Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προχειροδουλειές

Ολη η ελλαδα μια προχειροδουλεια ηταν.μακαρι το προβλημα να ηταν μονο στο ιντερνετ.εδω βλεπεις οτι σκαβουν 20 φορες ο καθενας.μια ο ενας παροχος μια ο αλλος μετα η δεη μετα  ο οτε μετα το φυσικο αεριο μετα η γιαγια που ψαχνει να βρει χρυσο και δεν ξερω τι.

Δημοσ.

ενώ η αίτηση έχει γίνει πρώτα στην Forthnet και όπως έχω ενημερωθεί υπάρχει αριθμός πρωτοκόλου όσων αφορά την προτεραιότητα, με πήραν σήμερα τηλέφωνο από τον ΟΤΕ για να μου πούνε να κλείσουμε ένα ραντεβού για να μπεί η γραμμή. 

Ρώτησα βέβαια την υπάλληλο αν ξέρει αν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, μην τρέχουμε άδικα και δεν γνώριζε να μου απαντήσει. Θα μιλήσει με τους τεχνικούς και θα με ξαναπάρει όπως είπε..

Να βάλω την γραμμή και να κάνω αμέσως μετα μεταφορά στην Forthnet ή να μιλήσω με την Forthnet να δούμε τι μπορεί να γίνει για να βάλει αυτή γραμμή; Υπάρχει ελάχιστος χρόνος παραμονής στον ΟΤΕ για απλή τηλεφωνική γραμμή;

Δημοσ.

ενώ η αίτηση έχει γίνει πρώτα στην Forthnet και όπως έχω ενημερωθεί υπάρχει αριθμός πρωτοκόλου όσων αφορά την προτεραιότητα, με πήραν σήμερα τηλέφωνο από τον ΟΤΕ για να μου πούνε να κλείσουμε ένα ραντεβού για να μπεί η γραμμή. 

Ρώτησα βέβαια την υπάλληλο αν ξέρει αν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, μην τρέχουμε άδικα και δεν γνώριζε να μου απαντήσει. Θα μιλήσει με τους τεχνικούς και θα με ξαναπάρει όπως είπε..

Να βάλω την γραμμή και να κάνω αμέσως μετα μεταφορά στην Forthnet ή να μιλήσω με την Forthnet να δούμε τι μπορεί να γίνει για να βάλει αυτή γραμμή; Υπάρχει ελάχιστος χρόνος παραμονής στον ΟΤΕ για απλή τηλεφωνική γραμμή;

εδω υπαρχουν διαφορα.το ενα ειναι να καθυστερησεις τον οτε για να δεις με την επομενη προωθηση της αιτησης στον οτε αν θα φαει reject η οχι παλι η forthnet.

η β.λυση ειναι ενεργοποιεις να τελειωνεις και να εισαι σιγουρος τον οτε και μετα γυρνας.οσο ξερω δεν υπαρχει ελαχιστος χρονος παραμονης αν δεν μπεις σε καποιο προγραμμα.ελπιζω μονο να μην σε βαλουνσε φερεσυχνο και μετα μας πεσουν τα μαλλια ολων.

ελπιζω να ζητησες Isdn τουλαχιστον για να εισαι σιγουρος οτι απεφυγες το φερεσυχνο.θα βγει λιγο πιο ακριβο αλλα θα εισαι σιγουρος.γιατι αμα δεν εχουν γινει οι επαυξησεις και ο οτε απλα πονταρει οτι θα σε βαλει σε φερεσυχνο  εκει εχουμε θεμα.οποτε μαλλον περιμενεις τον οτε να δεις τι θα πει στην forthnetκαι ταυτοχρονα περιμενεις και τον τεχνικο του οτε να δεις τι θα σου πει.

το πιο γρηγορο λογικα θα ειναι να μπει η γραμμη απο οτε και μετα να γυρισει σε forthnet αλλα ετσι βγαινει και πιο ακριβα.και σιγουρεψου αν υπαρχει ελαχιστο παραμονης και ρωτα και για Isdn καλου κακου μην γινει καμια βλακεια.

Δημοσ.

νεότερα από το μέτωπο....

επειδή δεν έβγαζα άκρη τηλεφωνικά, πήγα απο το κατάστημα στο Περιστέρι και ανέβηκα δίπλα στους τεχνικούς όπου και μίλησα με τον προιστάμενο. Μιλώντας λοιπόν μαζί του με  ενημέρωσε ότι πλέον ΔΕΝ βάζουν pcm ή αλλιώς φερέσυχνο. Βρήκαμε και την αίτηση και επιβεβαιώσαμε ότι πρόκειται για κανονική εισαγωγή. 

Στην forthnet από την άλλη το μόνο που μου λένε είναι να βάλω τον ΟΤΕ και να περάσω από το κατάστημα να κάνουμε μια αίτηση για να μην χάσω την προσφορά για το triple play. Η γραμμή από τον ΟΤΕ θα μπεί την Δευτέρα και η προσφορά για το triple play λήγει το Σάββατο.  Η τελευταία προώθηση που έχει γίνει από forthnet είναι στις 17/6 και απο εκεί και μετά τπτ.

Μου είχαν πει ότι δεν την είχε ακυρώσει ο ΟΤΕ την τελευταία και τους έχει πει απο τότε ότι θα κατασκευάσει κόμβο απλά δεν τους δίνει ημερομηνία. Τους έλεγα να την ξαναπροωθήσουν αλλα αυτοί τπτ... 

Γενικά το όλο θέμα είναι μύλος...Αποκορύφωμα όλων αυτών η ΕΕΤΤ. Μιλώντας μαζί τους εχτές την ρώτησα για το άν υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις και αν αυτό τηρείται. Η απάντηση της υπαλλήλου αφοπλιστικότατη.

Μπείτε στο site και διαβάστε την νομοθεσία, εγώ δεν την γνωρίζω.....  και πέφτει το σαγόνι στο πάτωμα.. η όλη της ένσταση ήταν γιατί να κάνω καταγγελία στον ΟΤΕ αφού μου φέρνει γραμμή...επιλεκτική στην ακοή η κυρία...

Δημοσ.

νεότερα από το μέτωπο....

επειδή δεν έβγαζα άκρη τηλεφωνικά, πήγα απο το κατάστημα στο Περιστέρι και ανέβηκα δίπλα στους τεχνικούς όπου και μίλησα με τον προιστάμενο. Μιλώντας λοιπόν μαζί του με  ενημέρωσε ότι πλέον ΔΕΝ βάζουν pcm ή αλλιώς φερέσυχνο. Βρήκαμε και την αίτηση και επιβεβαιώσαμε ότι πρόκειται για κανονική εισαγωγή. 

Στην forthnet από την άλλη το μόνο που μου λένε είναι να βάλω τον ΟΤΕ και να περάσω από το κατάστημα να κάνουμε μια αίτηση για να μην χάσω την προσφορά για το triple play. Η γραμμή από τον ΟΤΕ θα μπεί την Δευτέρα και η προσφορά για το triple play λήγει το Σάββατο.  Η τελευταία προώθηση που έχει γίνει από forthnet είναι στις 17/6 και απο εκεί και μετά τπτ.

Μου είχαν πει ότι δεν την είχε ακυρώσει ο ΟΤΕ την τελευταία και τους έχει πει απο τότε ότι θα κατασκευάσει κόμβο απλά δεν τους δίνει ημερομηνία. Τους έλεγα να την ξαναπροωθήσουν αλλα αυτοί τπτ... 

Γενικά το όλο θέμα είναι μύλος...Αποκορύφωμα όλων αυτών η ΕΕΤΤ. Μιλώντας μαζί τους εχτές την ρώτησα για το άν υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις και αν αυτό τηρείται. Η απάντηση της υπαλλήλου αφοπλιστικότατη.

Μπείτε στο site και διαβάστε την νομοθεσία, εγώ δεν την γνωρίζω.....  και πέφτει το σαγόνι στο πάτωμα.. η όλη της ένσταση ήταν γιατί να κάνω καταγγελία στον ΟΤΕ αφού μου φέρνει γραμμή...επιλεκτική στην ακοή η κυρία...

με εεττ μην ασχοληθεις εφοσον με τον εναν η τον αλλο τροπο σου φερνουν γραμμη.

καλα οτι δεν βαζουν Pcm πλεον ας το πιστεψουμε.πριν λιγους μηνες ειχα παει καπου που εφεραν μεγαλυτερο φερεσυχνο απο αυτο που ειχαν.ναι η λογικη ειναι οτι κανουν επαυξησεις και τα καταργουν σιγα σιγα διοτι δεν μπορει να παιξει καν adsl πανω και οι πιο πολλοι θελουν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν η οτι δεν βαζουν.ενταξει αφου θα σου φερουν με τον εναν η με τον αλλο τροπο τοτε οκ.η εεττ θα ηταν χρησιμη αν αποφασιζες να το τραβηξεις οτι γιατι ο οτε σου φερνει γραμμη αλλα δεν δινει στην forthnet αλλα αφου δεν εχει γινει Reject και βρηκες λυση no reason να τρεχεις.

Δημοσ.

οι κουτοπονηριές δεν έχουν να κάνουν με την ελληνικότητα κ οι Γερμανοί μια χαρά τα καταφέρνουν..

εεττ όντως τσάμπα ταλαιπωρία αφού σου "δίνουν" γραμμή.

κάπου είχα διαβάσει για 2μηνη παραμονή σε σκέτο τηλ από οτε. ρώτα τους να σαι σίγουρος.

Δημοσ.

οι κουτοπονηριές δεν έχουν να κάνουν με την ελληνικότητα κ οι Γερμανοί μια χαρά τα καταφέρνουν..

εεττ όντως τσάμπα ταλαιπωρία αφού σου "δίνουν" γραμμή.

κάπου είχα διαβάσει για 2μηνη παραμονή σε σκέτο τηλ από οτε. ρώτα τους να σαι σίγουρος.

απλα  η πατεντα  η κουτοπονηρια η χαζοεξυπανδα και το φτιαξτο προχειρα ειναι ελληνικης καταγωγης.χαχα.εκτος αν εννοεις οτι οι γερμανοι τα καταφερουν μια χαρα για θεματα εκτος οτε που λεμε τωρα δηλαδη για την κριση κτλ οποτε ναι δεν θα διαφωνησω.η εεττ καταρχην μεχρι να απαντησει ισως να μην εχει νοημα.αν ειναι για 2 μηνες τοτε ειναι οκ .το πολυ να πληρωσει παγια για 2 μηνες που για τηλεφωνο ειναι ενταξει.αν βαλεις ιντερνετ εκει θα τον δεσμευσουν για χρονο συνηθως και το κοστος ειναι και μεγαλυτερο για ενεργοποιησεις εξοπλισμους κτλ κτλ κτλ.και Isdn να παρει θα δωσει λιγα λεφτα παραπανω για παγιο που δεν ειναι κατι xtreme και θα ειναι σιγουρος οτι δεν θα ειναι Pcm.αν και του ειπαν οτι δνε θα ειναι.βεβαια μπορει να τους πει οτι αργοτερα θα βαλω και ιντερνετ οποτε μην με βαλετε σε φερεσυχνο.τον οτε παντως δεν τον θεωρω γερμανια.ελληνες δουλευουν ελληνες προισταμενοι νοοτροπια δημοσιου απο τους οτετζηδες ειδικα προχωρημενης ηλικιας με το ενα ποδι στην συνταξη.δεν θελω να αναφερθω σε συγκεκριμενα παραδειγματα που ο οτε ηταν δημοσιο και δεν ηθελε να φτιαξει προβληματα.η εκλεινε βλαβες οτι φταιει ο παροχος χωρις να φταιει κτλ κτλ.η εεττ θα ειχε νοημα αν ο οτε ριξει reject στον παροχο ενω ταυτοχρονα του ενεργοποιησει την γραμμη κανονικα στο δικτυο του οτε με σκοπο να τον κανει δικο του πελατη.και εκει εχει νοημα αν καποιος εχει ορεξη να ασχοληθει και να χασει χρονο.η ευκολη λυση ειναι απλα μετα αιτηση στον παροχο.απλα θα δωσει καποια λεφτα παραπανω στον οτε για τους 2 μηνες κτλ

ξεχασα να αναφερω μερικα πραγματα.αμα γινει η αιτηση γραπτα πριν ληξει η προσφορα εισαι οκ αν και κατι ειπαν οτι μαλλον δεν θα ληξει ακομα αλλα θα παρει παραταση.επισης ο οτε επειδη ολα γινονται μεσα απο το συστημα του αν δεν βγαλει ημερομηνια κατασκευης βρογχου δεν μπορουν να σου πουν κατι οσο και να θες.επισης εφοσον δεν εχει φαει Reject η αιτηση δεν γινεται να ξαναγινει παλι προωθηση..ειναι διαδικαστικα θεματα του προγραμματος.πχ δεν μπορες να δηλωσεις βλαβη αν δεν εχει κλησει η προηγουμενη βλαβη.οπτοε και εσενα να καταχωρησουν αιτηση που ειναι ηδη μεσα και δεν εχει φαει reject δεν εχει νοημα.αυτο για το ενημερωτικο κομματι.

επισης οσο και αν ακουγεται σκληρο υπαρχουν απειρες νομοθεσιες κτλ για να τις ξερει καποιος.δεν ειναι μονο αυτα πουβλεπεις εσυ αλλα αλλα τοσα που απλα δεν γινεται να τα ξερεις απεξω.υπαρχουν RUO για τους Isp και αλλα τοσα.

Δημοσ.

o τεχνικός του ΟΤΕ ήρθε σήμερα αλλά δουλειά δεν κάναμε. Ανακαλύψαμε ότι ο προηγούμενος ένοικος είχε τηλέφωνο (μόνο, λογικά σε PCM αφού δεν μπορούσε να πάρει ίντερνετ με τπτ) και δεν το έχει κόψει. Ο τεχνικός αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε κίνηση και μας είπε για υπεύθυνες δηλώσεις, αιτήσεις διακοπής και ένα σωρό άλλα....την γραμμή δεν την πείραζε όμως...

Εγώ το απόγευμα που γύρισα άνοιξα την μπρίζα και είδα οτι πάνω έρχεται καλώδιο UTP, άρα δεν χρειάζεται να φωνάξω ηλεκτρολόγο να μου περάσει άλλη γραμμή (ήταν μια απο τις εναλλακτικές που μας πρότεινε ο τεχνικός). Απλά βγάζω τα ζευγάρια που είναι συνδεδεμένα, βάζω ένα άλλο ζευγάρι επιλογής μου και τον ξαναφωνάζω να μας περάσει την γραμμή. Τα λεω σωστά; Κάτω στο κουτί του ΟΤΕ από ότι βλέπω όλα τα καλώδια των διαμερισμάτων φαίνονται κουμπωμένα πάνω στο "patch panel" Θα παίξει αυτό; Με το μηχάνημα που έχουν δεν θα μπορέσει αυτός να δει κάτω ποιο είναι το ζεύγος του διαμερίσματος που θα πρέπει να συνδέσει με το καφάο;

Δημοσ.

o τεχνικός του ΟΤΕ ήρθε σήμερα αλλά δουλειά δεν κάναμε. Ανακαλύψαμε ότι ο προηγούμενος ένοικος είχε τηλέφωνο (μόνο, λογικά σε PCM αφού δεν μπορούσε να πάρει ίντερνετ με τπτ) και δεν το έχει κόψει. Ο τεχνικός αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε κίνηση και μας είπε για υπεύθυνες δηλώσεις, αιτήσεις διακοπής και ένα σωρό άλλα....την γραμμή δεν την πείραζε όμως...

Εγώ το απόγευμα που γύρισα άνοιξα την μπρίζα και είδα οτι πάνω έρχεται καλώδιο UTP, άρα δεν χρειάζεται να φωνάξω ηλεκτρολόγο να μου περάσει άλλη γραμμή (ήταν μια απο τις εναλλακτικές που μας πρότεινε ο τεχνικός). Απλά βγάζω τα ζευγάρια που είναι συνδεδεμένα, βάζω ένα άλλο ζευγάρι επιλογής μου και τον ξαναφωνάζω να μας περάσει την γραμμή. Τα λεω σωστά; Κάτω στο κουτί του ΟΤΕ από ότι βλέπω όλα τα καλώδια των διαμερισμάτων φαίνονται κουμπωμένα πάνω στο "patch panel" Θα παίξει αυτό; Με το μηχάνημα που έχουν δεν θα μπορέσει αυτός να δει κάτω ποιο είναι το ζεύγος του διαμερίσματος που θα πρέπει να συνδέσει με το καφάο;

μα καλα ο τεχνικος ηταν μην πω τι?τι τον νοιαζει τι ειχε ο προηγουμενος?του ζητας μια γραμμη τον ενδιαφερει τι γινεται μεχρι τον κατανεμητη.τι τον νοιαζει αν ειναι δευτερη αν ειναι σε αλλο ονομα αν επαιζε η προγιαγια σου με αυτην η το φαντασμα του Marley.κτλ.το δημοσιο τομεα μου μεσα ελεος.

αυτος με το μηχανημα μπορει να δει που επαιζε το σπιτι και να βαλει το ιδιο.και αυτο επρεπε να κανει.δεν τον ενδιαφερει αν επαιζε καποτε αλλη γραμμη.αφου  ρε χαζε οτετζη βλεπεις οτι η παλια γραμμη δεν ισχυει αφου δεν υπαρχει φερεσυχνο αλλα ακομα και να ισχυει βλεπεις οτι πλεον ειναι το σπιτι μου αυτο και βλεπεις οτι εγω ειμαι ο ενοικος.δηλαδη προτιμαει να αφησει την γραμμη καιι να ξαναρθει η βαριοταν να την ενωσει γενικοτερα και σου λεει να πεταξω μια βλακεια να σηκωθω να φυγω ετσι.

αν δεν θελει να κανει αυτο τοτε ανοιξε το κεντρικο πριζακι μονο αποσυνδεσε το χρωμα που παιζει ηδη πχ ασπρο μπλε και ενωσε  το ασπρο πορτοκαλι προς ολα τα καλωδια αλλα μην πειραξεις τα υπολοιπα πριζακια?οταν σε ενεργοποιησει θα δεις ποιο ειναι που φερνει την ταση και  θα το ενωσεις με το προηγουμενο χρωμα που παει στα υπολοιπα πριζακια για να παιξουν και τα αλλα χωρς να χρειαστει να τα πειραξεις.αλλιως το αλλαζεις σε ολα τα πριζακια το χρωμα οποτε με το που σε ενωσει στο νεο χρωμα παιζουν ολα τα πριζακια απευθειας αμα δεν θες να ψαχνεις μετα εσυ.αλλιως αν δεν θες να πειραξεις τιποτα πες του να σε ενωσει αυτος σε ενα δευτερο ζευγαρι και οταν σε ενωσει πηγαινε στο κατανεμητη δες ποιο ειναι το καλωδιο σου και με ενα εργαλειο κρονε βγαλε την γραμμη απο το νεο ζευγαρι που σε εβαλε και συνδεσε την στο παλιο ζευγαρι.ναι και τα τεσσερα ζευγαρια ειναι συνηθως συνδεδεμενα  στις ρεγκλετες (patch panel οπως το λες εσυ).(σε σπανιες περιπτωσεις ειναι μονο 2 ζευγαρια(ασπρο μπλε μπλε και ασπρο πορτοκαλι πορτοκαλι)/με εχει πιασει εγκεφαλικο βραδιατικα που διαβασα την απαντηση.μα ποσω ζωαδια ρε γαμοτο.ας σου την ενωνε σε αλλο ζευγαρι η ας σου αφηνε την γραμμη στον κατανεμητη και να σου πει εδω ειναι ανεβασε την εσυ μεχρι πανω και οχι να φυγει.αλλιως πες του να στην βαλει σε οποιοδηποτε αλλο χρωμα και οτι τα υπολοιπα πριζακια πανω στο σπιτι θα τα φτιαξεις εσυ και ας στην φερει στο κεντρικο πριζακι σε οποιο χρωμα θελει αυτος και οτι τα υπολοιπα ειναι δικια σου δουλεια.αυτο για να μην ψαχνεις ποιο ειναι το καλωδιο που ειναι απο κατω μεχρι πανω και ουτε να καθεσαι να αλλαζεις ολα τα πριζακια απο μπλε ασπρο σε πορτοκαλι ασπρο για παραδειγμα..

Δημοσ.

ήδη έχω ανοίξει τα μπριζάκια, έχω αλλάξει την εσωτερική καλωδίωση σε άλλο χρώμα και θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να κλείσουμε πάλι ραντεβού! Τσάμπα και η άδεια που χρεώθηκε η κοπέλα μου απο την δουλειά της για να περιμένουμε τον ανεπρόκοπο.... εντωμεταξύ αν είχε ανοίξει έστω τον κατανεμητή της πολυκατοικίας θα έβλεπε ότι παίζουν UTP καλώδια και δεν χρειάζεται να φωνάξουμε ηλεκτρολόγο για να μας περάσει νέα εσωτερική καλωδίωση, ή ακόμα ακόμα θα έπρεπε να γνωρίζει και να μας πει ότι σε όλες τις πολυκατοικίες απο το 2000 και μετά υπάρχει υποχρεωτικά διπλή εσωτερική καλωδίωση.( αυτό σαν ενημέρωση αφού μου γνωστοποιήθηκε απο συγγενή μου ηλεκτρολόγο)

