Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε, ναι. έχεις δίκιο. από τότε που περίμενες χρόνια, έχουν καλυτερέψει τα πράγματα..

περιμένω διαφήμιση του οτε που να δείχνει τους αντίστοιχους χρόνους, με σποτάκι κάτι του στυλ: προχωράμε, αλλά κρατάμε και τις παραδώσεις, για να μην ισοπεδωθείτε στο βωμό τις τεχνολογίας 

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειτε διπλη καλωδιωση ειτε μονη ειτε Utp δεν αλλαζει κατι.αφου μενεις εσυ πλεον εκει τι σημασια εχει αν εχει ξεμεινει τηλεφωνο απο παλια.το οποιο σιγουρα θα ειχε γινει διακοπη η φραγη.και μετα ερχεται ο δευτερος τεχνικος και σου φτιαχνει τα παντα χωρις να σου πει μα μου σου του.φαντασου να μην ηξερες και να φωναζες ηλεκτρολογο.θα σου ελεγε τι με φωναξες :P

Προβλημα στην χωνευτη?καταρχην κατανεμητης εσκαλιτ ειναι που την βρηκε την χωνευτη?ναι να ερθει ηλεκτρολογος να τον κερασεις ενα καφε και να μην κανει τιποτα.αλλα ο οτε ειδε μαλλον την αιτιολογια οτι προβλημα στην χωνευτη και αυτος που σε πηρε τηλεφωνο ειδε μονο αυτο μαλλον οποτε σου λεει θελει ηλεκτρολογο.που να ηξερε οτι καμια σχεση και οτι απλα ο τεχνικος ηταν οτι νανε.μαλλον προχωρημενης ηλικιας ε?

ε ναι δεν μπορει να το κλεισει με αλλο τροπο.μα εφοσον η πρωτη γραμμη ηταν συνδεδεμενη με μια γεννητρια σε 2 λεπτα την ειχε ενωσει.για ποιο λογο να την ενωσει σε δευτερο ζευγαρι?αν το ειχε κανει θα τελειωνε σε 2 λεπτα και δεν θα σε ταλαιπωρουσε.οτι σηκωθηκε και εφυγε μαλλον δεν τον ενοιαζε αν θα παιξεις η οχι το μονο που καταφερε ηταν να ταλαιπωρησει ενα συναδελφο του να ξαναρθει μεχρι το σπιτι σου (συναδελφικη αλληλεγγυη κατα τα αλλα :P) οπως και να ταλαιπωρισει εσενα και την κοπελα σου.που να πηγαινε για γραμμη παροχου δηλαδη.εκει δεν θα κανε τιποτα.μαλλον βαριοταν να ανεβει μεχρι πανω να βαλει γεννητρια

απορω πως καταλαβε οτι επαιζε παλια γραμμη αν δεν ανεβηκε πανω να βαλει γεννητρια και να δει που καταληγει.και απορω αν βρηκε ενεργη την γραμμη του προηγουμενου ιδιοκτητη.anyway

κανονικα.μεχρι να φυγουν ολοι οι παλιοι που βαριουνται αστα να πανε.οι νεοι που πανε τωρα εχουν περισσοτερο ορεξη.η παλιοι βγαινουν βλαβη adsl με το τηλεφωνο ακομα χωρις καν analyzer,adsl router Κτλ.

περιπου 10-15 μερες.παλι τον οτε θα περιμενεις βεβαια διοτι ο οτε γυρναει την γραμμη απο οτε σε forthnet απο τον γενικο κατανεμητη.η διαδικασια ειναι 10 λεπτα.τωρα μην πεις γιατι ο οτε θα την κανει ενα ωραιο πρωινο μετα απο 10 μερες.απλα  ετσι.για ολους τους παροχους ειναι 10-15 μερες ενω οταν ζητας γραμμη οτε ακομα και νεα ειναι 3 ημερες.σε παροχο η νεα γραμμη ειναι ακομα παραπανω.οπως καταλαβες ο οτε εξυπηρετητε πρωτος η μαλλον αυτοεξυπηρετητε πρωτος και σε χρονο ρεκορ ενω ολοι οι αλλοι περιμενουν τον οτε.

καλα ειναι :P

ενταξει καλα ειναι.παλια περιμενες χρονια για να παρεις τηλεφωνο.

