Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείτε.Άλλωστε όλοι ψάχνουμε να αγοράσουμε κάτι που θα χάσει την εγγύηση του μετά απ 1 μήνα αφού το ανοίξουμε.

Δεν είπα να το κάνουμε. Απλά υπάρχει και αυτή η προοπτική. Το γιατί, για μια ακόμη φορά όπως φαίνεται, η Intel κάνει το ίδιο λάθος με τη thermal paste όπως και στους Ivy, είναι άλλη ιστορία μάλλον.

Και θεωρητικά μιλώντας, την εγγύηση τη χάνεις από τη στιγμή που κάνεις o/c.

Δημοσ.

Αν ρε παιδια καποιος δεν θελει να κανει O/C  , μια χαρα δεν ειναι!?!?

Αν κανει καινουργιο μηχανημα ΛΟΓΙΚΟ ειναι να πάει σε haswell γιατί ειναι καινούργιο, φρέσκο και ας μην κανει o/c

αλλα οποιαδήποτε αναβάθμιση απο sandy και πάνω ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

Καλυτερα να παρει καλυτερη καρτα γραφικών ή 2ερη για sli-crossfire ή κανενα ssd παρα να πάει σε αλλαγή cpu-mobo και ίσως και ram

• Like 1
Δημοσ.

Αν κανει καινουργιο μηχανημα ΛΟΓΙΚΟ ειναι να πάει σε haswell γιατί ειναι καινούργιο, φρέσκο και ας μην κανει o/c

αλλα οποιαδήποτε αναβάθμιση απο sandy και πάνω ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

Καλυτερα να παρει καλυτερη καρτα γραφικών ή 2ερη για sli-crossfire ή κανενα ssd παρα να πάει σε αλλαγή cpu-mobo και ίσως και ram

Ειμαι στην φαση που δινω τον 1ο μου,

1,5 χρονου, υπολογιστη που εχω

(i5 2500, χωρις τρομερες motherboard κλπ κλπ)

για εναν καινουργιο με i5 4670k , maximus VI κλπ κλπ 

και αυτο το αρθρο με τρομαξε.....

τι κανω?

Δημοσ.

Ειμαι στην φαση που δινω τον 1ο μου, 1,5 χρονου,υπολογιστη που εχω (i5 2500, χωρις τρομερες motherboard κλπ κλπ) για εναν καινουργιο με i5 4670k , maximus VI κλπ κλπ 

τι κανω?

Ποτέ όμως...Ο λόγος?

Δημοσ.

Ποτέ όμως...Ο λόγος?

Τι εννοεις με το ποτέ!? 

Ο λογος ειναι οτι τωρα πια εχω γνωσεις για τα parts που θελω,

γνωριζω απο build οποτε θελω να το φτιαξω μονος μου,

η τεχνολογια εχει προχωρησει οποτε μιλαμε για καλυτερη motherboard (PCIe 3 graphics card κλπ κλπ)

και φυσικα αν δεν δωσω τον προηγουμενο δεν θα εχω την οικονομικη ανεση για αναβαθμιση.

Δημοσ.

Προφανώς και δεν είναι κάποιο τρομερό σχεδιαστικό λάθος αυτό, μάλλον ούτε καν λάθος. Απλά έβγαλε τα προσεγμένα δείγματα προπαραγωγής για επίδειξη των πραγματικών δυνατοτήτων και στα τελικά κομμάτια πολύ απλά νοιάζεται για το κόστος παραγωγής και μόνο. Εκτεθιμένη δε μένει μιας και μιλάμε για περιθώρια o/c που διαφέρουν από κομμάτι σε κομμάτι και ο ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη κατηγορία την παρούσα φάση είναι απλά ανύπαρκτος...

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι στην φαση που δινω τον 1ο μου,

1,5 χρονου, υπολογιστη που εχω

(i5 2500, χωρις τρομερες motherboard κλπ κλπ)

για εναν καινουργιο με i5 4670k , maximus VI κλπ κλπ 

τι κανω?

Σόρρυ φίλε μου αλλά άλλαξες τον i5-2500Κ για να κερδίσεις τι? 15% το πολύ σε performance σε σχέση με τον i5 4670k? Και εγώ i5-2500Κ εδώ και 2 χρόνια και είναι μια χαρά. Με την επόμενη γενιά το συζητάμε. Αν τον έχεις για παιχνίδια καλύτερα να άλλαζες κάρτα γραφικών ο επεξεργαστής μια χαρά είναι...

• Like 6
Δημοσ.

Σόρρυ φίλε μου αλλά άλλαξες τον i5-2500Κ για να κερδίσεις τι? 15% το πολύ σε performance σε σχέση με τον i5 4670k? Και εγώ i5-2500Κ εδώ και 2 χρόνια και είναι μια χαρά. Με την επόμενη γενιά το συζητάμε. Αν τον έχεις για παιχνίδια καλύτερα να άλλαζες κάρτα γραφικών ο επεξεργαστής μια χαρά είναι...

Δεν εχω τον Κ, εχω τον απλο i5 -2500

Και σκεψου οτι για να βαλω τον 4670k

αλλαζω και motherboard

και η δικια μου τωρα που ξερω 1-2 πραγματα παραπανω δεν με ενθουσιαζει

δες την και εσυ και πες μου  

Gigabyte  GA-P67A-D3-B3

(αν πχ δεχεται τελεια μια καινουργια GPU για παραδειγμα)

Δημοσ.

Sorry παιδιά, αλλά από τους phenom ακόμα, η AMD είχε πολύ καλύτερο overclocking. Μην λέμε ανοησίες γιατί απλά, πριν μερικά χρόνια δεν είχε καλούς επεξεργαστεί και από τότε, κάποιοι δεν θέλουν να βάλουν AMD. Βασικά, η intel δεν έχει κάνει πραγματικούς ούτε καν 6πυρινους. Ολοι είχε φανταστική. Και οι πρώτη i7, ήταν απλά core2 quad με άλλο όνομα. Αν δεν φοβόταν, δεν θα προσπαθούσε απελπισμένα, να βγάλει επεξεργαστες με τόσο υψηλή ταχύτητα. Δοκιμάστε τους πρώτα και μετά να λέτε. Εδώ και 2 γενιές (δλδ μετά τους 2600k) έχει όλο θέματα και η ίδια δεν το παραδέχεται καν. Μάλλον κάποιοι να μην λεν πολλά αν δεν έχουν δοκιμάσει τπτ εκτός από intel.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Τι εννοεις με το ποτέ!? 

Ο λογος ειναι οτι τωρα πια εχω γνωσεις για τα parts που θελω,

γνωριζω απο build οποτε θελω να το φτιαξω μονος μου,

η τεχνολογια εχει προχωρησει οποτε μιλαμε για καλυτερη motherboard (PCIe 3 graphics card κλπ κλπ)

και φυσικα αν δεν δωσω τον προηγουμενο δεν θα εχω την οικονομικη ανεση για αναβαθμιση.

Σου απάντησε το παλικάρι από πάνω.Κοίτα τι θα πληρώσεις και τι θα πάρεις για αυτό που θα πληρώσεις.

Εσυ επιλέγεις,αλλά σου απαντάμε μιας και ρωτάς.

Δημοσ.

Σου απάντησε το παλικάρι από πάνω.Κοίτα τι θα πληρώσεις και τι θα πάρεις για αυτό που θα πληρώσεις.

Εσυ επιλέγεις,αλλά σου απαντάμε μιας και ρωτάς.

Γι αυτο ρωταω! Ζητησα βοηθεια γιατι δεν ειναι εποχες για δοκιμες!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...