Και για να σου φτιάξω και άλλο την διάθεση την κλήση που είχε αναλάβει την έκλεισε με την δικαιολογία "πρόβλημα στον χωνευτή" και με έπερναν τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ μετά να μου πούν ότι θα πρέπει να έρθει σπίτι ηλεκτρολόγος....προφανώς δεν θα μπορούσε σαν αιτιολογία να βάλει ότι υπήρχε άλλη γραμμή και ΒΑΡΙΟΤΑΝ να φέρει μέχρι τον κατανεμητή, έστω, την καινούρια...

το αποκορύφωμα δε είναι ότι πριν κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή με τα μπριζάκια σταμάτησε να παίζει και η παλιά γραμμή που υπήρχε στο σπιτι. Πρέπει έτσι όπως πείραζε ότι πείραζε να την έκοψε. Ή όταν πήγε στο καφάο για να δει και εγώ δεν ξέρω τι να ξέχασε να την επανασυνδέσει... κρίμα που δεν τον γνώρισα τον τύπο..πρέπει να ήταν ΘΕΟΣ...

Δημοσ.

ήδη έχω ανοίξει τα μπριζάκια, έχω αλλάξει την εσωτερική καλωδίωση σε άλλο χρώμα και θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να κλείσουμε πάλι ραντεβού! Τσάμπα και η άδεια που χρεώθηκε η κοπέλα μου απο την δουλειά της για να περιμένουμε τον ανεπρόκοπο.... εντωμεταξύ αν είχε ανοίξει έστω τον κατανεμητή της πολυκατοικίας θα έβλεπε ότι παίζουν UTP καλώδια και δεν χρειάζεται να φωνάξουμε ηλεκτρολόγο για να μας περάσει νέα εσωτερική καλωδίωση, ή ακόμα ακόμα θα έπρεπε να γνωρίζει και να μας πει ότι σε όλες τις πολυκατοικίες απο το 2000 και μετά υπάρχει υποχρεωτικά διπλή εσωτερική καλωδίωση.( αυτό σαν ενημέρωση αφού μου γνωστοποιήθηκε απο συγγενή μου ηλεκτρολόγο)

Και για να σου φτιάξω και άλλο την διάθεση την κλήση που είχε αναλάβει την έκλεισε με την δικαιολογία "πρόβλημα στον χωνευτή" και με έπερναν τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ μετά να μου πούν ότι θα πρέπει να έρθει σπίτι ηλεκτρολόγος....προφανώς δεν θα μπορούσε σαν αιτιολογία να βάλει ότι υπήρχε άλλη γραμμή και ΒΑΡΙΟΤΑΝ να φέρει μέχρι τον κατανεμητή, έστω, την καινούρια...

το αποκορύφωμα δε είναι ότι πριν κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή με τα μπριζάκια σταμάτησε να παίζει και η παλιά γραμμή που υπήρχε στο σπιτι. Πρέπει έτσι όπως πείραζε ότι πείραζε να την έκοψε. Ή όταν πήγε στο καφάο για να δει και εγώ δεν ξέρω τι να ξέχασε να την επανασυνδέσει... κρίμα που δεν τον γνώρισα τον τύπο..πρέπει να ήταν ΘΕΟΣ...

χαχαχχαχΤελικά τους τεχνικούς του ΟΤΕ θα πρέπει να τους λέμε σε ανέκδοτα  :-D

Δημοσ.

ήρθε ο νεος τεχνικός σήμερα, ο οποίος είχε διάθεση να κάνει την δουλειά του και εν τέλει, μετά απο χίλια κύμματα στο σπίτι υπάρχει τηλέφωνο με κανονική είσαγωγή όπως το διευκρινήσαμε....οπότε πάμε να δούμε το second part τώρα..να δούμε σε πόσο καιρό θα γυρίσει η γραμμή στην Forthnet...

Δημοσ.

ειτε διπλη καλωδιωση ειτε μονη ειτε Utp δεν αλλαζει κατι.αφου μενεις εσυ πλεον εκει τι σημασια εχει αν εχει ξεμεινει τηλεφωνο απο παλια.το οποιο σιγουρα θα ειχε γινει διακοπη η φραγη.και μετα ερχεται ο δευτερος τεχνικος και σου φτιαχνει τα παντα χωρις να σου πει μα μου σου του.φαντασου να μην ηξερες και να φωναζες ηλεκτρολογο.θα σου ελεγε τι με φωναξες:P

Προβλημα στην χωνευτη?καταρχην κατανεμητης εσκαλιτ ειναι που την βρηκε την χωνευτη?ναι να ερθει ηλεκτρολογος να τον κερασεις ενα καφε και να μην κανει τιποτα.αλλα ο οτε ειδε μαλλον την αιτιολογια οτι προβλημα στην χωνευτη και αυτος που σε πηρε τηλεφωνο ειδε μονο αυτο μαλλον οποτε σου λεει θελει ηλεκτρολογο.που να ηξερε οτι καμια σχεση και οτι απλα ο τεχνικος ηταν οτι νανε.μαλλον προχωρημενης ηλικιας ε?

ε ναι δεν μπορει να το κλεισει με αλλο τροπο.μα εφοσον η πρωτη γραμμη ηταν συνδεδεμενη με μια γεννητρια σε 2 λεπτα την ειχε ενωσει.για ποιο λογο να την ενωσει σε δευτερο ζευγαρι?αν το ειχε κανει θα τελειωνε σε 2 λεπτα και δεν θα σε ταλαιπωρουσε.οτι σηκωθηκε και εφυγε μαλλον δεν τον ενοιαζε αν θα παιξεις η οχι το μονο που καταφερε ηταν να ταλαιπωρησει ενα συναδελφο του να ξαναρθει μεχρι το σπιτι σου (συναδελφικη αλληλεγγυη κατα τα αλλα:P) οπως και να ταλαιπωρισει εσενα και την κοπελα σου.που να πηγαινε για γραμμη παροχου δηλαδη.εκει δεν θα κανε τιποτα.μαλλον βαριοταν να ανεβει μεχρι πανω να βαλει γεννητρια

απορω πως καταλαβε οτι επαιζε παλια γραμμη αν δεν ανεβηκε πανω να βαλει γεννητρια και να δει που καταληγει.και απορω αν βρηκε ενεργη την γραμμη του προηγουμενου ιδιοκτητη.anyway

χαχαχχαχΤελικά τους τεχνικούς του ΟΤΕ θα πρέπει να τους λέμε σε ανέκδοτα  :-D

κανονικα.μεχρι να φυγουν ολοι οι παλιοι που βαριουνται αστα να πανε.οι νεοι που πανε τωρα εχουν περισσοτερο ορεξη.η παλιοι βγαινουν βλαβη adsl με το τηλεφωνο ακομα χωρις καν analyzer,adsl router Κτλ.

ήρθε ο νεος τεχνικός σήμερα, ο οποίος είχε διάθεση να κάνει την δουλειά του και εν τέλει, μετά απο χίλια κύμματα στο σπίτι υπάρχει τηλέφωνο με κανονική είσαγωγή όπως το διευκρινήσαμε....οπότε πάμε να δούμε το second part τώρα..να δούμε σε πόσο καιρό θα γυρίσει η γραμμή στην Forthnet...

περιπου 10-15 μερες.παλι τον οτε θα περιμενεις βεβαια διοτι ο οτε γυρναει την γραμμη απο οτε σε forthnet απο τον γενικο κατανεμητη.η διαδικασια ειναι 10 λεπτα.τωρα μην πεις γιατι ο οτε θα την κανει ενα ωραιο πρωινο μετα απο 10 μερες.απλα  ετσι.για ολους τους παροχους ειναι 10-15 μερες ενω οταν ζητας γραμμη οτε ακομα και νεα ειναι 3 ημερες.σε παροχο η νεα γραμμη ειναι ακομα παραπανω.οπως καταλαβες ο οτε εξυπηρετητε πρωτος η μαλλον αυτοεξυπηρετητε πρωτος και σε χρονο ρεκορ ενω ολοι οι αλλοι περιμενουν τον οτε.

5 βδομαδούλες; μια χαρά...

καλα ειναι :P

κάντες 8 να είσαι μέσα, και μιλάμε μόνο για γραμμή τηλεφώνου προς το παρών :(

ενταξει καλα ειναι.παλια περιμενες χρονια για να παρεις τηλεφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...