινούργιο? πχ εδώ http://support.microsoft.com/kb/930132 ή εδώ http://www.pctechbytes.com/forums/showthread.php/40804-quot-Setup-is-being-restarted-quot-continuous-restart-loop-after-failed-repair Είχες τίποτα ύποπτο πριν πχ μπλε οθόνες, κολλήματα κτλ Τι σύστημα έχεις?
biomecanoid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δοκίμασες να ξεκινήσεις με κάποια cd με διανομή LInux? Να αποκλείσεις software. Πείραξες κάτι τελευταία? Είναι όλα καλά κουμπωμένα? Εγκατέστησες κάτι καινούργιο? πχ εδώ http://support.microsoft.com/kb/930132 ή εδώ http://www.pctechbytes.com/forums/showthread.php/40804-quot-Setup-is-being-restarted-quot-continuous-restart-loop-after-failed-repair Είχες τίποτα ύποπτο πριν πχ μπλε οθόνες, κολλήματα κτλ Τι σύστημα έχεις? που να το βάλει το Linux ?? αφού δεν ανοίγει λέει κάνει restart
dimuscrossfire Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 βγάλε τις μνήμες και κούμπωσε μία μία μνήμη. 1
coolerman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 το τροφοδοτικό το άλλο είσαι σίγουρος οτι είναι λειτουργικό;; κοίταξε επάνω στην μητρική για τυχόν σκασμένους πυκνωτές
biomecanoid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Έχεις βάλει Beeper στο pc ? αν ναι τι Beeps κάνει αν όχι πρέπει να βάλεις αλλιώς πηγαίνουμε στα τυφλά
Captain Nemo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εμένα σε κάτι αντίστοιχο έφταιγαν οι μνήμες,δες τις μνήμες. 1
dimuscrossfire Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τώρα μερικοί δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παριστάνουν.Του ανθρώπου του ανοιγοκλείνει συνέχεια Αναφέρει (Μετα απο 2-3 δευτερολεπτα ομως και χωρις να ενεργοποιηθει καν η οθονη,σταματανε τα παντα. Αμεσως μετα ξαναπροσπαθει να ξεκινησει με τον ιδιο τροπο και παλι σταματαει.) Και άλλος ρωτάει.Στα bios μπαίνει? Παιδιά να βοηθήσουμε το παιδί να βρει το πρόβλημα.Διαβάστε προτού γράψετε κάτι. Δοκίμασε φίλε μου theulis αυτό με τις μνήμες και πες μας τα αποτελέσματα.
biomecanoid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Χωρίς το Beeper πάμε στα Τυφλά δεν χρειάζεται να μαντεύουμε, το pc ξέρει τι έχει και το λέει από το beeper.Τα beeps αντιστοιχούν σε errors code που υπάρχουν μέσα στο manual
STRS1992 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μήπως πείραξες τίποτα στη CPU? Τι ψήκτρα έχεις? Μήπως με πλαστικά ποδαράκια και ξεκόλλησε?(ξεκολλάνε καμιά φορά από μόνα τους) Δες τη, αν πατάει καλά. Πες το σύστημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα