PoWeR3O7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, έχω έναν παλιό σκληρό δίσκο και χρειάζομαι τα αρχεία που έχει μέσα, αλλά δεν μπορώ να βρω με τι σύνδεση να τον συνδέσω... είναι αρκετά παλιός βέβαια.. δείτε τον στα συνημμένα...!!
haris013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ide είναι νομίζω,θα χριαστείς αντάπτορα ide to sata αν έχεις κάποιο σχετικά καινουργιο pc το οποίο η μητρική δεν έχει ide.
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 2.5" ide πρέπει να είναι Οπότε λογικά θες κάτι τέτοιο http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=753 1
haris013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 2.5" ide πρέπει να είναι Οπότε λογικά θες κάτι τέτοιο http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=753 ^ yep,ότι είπε η κυρία από πάνω αν μπορείς να αγοράσεις από ebay θα σου βγει αρκετά οικονομικά.
PoWeR3O7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ide είναι νομίζω,θα χριαστείς αντάπτορα ide to sata αν έχεις κάποιο σχετικά καινουργιο pc το οποίο η μητρική δεν έχει ide. 2.5" ide πρέπει να είναι Οπότε λογικά θες κάτι τέτοιο http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=753 ^ yep,ότι είπε η κυρία από πάνω αν μπορείς να αγοράσεις από ebay θα σου βγει αρκετά οικονομικά. Κι όμως δεν είναι IDE... Κι εγώ στην αρχή νόμιζα πως ήταν κι επειδή έχω αντάπτορα δοκίμασα κι όμως δεν κάνει.. έχει πιο πολλά "ποδαράκια" από το IDE και επίσης έχει στην μια άκρη 4 μόνα τους, όπως φαίνεται στο 2ο συνημμένο... Μήπως υπάρχει κάποιο IDE διαφορετικού τύπου;
Zapee995 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Κλασσικη ATA συνδεση εχει. Δεν εχει 4 πινακια ξεχωριστα στην ακρη αλλα λειπουν 2 πινακια στο ενδιαμεσο.
TheELF Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Κλασσικη ATA συνδεση εχει. Δεν εχει 4 πινακια ξεχωριστα στην ακρη αλλα λειπουν 2 πινακια στο ενδιαμεσο. Nope,τα 2,5 " ide έχουν 44 ποδαράκια γιατί παίρνουν και ρεύμα μέσα από τον κονέκτορα, τα άλλα 4 ξεχωριστά είναι για να επιλέγεις master slave όπως δείχνει η πρώτη εικόνα,στο αυτοκόλλητο που έχει πάνω ο δίσκος.
Zapee995 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Και αυτος 44 εχει. Το κενο αναμεσα το ειπα χαριτολογοντας. Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω, 2.5'' ide ειναι.
TheELF Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Και αυτος 44 εχει. Το κενο αναμεσα το ειπα χαριτολογοντας. Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω, 2.5'' ide ειναι. Οι «μεγάλοι» ide έχουν 40 pin.
Zapee995 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Γιατι φερνουμε στη κουβεντα τους μεγαλους ιντε απο τη στιγμη που μιλαμε για 2,5'' ομως?
TheELF Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Κι όμως δεν είναι IDE... Κι εγώ στην αρχή νόμιζα πως ήταν κι επειδή έχω αντάπτορα δοκίμασα κι όμως δεν κάνει.. έχει πιο πολλά "ποδαράκια" από το IDE και επίσης έχει στην μια άκρη 4 μόνα τους, όπως φαίνεται στο 2ο συνημμένο... Μήπως υπάρχει κάποιο IDE διαφορετικού τύπου; Για αυτό...για να καταλάβει ο άνθρωπος ότι ναι μεν όντως δεν είναι ide (από τα μεγάλα 3,5" ) αλλά και όμως είναι ide(από τα μικρά 2,5" )
Zapee995 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ετσι οπως το θετεις ναι. Εφοσον ομως λεει οτι εχει ανταπτορα και δεν ταιριαζει, θα επρεπε να δει οτι και το "μεγαλο" ide ειναι και πιο μακρυ/φαρδυ.
PoWeR3O7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Για αυτό...για να καταλάβει ο άνθρωπος ότι ναι μεν όντως δεν είναι ide (από τα μεγάλα 3,5" ) αλλά και όμως είναι ide(από τα μικρά 2,5" ) Ετσι οπως το θετεις ναι. Εφοσον ομως λεει οτι εχει ανταπτορα και δεν ταιριαζει, θα επρεπε να δει οτι και το "μεγαλο" ide ειναι και πιο μακρυ/φαρδυ. Καταρχάς, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις Απ' ότι κατάλαβα λοιπόν οι δίσκοι με συνδέσεις IDE χωρίζονται σε α) IDE 3.5" και β) IDE 2.5" με δικό τους IDE βύσμα ο καθένας.. <<να και κάτι που δεν ήξερα, όσο είμαι στο site, μαθαίνω >> 2.5" ide πρέπει να είναι Οπότε λογικά θες κάτι τέτοιο http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=753 Και να φανταστώ θα πρέπει να πάρω το ^^ που λογικά θα μου κάνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα