Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω έναν παλιό σκληρό δίσκο και χρειάζομαι τα αρχεία που έχει μέσα, αλλά δεν μπορώ να βρω με τι σύνδεση να τον συνδέσω... είναι αρκετά παλιός βέβαια.. δείτε τον στα συνημμένα...!!

post-247925-0-41148100-1370956436_thumb.jpg

post-247925-0-62163500-1370956441_thumb.jpg

post-247925-0-77084700-1370956449_thumb.jpg

Δημοσ.

ide είναι νομίζω,θα χριαστείς αντάπτορα ide to sata αν έχεις κάποιο σχετικά καινουργιο pc το οποίο η μητρική δεν έχει ide.

Δημοσ.

ide είναι νομίζω,θα χριαστείς αντάπτορα ide to sata αν έχεις κάποιο σχετικά καινουργιο pc το οποίο η μητρική δεν έχει ide.

2.5" ide πρέπει να είναι

Οπότε λογικά θες κάτι τέτοιο

http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=753

^ yep,ότι είπε η κυρία από πάνω :)

αν μπορείς να αγοράσεις από ebay θα σου βγει αρκετά οικονομικά.

Κι όμως δεν είναι IDE... Κι εγώ στην αρχή νόμιζα πως ήταν κι επειδή έχω αντάπτορα δοκίμασα κι όμως δεν κάνει.. έχει πιο πολλά "ποδαράκια" από το IDE και επίσης έχει στην μια άκρη 4 μόνα τους, όπως φαίνεται στο 2ο συνημμένο...  :fear:  Μήπως υπάρχει κάποιο IDE διαφορετικού τύπου;

Δημοσ.

Κλασσικη ATA συνδεση εχει. Δεν εχει 4 πινακια ξεχωριστα στην ακρη αλλα λειπουν 2 πινακια στο ενδιαμεσο.

Δημοσ.

Κλασσικη ATA συνδεση εχει. Δεν εχει 4 πινακια ξεχωριστα στην ακρη αλλα λειπουν 2 πινακια στο ενδιαμεσο.

Nope,τα 2,5 " ide έχουν 44 ποδαράκια γιατί παίρνουν και ρεύμα μέσα από τον κονέκτορα, τα άλλα 4 ξεχωριστά είναι για να επιλέγεις master slave όπως δείχνει η πρώτη εικόνα,στο αυτοκόλλητο που έχει πάνω ο δίσκος.

Δημοσ.

Και αυτος 44 εχει. Το κενο αναμεσα το ειπα χαριτολογοντας. Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω, 2.5'' ide ειναι.

Δημοσ.

Και αυτος 44 εχει. Το κενο αναμεσα το ειπα χαριτολογοντας. Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω, 2.5'' ide ειναι.

Οι «μεγάλοι» ide έχουν 40 pin.

Δημοσ.

Κι όμως δεν είναι IDE... Κι εγώ στην αρχή νόμιζα πως ήταν κι επειδή έχω αντάπτορα δοκίμασα κι όμως δεν κάνει.. έχει πιο πολλά "ποδαράκια" από το IDE και επίσης έχει στην μια άκρη 4 μόνα τους, όπως φαίνεται στο 2ο συνημμένο...  :fear:  Μήπως υπάρχει κάποιο IDE διαφορετικού τύπου;

Για αυτό...για να καταλάβει ο άνθρωπος ότι ναι μεν όντως δεν είναι ide (από τα μεγάλα 3,5" ) αλλά και όμως είναι ide(από τα μικρά 2,5" ) 

Δημοσ.

Ετσι οπως το θετεις ναι. Εφοσον ομως λεει οτι εχει ανταπτορα και δεν ταιριαζει, θα επρεπε να δει οτι και το "μεγαλο" ide ειναι και πιο μακρυ/φαρδυ.

Δημοσ.

Για αυτό...για να καταλάβει ο άνθρωπος ότι ναι μεν όντως δεν είναι ide (από τα μεγάλα 3,5" ) αλλά και όμως είναι ide(από τα μικρά 2,5" ) 

Ετσι οπως το θετεις ναι. Εφοσον ομως λεει οτι εχει ανταπτορα και δεν ταιριαζει, θα επρεπε να δει οτι και το "μεγαλο" ide ειναι και πιο μακρυ/φαρδυ.

Καταρχάς, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις  :-D

Απ' ότι κατάλαβα λοιπόν οι δίσκοι με συνδέσεις IDE χωρίζονται σε α) IDE 3.5" και β) IDE 2.5" με δικό τους IDE βύσμα ο καθένας.. <<να και κάτι που δεν ήξερα, όσο είμαι στο site, μαθαίνω :P >>

2.5" ide πρέπει να είναι

Οπότε λογικά θες κάτι τέτοιο

Και να φανταστώ θα πρέπει να πάρω το ^^ που λογικά θα μου κάνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...