giannakis1984 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 στον ΟΤΕ δεν μπορεί να γίνει κάποιος έλεγχος γιατί δεν έχει τοποθετήσει εξαρχής τα καλώδια που έπρεπε; Γιατί αν και στην δίπλα πολυκατοικία που έχει παραπάνω διαμερίσματα και καταστήματα είχε μπεί μεγαλύτερη εισαγωγή δεν θα προέκυπτε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εδώ και μια πενταετία... @Νίκος: Χωρίς να θέλω να αντιδικήσω μαζί σου, μου φαίνεται ότι τα θεωρείς όλα αυτά απολύτως φυσικά...
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 μιλώντας με τον προηγούμενο ένοικο έμαθα ότι από το 2008 υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Είχε κάνει αιτήσεις σε ΟΛΟΥΣ τους παρόχους και κανείς δεν μπορούσε να του βάλει γραμμή. Δεν το κυνήγισε παραπάνω βέβαια τότε, δεν τον έκαιγε, αλλά το πρόβλημα μέχρι και τώρα παραμένει. Είμαστε 5 χρόνια μετά και ο ΟΤΕ δεν έχει μεριμνήσει να κάνει κάποια διόρθωση. Η απάντηση που είχα από υπάλληλο του ΟΤΕ σε κατάστημα που έκανα αίτηση για γραμμή ήταν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι, και εν συνεχεία μου έδωσε το τηλέφωνο των τεχνικών να μιλήσω μαζί τους. Καλό θα ήταν βέβαια να απαντούσαν και τα τηλέφωνα.... Υπάρχει κάτι που μπορώ να ζητήσω; ή κάτι που μπορώ να κάνω; Να ζητήσω εναέρια γραμμή; Να ζητήσω επέκταση; καταγγελία στην ΕΕΤΤ; Το θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει ένα τέτοιο πρόβλημα εδώ και 5 χρόνια και ο ΟΤΕ να "κοιμάται" σιγα; μην ιδρωσει ο οτε για ενα πελατη παραπανω.αν θες ζητα Isdn κτλ αλλιως κανε καταγγελια και ο θεος βοηθος.επεκταση γινεται δεν μπαινει εναεριο στον ΟΤΕ δεν μπορεί να γίνει κάποιος έλεγχος γιατί δεν έχει τοποθετήσει εξαρχής τα καλώδια που έπρεπε; Γιατί αν και στην δίπλα πολυκατοικία που έχει παραπάνω διαμερίσματα και καταστήματα είχε μπεί μεγαλύτερη εισαγωγή δεν θα προέκυπτε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εδώ και μια πενταετία... @Νίκος: Χωρίς να θέλω να αντιδικήσω μαζί σου, μου φαίνεται ότι τα θεωρείς όλα αυτά απολύτως φυσικά... welcome to greece.και σε σενα θα πρεπε να παιζουν και οι 2 αλλα το γιατιδνε παιζουν ειναι αλλη ιστορια.οποτε ποιος θα κανει ελεγχο?η εεττ?θα σου πουν κανε καταγγελια.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 στον ΟΤΕ δεν μπορεί να γίνει κάποιος έλεγχος γιατί δεν έχει τοποθετήσει εξαρχής τα καλώδια που έπρεπε; Γιατί αν και στην δίπλα πολυκατοικία που έχει παραπάνω διαμερίσματα και καταστήματα είχε μπεί μεγαλύτερη εισαγωγή δεν θα προέκυπτε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εδώ και μια πενταετία... @Νίκος: Χωρίς να θέλω να αντιδικήσω μαζί σου, μου φαίνεται ότι τα θεωρείς όλα αυτά απολύτως φυσικά... Δεν ειναι θεμα αντιδικίας, προσπαθω να σου πω πως εχει το πρόβλημα για να μην νομιζεις οτι αμα τρεξεις κλπ θα το λύσεις. Το πιο ευκολο στην περίπτωσης σου θα ηταν αν άλλαζες σπιτι, η αν ήσουν τυχερός και έβαζαν εκει καφαο vdsl
giannakis1984 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Vdsl καφαο πως ξέρουμε που υπάρχει; ο ΟΤΕ παρέχει vdsl στο σημείο που βρίσκεται το σπίτι.. Στο σπίτι μόλις μετακομίσαμε...Που να φανταστώ ότι υπάρχουν ακόμα τέτοια θέματα...
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Vdsl καφαο πως ξέρουμε που υπάρχει; ο ΟΤΕ παρέχει vdsl στο σημείο που βρίσκεται το σπίτι.. Στο σπίτι μόλις μετακομίσαμε...Που να φανταστώ ότι υπάρχουν ακόμα τέτοια θέματα... αμα δεις αλλαγμενα καφαο σημαινει οτι καποια στιγμη θα μπει vdsl>περιστερι οσο ξερω δεν εχει γινει.επισης αν σου λειπει απερχομενο παλι το ιδιο προβλημα θα ειχες.
giannakis1984 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 μια θετική ενημέρωση που έχουμε είναι ότι "έχει βγεί σχέδιο" για την ενίσχυση του δικτύου της περιοχής και πιθανών απο εβδομάδα να εμφανιστούν τα συνεργεία...για να δούμε...
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 μια θετική ενημέρωση που έχουμε είναι ότι "έχει βγεί σχέδιο" για την ενίσχυση του δικτύου της περιοχής και πιθανών απο εβδομάδα να εμφανιστούν τα συνεργεία...για να δούμε... υπομονη και ενημερωσε μας
gkotsop Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 όσο περιμένεις για γραμμή τηλεφώνου η νόβα ενεργοποιείται; μπορείς να βλέπεις τβ ή επειδή δεν έχει καλώδια ο οτε δεν μπορείς να δεις ούτε τηλεόραση και περιμένεις; η τιμή είναι πολύ καλή πάντως, έχει μαζέψει πολύ κόσμο και λογικό αφού με 10 ευρώ μπορείς να βλέπεις την ομάδα σου σε όλες τις διοργανώσεις και σε όλα τα αθλήματα.
giannakis1984 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 τίποτα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Λογικά αφού πάρουμε γραμμή από τον ΟΤΕ θα αρχίσει να "κυλάει" το όλο θέμα....Άσε που δεν θέλω να γίνει κάποια ενεργοποίηση και να πρέπει να πληρώνω ακυρωτικά στην Forthnet και στην Nova
apeiro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 καλό κουράγιο πόσοι είναι τελικά αυτοί που δεν μπορούν να συνδεθούν λόγω οτε; αδιαφορία λόγω κόστους φαντάζομαι
giannakis1984 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 έχει βγεί σχέδιο, έχει δοθεί στον εργολάβο, έχει βγεί και η άδεια... Το Σάββατο ήρθε ο εργολάβος για να δει τον χώρο και τι πρέπει να κάνει και .... ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ είναι ότι την Δευτέρα έρχεται το συνεργείο και σκάβει σε λάθος σημείο.του είχαν δώσει λάθος σχέδια μου είπε...και ακόμα είμαστε σε αναμονή για να έρθει το συνεργείο εκ νεου.... άντε να δούμε....
gkotsop Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 χαχα, η απόλυτη οργάνωση, σόρυ για το γέλιο, αλλά η κατάσταση είναι για γέλια.. υπομονή
giannakis1984 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 βρήκαν την σωστή τρύπα εν τέλει χτες...περιμένω να δω πότε θα βάλουν και την εισαγωγή τώρα....
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 η μεγαλη γελοιοτητα ειναι οτι αντι να περνανε 20 ζευγα καλωδια με την λογικη να κανεις επαυξηση χωρις να σκαβεις περνανε 10 ζευγα και μετα τρεχουν να ξανασκαψουν για δευτερο.fu...in greece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα