Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου απάντησε το παλικάρι από πάνω.Κοίτα τι θα πληρώσεις και τι θα πάρεις για αυτό που θα πληρώσεις.

Εσυ επιλέγεις,αλλά σου απαντάμε μιας και ρωτάς.

Γι αυτο ρωταω! Ζητησα βοηθεια γιατι δεν ειναι εποχες για δοκιμες!

Κοιτά, φίλε. Και ο επεξεργαστης που έχεις, μια χαρά ειναι. Πόσο δλδ καλύτερος ειναι ο τωρινος κορυφαίος ή δεύτερος κορυφαίος της intel με τον δικό σου. Η και με αυτούς που θα βγουν. Προσωπικά, δεν νομίζω να αξίζει καθόλου. Σε κανένα χρόνο καλύτερα 2 χρόνια, ξανά σκέψου το αν θες να αλλάξεις. Τώρα αν ειναι gamer, πάρε, αν βρεις μεταχειρισμένο το 2500κ ή 2600κ (αλλά το βρίσκω άσκοπο) πάρε καλύτερη κάρτα και είσαι μια χαρά. Εχω ο core 2 quad q9100 με μια καλή κάρτα, παίζει τα πάντα πολύ υψηλά. Αν πας στο θέμα επεξεργασίας (που κάνουν φωτογράφοι) κάνουν, και ο προαναφερθέν, αν όχι την ίδια ακριβώς δουλειά (και ζοριζονται το ίδιο) άντε να ειναι ελάχιστα ποιο κάτω. Δεν αξίζει νομίζω προσωπικά, να δώσεις ένα κάρο λεφτά για να πάρεις κάτι που ειναι εκ εργοστασίου προβληματικό ( γιατί ξέρουμε intel ειναι και η μεγάλοι CPU τους κάνουν πάνω από 300 μην 350, 400 €) τώρα, στο τέλος δική σου απόφαση ειναι.Sent from my iPhone using Insomnia
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κοιτά, φίλε. Και ο επεξεργαστης που έχεις, μια χαρά ειναι. Πόσο δλδ καλύτερος ειναι ο τωρινος κορυφαίος ή δεύτερος κορυφαίος της intel με τον δικό σου. Η και με αυτούς που θα βγουν. Προσωπικά, δεν νομίζω να αξίζει καθόλου. Σε κανένα χρόνο καλύτερα 2 χρόνια, ξανά σκέψου το αν θες να αλλάξεις. Τώρα αν ειναι gamer, πάρε, αν βρεις μεταχειρισμένο το 2500κ ή 2600κ (αλλά το βρίσκω άσκοπο) πάρε καλύτερη κάρτα και είσαι μια χαρά. Εχω ο core 2 quad q9100 με μια καλή κάρτα, παίζει τα πάντα πολύ υψηλά. Αν πας στο θέμα επεξεργασίας (που κάνουν φωτογράφοι) κάνουν, και ο προαναφερθέν, αν όχι την ίδια ακριβώς δουλειά (και ζοριζονται το ίδιο) άντε να ειναι ελάχιστα ποιο κάτω. Δεν αξίζει νομίζω προσωπικά, να δώσεις ένα κάρο λεφτά για να πάρεις κάτι που ειναι εκ εργοστασίου προβληματικό ( γιατί ξέρουμε intel ειναι και η μεγάλοι CPU τους κάνουν πάνω από 300 μην 350, 400 €) τώρα, στο τέλος δική σου απόφαση ειναι.Sent from my iPhone using Insomnia

Ένα επιπλέον σχόλιο μόνο, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ 2500 και 2500Κ .Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Κ έχει ξεκλείδωτο πολ/στη και θα μπορείς να κάνεις overclocking, αλλά ακόμα και με overclocking ελάχιστη διαφορά σε παιχνίδια θα δεις.

• Like 1
Δημοσ.

οι 3000 series τι θεματα ειχαν !?

Φαντάσου οτι όποιος μου δωσει τον 2XXX του θα του δώσω τον 3570Κ μου δωρεαν!.

Και με αλλαγμένη πάστα μέσα.

Φωτιά και λάβρα αδερφέ.Εγω ποια είμαι ενταξει σε idle 40C και full load γυρω στους 75+,αλλά φαντάσου οτι με το που τον ανοιξα και άλλαξα την πάστα κατεβηκα -20.

Πρίν ήμουν +20 απ οτι έγραψα.Με Corsair Η60 μιλάω.Απλά δεν τον έχω 2 μήνες και για να σωθώ,ήδη ειμαι εκτός εγγύησης.Και μιλάμε οτι είμαι απλά σε turbo mode 3.8.Οχι τίποτα φοβερά.

Ισως απο τις χειρότερες επιλογές που έχω κάνει.Για τα λεφτα του απογοήτευτηκα.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη για καποιον που θελει να φτιαξει ενα καινουργιο pc τωρα λετε οτι ειναι καλυτερο αντι να παει στα Ζ87 και 4000
να παει σε Ζ77 και 2000 ?

Δημοσ.

<p>Δηλαδη για καποιον που θελει να φτιαξει ενα καινουργιο pc τωρα λετε οτι ειναι καλυτερο αντι να παει στα Ζ87 και 4000<br>

να παει σε Ζ77 και 2000 ?</p>

Ναι, κάτι τέτοιο αν δεν θέλει AMD.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι να πάει σε πλατφόρμα που θα εγκαταλειφθεί, ούτε για πλάκα...

• Like 3
Δημοσ.

Δεν εχω τον Κ, εχω τον απλο i5 -2500

Και σκεψου οτι για να βαλω τον 4670k

αλλαζω και motherboard

και η δικια μου τωρα που ξερω 1-2 πραγματα παραπανω δεν με ενθουσιαζει

δες την και εσυ και πες μου  

Gigabyte  GA-P67A-D3-B3

(αν πχ δεχεται τελεια μια καινουργια GPU για παραδειγμα)

Aν έχεις την οικονομική άνεση go for it!!! vi hero γιατί θα παίξεις ψηλα oc? θα βάλεις νερο? Γνωμη μου αν δεν τα κανεις τα παραπάνω πολλα λεφτα.. Αν την παίρνεις μονο και μόνο για την εμφάνιση πάω πάσο.

Δημοσ.

Ρε παιδια την παλεύετε? ΤΙ του λετε του παιδιου να πάει σε Ζ77 είστε σοβαροι? 

Σορρυ για το double ποστ και για (νευρα) αλλα θα μου πέσουν τα μαλλιά ειλικρινα...

Δημοσ.

ναι να πάει σε πλατφόρμα που θα εγκαταλειφθεί, ούτε για πλάκα...

μιλάς με γρίφους γέροντα

:P

Πες μου την αποψη σου για το τι να διαλεξω

Ζ87 και 4000

Ζ77 και 3000 η 2000 

Δημοσ.

Φαντάσου οτι όποιος μου δωσει τον 2XXX του θα του δώσω τον 3570Κ μου δωρεαν!.

Και με αλλαγμένη πάστα μέσα.

Φωτιά και λάβρα αδερφέ.Εγω ποια είμαι ενταξει σε idle 40C και full load γυρω στους 75+,αλλά φαντάσου οτι με το που τον ανοιξα και άλλαξα την πάστα κατεβηκα -20.

Πρίν ήμουν +20 απ οτι έγραψα.Με Corsair Η60 μιλάω.Απλά δεν τον έχω 2 μήνες και για να σωθώ,ήδη ειμαι εκτός εγγύησης.Και μιλάμε οτι είμαι απλά σε turbo mode 3.8.Οχι τίποτα φοβερά.

Ισως απο τις χειρότερες επιλογές που έχω κάνει.Για τα λεφτα του απογοήτευτηκα.

Εγώ γιατί σε idle είμαι 34 και σε full load 50?Στην στοκ συχνότητα πάντα..αλλά σε htpc χωρίς καθόλου καλή ψύξη! 

Δημοσ.

Ρε μάγκες εγώ που έχω εναν q9650 και θέλω να πάω σε 4770κ πρέπει να φοβάμαι κάτι? Αποφάσισα τώρα να αλλάξω σύστημα γιατί επιτέλους η intel αποφάσισε να βάλει native υποστίρηξη usb 3 και sata3 και οχι να χει 10 άλλους controllers! Και μιας κι εχω και ενα ssd που είναι για sata3 δεν θέλω να 'πνίγω' τις επιδόσεις του στον ich10.

Δημοσ.

Το πράγματα είναι απλά. Όποιος έχει sandy-ivy bridge επεξεργαστή δεν αξίζει με τίποτα να αλλάζει πλατφόρμα και να πάει σε haswell. Κάποιος που θέλει να αναβαθμίσει παλαιότερο σύστημα ή να φτιάξει νέο με intel επεξεργαστή εννοείται θα πάει κατευθείαν στη νεότερη πλατφόρμα δηλαδή σε haswell.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ γιατί σε idle είμαι 34 και σε full load 50?Στην στοκ συχνότητα πάντα..αλλά σε htpc χωρίς καθόλου καλή ψύξη! 

Αυτή ηταν κι εμένα η απορία μου.Μέχρι που μπήκα στα forum της intel και είδα να γίνεται ο κακός χαμός.Όπως κι εμείς εδώ ενας στους δυο παραπονιέται κι ένας στους δυο λέει εγώ είμαι μια χαρά.Έγω προφανώς πάω με τους πρώτους.Υπάρχουν άλλοι που μιλάνε για 4,5 με σταθερη 35i-60f.Δεν αμφιβαλλω.

Άλλωστε όπως είπε και το παλικάρι πρίν γι αυτο το λόγο έχουν σκάσει και τα βίντεο στο youtube για το πως ανοιγουν οι ivy...Προσωπικα δεν το θυμάμαι με προηγουμενους επεξεργαστές.

Φαντάζομαι κι εμενα σε στοκ κάπου εκεί θα είναι αλλά σίγουρα όχι το full load.

Ο επεξεργαστής είναι σίγουρα πολύ γρήγορος.Απλά για την κατηγορία του και την τιμή του έχει θέματα που δεν πρέπει.

Ίσως θα ηταν μια καλή ιδέα ένας μεταχειρισμένος με εγγύηση,αλλά τουλάχιστον δοκιμασμένος.

Λέω απλά τη γνώμη μου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...