Εδω ταιριάζει ένα ωραιότατο βιντεάκι ....παρακολουθήστε το γτ ο οτε είναι για γέλια ...δηλαδή κάπως έτσι 

Δημοσ.

ε, ναι. έχεις δίκιο. από τότε που περίμενες χρόνια, έχουν καλυτερέψει τα πράγματα..

περιμένω διαφήμιση του οτε που να δείχνει τους αντίστοιχους χρόνους, με σποτάκι κάτι του στυλ: προχωράμε, αλλά κρατάμε και τις παραδώσεις, για να μην ισοπεδωθείτε στο βωμό τις τεχνολογίας 

εδω κανουν τα παντα για να μειωσουν το attenuation μας.απορω ποιος ειπε οτι με καλυτερο βρογχο θα μειωθει το attenuation απο 20 στα 17.εκτος αν ο προηγουμενος βρογχος ειναι σακαταμενος.επισης ο τυπος ειναι του οτε και ειναι τεχνικος κεντρου ελεγχου.τις καλωδιακες τις εξυγιανσεις κτλ τα κανουν εργολαβοι του οτε.κανεις Ping και απανταει κανονικα.οκ ο καλυτερος ελεγχος οτι παιζει η γραμμη δηλαδη:P.επισης ποια 8db snr ρε?9 δινετε.

και στο τελος ισως δεν καταλαβαινουμε οσα λεει (διοτι λεει βλακειες).ολα αυτα τα φτιαξε με το λαπτοπ του.μπραβοοο

Εδω ταιριάζει ένα ωραιότατο βιντεάκι ....παρακολουθήστε το γτ ο οτε είναι για γέλια ...δηλαδή κάπως έτσι 

απλα επεικο βιντεακι.οσες φορες και να το δω απλα ειναι τοπ .σαν ανοιχτο γραμμα διαβασαν τον οτε.

Δημοσ.

και ο γολγοθάς συνεχίζεται.... σήμερα μου έρχεται mail και sms για τα στοιχεία μου στην φόρθνετ....σαν απο θαύμα ένας τεχνικός του ΟΤΕ πέρασε από το σπίτι και κατασκεύασε τον βρόγχο  για να "στεγάσει" η φόρθνετ την γραμμή της... Στο κατάστημα δεν ήξεραν τιποτα και τους έκανε εντύπωση. Στο τηλέφωνο όμως μου είπαν (μετά απο 1.30 ώρα αναμονή και συνολική διάρκεια κλήσης 2 ωρών) ότι ο ΟΤΕ είχε δώσει ημερομηνία κατασκευής του βρόγχου για 11/7... αυτό δεν το έβλεπε κανείς όμως μέχρι σημερα, ήταν κρατικό μυστικό.

Την Παρασκευή και το κατάστημα της φορθνετ και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση μου έλεγαν κάντε ακύρωση της δικιάς μας αριθμοδότησης και να κάνουμε φορητότητα του αριθμού που σας έδωσε ο ΟΤΕ, θα είναι πιο γρήγορο έτσι. Έλα μου ντε όμως που τώρα που έχει γίνει η μικτονόμηση στην γραμμή της φόρθνετ αυτή η γραμμή μπορεί να ενεργοποιηθεί "θεωρητικά" σε 2 με 3 μέρες....

Συν το γεγονός ότι επειδή εγώ είχα αρχίσει να έχω πρόβλημα και με την δουλειά γιατι υπήρχαν κάποια προβλήματα που έπρεπε να τα βλέπω και να τα λύνω remotely (και το στικάκι είχε αρχίσει να γίνεται ασύμφορο) πήγα και έκανα αίτημα στον ΟΤΕ για Conn-x το οποίο απο χτες έχει ενεργοποιηθεί κιόλας (1 εργάσιμη τους πήρε ουσιαστικά) . Το πακέτο αυτό δεν έχει κάποια δέσμευση χρονική, ούτε τέλος αποσύνδεσης κλπ κλπ...Απλά έχει ένα κόστος ενεργοποίησης 40€ συν το κόστος του πακέτου.

Έκρινα λοιπόν και εγώ σκόπιμο να τους πω να κάνουν ακύρωση στο αίτημα ακύρωσης για τον δικό τους αριθμό και να ενεργοποιηθεί κανονικά ΕΦΟΣΟΝ δεχτούν αντί για 70€ (τέλη νεας γραμμής) να πληρώσω τα 34€ (τέλη φορητότητας) . Αν με είχαν ενημερώσει για τις ημερομηνίες που είχε δώσει ο ΟΤΕ θα έκανα λίγο υπομονή και δεν θα χρεωνόμουν το 40άρι... 2 μήνες περιμένω και τα ακούω απο το γραφείο, μια βδομάδα ακόμα δεν θα χάλαγε κανέναν...Φυσικά στο τηλεφωνικό κέντρο ο προιστάμενος είπε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό και απο το κατάστημα μου είπαν ότι θα το παλέψει με τον "account" του καταστήματος....Αν το αρνηθούν με βλέπω να επιλέγω άλλον πάροχο  ή ακόμα και τον ΟΤΕ και να το λύνω όλο το αστείο εδώ...

Τόσοι μήνες ταλαιπωρία και μια σωστή ενημέρωση απο κανέναν....

Καλά έκραζα τον ΟΤΕ μέχρι τώρα,αλλα ήρθε η σειρά της φορθνετ νομίζω...

ΥΓ: τα στατιστικά της γραμμής από τον ΟΤΕ

Line Status:DSL Connected

DSL Modulation Type:ADSL_2plus

Annex Type:Annex A/I/J/L/M

Upstream Downstream

Current Rate (Kbps)     1021        12032

Max Rate (Kbps)           1784        15516

SNR Margin (db)            20.8         13.9

Line Attenuation (db)    10.4          12.6

Errors (Pkts)                   0             0

Δημοσ.

και ο γολγοθάς συνεχίζεται.... σήμερα μου έρχεται mail και sms για τα στοιχεία μου στην φόρθνετ....σαν απο θαύμα ένας τεχνικός του ΟΤΕ πέρασε από το σπίτι και κατασκεύασε τον βρόγχο  για να "στεγάσει" η φόρθνετ την γραμμή της... Στο κατάστημα δεν ήξεραν τιποτα και τους έκανε εντύπωση. Στο τηλέφωνο όμως μου είπαν (μετά απο 1.30 ώρα αναμονή και συνολική διάρκεια κλήσης 2 ωρών) ότι ο ΟΤΕ είχε δώσει ημερομηνία κατασκευής του βρόγχου για 11/7... αυτό δεν το έβλεπε κανείς όμως μέχρι σημερα, ήταν κρατικό μυστικό.

Την Παρασκευή και το κατάστημα της φορθνετ και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση μου έλεγαν κάντε ακύρωση της δικιάς μας αριθμοδότησης και να κάνουμε φορητότητα του αριθμού που σας έδωσε ο ΟΤΕ, θα είναι πιο γρήγορο έτσι. Έλα μου ντε όμως που τώρα που έχει γίνει η μικτονόμηση στην γραμμή της φόρθνετ αυτή η γραμμή μπορεί να ενεργοποιηθεί "θεωρητικά" σε 2 με 3 μέρες....

Συν το γεγονός ότι επειδή εγώ είχα αρχίσει να έχω πρόβλημα και με την δουλειά γιατι υπήρχαν κάποια προβλήματα που έπρεπε να τα βλέπω και να τα λύνω remotely (και το στικάκι είχε αρχίσει να γίνεται ασύμφορο) πήγα και έκανα αίτημα στον ΟΤΕ για Conn-x το οποίο απο χτες έχει ενεργοποιηθεί κιόλας (1 εργάσιμη τους πήρε ουσιαστικά) . Το πακέτο αυτό δεν έχει κάποια δέσμευση χρονική, ούτε τέλος αποσύνδεσης κλπ κλπ...Απλά έχει ένα κόστος ενεργοποίησης 40€ συν το κόστος του πακέτου.

Έκρινα λοιπόν και εγώ σκόπιμο να τους πω να κάνουν ακύρωση στο αίτημα ακύρωσης για τον δικό τους αριθμό και να ενεργοποιηθεί κανονικά ΕΦΟΣΟΝ δεχτούν αντί για 70€ (τέλη νεας γραμμής) να πληρώσω τα 34€ (τέλη φορητότητας) . Αν με είχαν ενημερώσει για τις ημερομηνίες που είχε δώσει ο ΟΤΕ θα έκανα λίγο υπομονή και δεν θα χρεωνόμουν το 40άρι... 2 μήνες περιμένω και τα ακούω απο το γραφείο, μια βδομάδα ακόμα δεν θα χάλαγε κανέναν...Φυσικά στο τηλεφωνικό κέντρο ο προιστάμενος είπε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό και απο το κατάστημα μου είπαν ότι θα το παλέψει με τον "account" του καταστήματος....Αν το αρνηθούν με βλέπω να επιλέγω άλλον πάροχο  ή ακόμα και τον ΟΤΕ και να το λύνω όλο το αστείο εδώ...

Τόσοι μήνες ταλαιπωρία και μια σωστή ενημέρωση απο κανέναν....

Καλά έκραζα τον ΟΤΕ μέχρι τώρα,αλλα ήρθε η σειρά της φορθνετ νομίζω...

ΥΓ: τα στατιστικά της γραμμής από τον ΟΤΕ

Line Status:DSL Connected

DSL Modulation Type:ADSL_2plus

Annex Type:Annex A/I/J/L/M

Upstream Downstream

Ευχομαι μονο να εχεις τις ιδιες ταχυτητες και στην φορθνετ, μην ανοιγεις κανενα θεμα μετα για χαμηλες ταχυτητες στην φορθνετ :P

Δημοσ.

και                                   Upstream Downstream

Πολυ μεγαλο Margin χωρις λογο.αν μεινεις οτε παρτους τηλ να το βαλουν στο 9.αν πας forthnet θα στο βαλουν 6 οποτε θα παιξεις κανονικα αρκετα πιο ψηλα.

Δημοσ.

απο την στιγμη που η γραμμη απο forthnet εχει φτασει μεχρι εσενα αν παιζει ενεργοποιειται οχι σε 2 -3 ημερες αλλα και σε 2-3 ωρες.επισης την ημερομηνια κατασκευης βρογχου δενξερω αν την βλεπουν ολοι στο support.
ναι εφοσον ειναι νεα γραμμη κανονικα ειναι 70 .τωρα τι θα γινει θα δειξει.ελπιζω και η γραμμη της forthnet που ηρθε να ειναι σε καλο χαλκο οπως ειναι αυτη του οτε.γιατι ειναι και λιγο θεμα τυχης.γραψε μας ποσο θα παιξεις αλλα λογικα θα πρεπει να εισαι παραπανω απο τον οτε λογω 6 margin γιατι ο οτε βλεπω οτι σε κλειδωνει παραπανω σε margin.
επισης αν παρες το td5130 μιλα με forthnet αν και νομιζω στο site εχει ανεβει ενα νεο firmware που σε καποιες περιπτωσεις ειναι Must.επισης μπες στο Thomson(technicolor) και πηγαινε στο broadband connection και μετα dsl connection και details.αν γραφει vendor id (remote)και εχει broadcom δηλαδη brcd τοτε μπορει να γινει απο forthnet και μια ρυθμιση για παραπανω ταχυτητα.αλλα τα λεμε αυτα οταν μας πεις ταχυτητες κτλ

Δημοσ.

τελικά το "αστείο" forthnet τελείωσε πριν καν αρχίσει...Ούτε συστήματα μπορούσαν να δουν όπως έπρεπε, ούτε την σωστή πληροφόρηση να δώσουν, αφήστε δε την ατελείωτη ώρα αναμονής στο τηλέφωνο για να σε κάνουν λανθασμένη μεταφορά σε τμήμα που δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει...να τις βράσω τις προσφορές αν δεν έχουν την κατάλληλη υποδομή για να τις υποστηρίξουν...

Έχουν γίνει βέβαια και οι σχετικές καταγγελίες για ΟΤΕ και Forthnet προς ΕΕΤΤ..αντίδραση υπάρχει, και άμεση μάλιστα, από τον ΟΤΕ...στην Forthnet...δεν ιδρώνει το αυτί τους...οπότε πάμε σε μια δοκιμασμένη λύση (HOL) ... τουλάχιστον εκεί ξέρω πως λειτουργεί και 10 χρόνια συνδρομητής της σε δυο άλλες τηλεφωνικές γραμμές αυτές τις κωμικοτραγικές καταστάσεις δεν τις έχω ζήσει...

οπότε με αυτά και με άλλα εδώ τελειώνει η "παρωδία-τραγωδία"...ΑΝ υπάρξει κάποια απάντηση-απόφαση από την ΕΕΤΤ θα σας ενημερώσω ...για τα μάτια του κόσμου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...