gazp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καλησπερα σε ολους! Αυτον τον καιρο ψαχνομαι να κανω μια μικρη αναβαθμιση στο Desktop της υπογραφης μου το οποιο προοριζεται κυριως για Gaming. Σκεφτομαι να αναβαθμισω μνημες και καρτα γραφικων... Τα χαρακτηριστικα της μητρικης μου ειναι αυτα: http://www.asus.com/Motherboards/P5QEM/#specifications και διαβαζω για τις μνημες: "4 x DIMM, Max. 16 GB, DDR2 1066(O.C.)/800/667 MemoryDual Channel memory architecture" Η ερωτηση μου ειναι, πρεπει να ειναι οπωσδηποτε DDR2? Σε DDR3 δεν μπορω να παω? Αυτην τη στιγμη εχω 7 giga, θα με συνεφερε να παρω πιο γρηγορες μνημες απο αυτες η να "τερματισω" τις δυνατοτητες του pc? (παει μεχρι 16gb). Γενικως εχει νοημα να αλλαξω μνημες και αν ησασταν στην θεση μου τι θα κανατε? Περιμενω και τις προτασεις σας σχετικα. Η καρτα γραφικων μου ειναι η Gigabyte GeForce 9400GT 1GB και σκεφτομαι να την αλλαξω για να παρω καποια που να με "βγαλει" για τα επομενα 3-4 χρονια τουλαχιστον. Budget προς το παρον ειναι γυρω στα 120€, αλλα δεν προγραμματιζομαι για αμεση αλλαγη, ισως απο Σεπτεμβρη. Οι ερωτησεις που εχω πανω στο θεμα της καρτας γραφικων ειναι οι εξης: 1) Θα χρειαστει να αλλαξω και τροφοδοτικο? 2) "πειραζει που η οθονη μου ειναι μια LG W1943SB με max αναλυση 1360x768? Για τωρα με ενδιαφερει το συστημα μου να "σηκωνει" τα παιχνιδια και ας χανω σε αποδοση (δεν ειμαι να αγοραζω ΚΑΙ οθονη, δεν τρελλαθηκα τοσο εν μεσω κρισης). 3) Με ενα Budget γυρω στα 120-150€ βρισκω κατι που να μου κανει? (οπως προανεφερα να με κρατησει για 3-4 χρονια τουλαχιστον? ). Μπορω να κανω την δουλεια μου και με κατι φθηνοτερο? 4)Nvidia η Ati? Οποιαδηποτε γνωμη η προταση δεκτη
Millennium Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Κάνεις άλλη χρήση εκτός από gaming που λες? DDR2 παίρνει μόνο η μητρική.
gazp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Κάνεις άλλη χρήση εκτός από gaming που λες? DDR2 παίρνει μόνο η μητρική. Photoshop, Autocad και λιγο απο Adobe Premiere Pro απο βαριες εργασιες. Αλλα κυριος προορισμος το gaming απο δω και περα.
Millennium Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δε νομίζω πως χρειάζεται να βάλεις παραπάνω μνήμη.DDR2 κιόλας.Η βάζεις μια 7770 και ανεβάζεις τον επεξεργαστή σου με μια ψύκτρα και το κρατάς όσο πάει ή πας για νέο σύστημα με οθόνη. Για τι παιχνίδια μιλάμε πες λίγο.
gazp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δε νομίζω πως χρειάζεται να βάλεις παραπάνω μνήμη.DDR2 κιόλας.Η βάζεις μια 7770 και ανεβάζεις τον επεξεργαστή σου με μια ψύκτρα και το κρατάς όσο πάει ή πας για νέο σύστημα με οθόνη. Για τι παιχνίδια μιλάμε πες λίγο. Fifa, NBA 2K και γενικως Sports Games. Δε θα ελεγα οχι σε κανα Battlefield βεβαια...
STORM1978 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Υπάρχουν 2 λύσεις: 1) Πας στο αντίστοιχο χώρο στο φόρουμ και ρωτάς πόσο να το δώσεις το μηχάνημα σου, να πάρεις κάποια χρήματα και να βάλεις και ότι μπορείς επιπλέον και βλέπουμε τότε τι μηχάνημα μπορούμε να φτιάξουμε και 2) ο 8300 έχει ακόμη ψωμί, τσιμπάς μια καλή ψήκτρα, τον ανεβάζεις όσο μπορεί να πάει, παίρνεις και μια 7770 όπως είπε ο ''χιλιετηρίδας'' από πάνω και έχεις ένα καλό μηχάνημα για λίγο καιρό ακόμη. Θα πρότεινα επίσης ένα νέο τροφοδοτικο γιατί το δικό σου δεν...
gazp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Υπάρχουν 2 λύσεις: 1) Πας στο αντίστοιχο χώρο στο φόρουμ και ρωτάς πόσο να το δώσεις το μηχάνημα σου, να πάρεις κάποια χρήματα και να βάλεις και ότι μπορείς επιπλέον και βλέπουμε τότε τι μηχάνημα μπορούμε να φτιάξουμε και 2) ο 8300 έχει ακόμη ψωμί, τσιμπάς μια καλή ψήκτρα, τον ανεβάζεις όσο μπορεί να πάει, παίρνεις και μια 7770 όπως είπε ο ''χιλιετηρίδας'' από πάνω και έχεις ένα καλό μηχάνημα για λίγο καιρό ακόμη. Θα πρότεινα επίσης ένα νέο τροφοδοτικο γιατί το δικό σου δεν... Kαποια σελιδα που να εχει την 7770 με ολα τα specs της? Σε τι τιμη θα βρω την συγκεκριμενη καρτα?
STORM1978 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Kαποια σελιδα που να εχει την 7770 με ολα τα specs της? Σε τι τιμη θα βρω την συγκεκριμενη καρτα? οριστε για την καρτα με τα χαρακτηριστικα της και οριστε για τις τιμες που ζητησες
Millennium Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δεν θα έχεις θέμα για τα παιχνίδια που λες.Και BF σηκώνει.
gazp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 οριστε για την καρτα με τα χαρακτηριστικα της και οριστε για τις τιμες που ζητησες thanks. Μπορει να κλειδωθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα