antoniss69 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ρε πεδια που μπορω να βρω το live cd για τα ελληνικα 7 64bit???εψαξα αλλα τιποτα
antoniss69 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Mάλλον κάτι άλλο θες να πεις Ψαχνω το live cd γ να κανω repair στα windows
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν χρειαζεσαι live cd για να κανεις repair τα Windows. Το κανονικο cd/dvd τους χρειαζεσαι.
antoniss69 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν χρειαζεσαι live cd για να κανεις repair τα Windows. Το κανονικο cd/dvd τους χρειαζεσαι. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω το cd ....
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Το θεμα ειναι οτι δεν εχω το cd .... Links για τα isos των 7 (δεν περιλαμβανεται η ελληνικη εκδοση)
antoniss69 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Links για τα isos των 7 (δεν περιλαμβανεται η ελληνικη εκδοση) Κριμα κ εχω τα ελληνικααα :/
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Κριμα κ εχω τα ελληνικααα :/ Για τα ελληνικα δυστυχως δεν μπορω να δωσω καποιο νομιμο link
jim_p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Γενικα, η διαδικασια του repair, πχ αν θες να επαναφερεις τον bootloader του λειτουργικου, αν θες να κανεις system restore κλπ δεν εχει να κανει με τη γλωσσα του λειτουργικου και του iso που θα χρησιμοποιησεις, οποτε απλα κατεβασε την αγγλικη και κανε τη δουλεια σου. Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι να κατεβασεις την 32αρα ή την 64αρα εκδοση, αναλογα με το τι εχεις, επειδη το 64αρι iso μπορει να δει μια 32αρα εγκατασταση και να κανει τα δικα του, το αναποδο οχι.
antoniss69 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Γενικα, η διαδικασια του repair, πχ αν θες να επαναφερεις τον bootloader του λειτουργικου, αν θες να κανεις system restore κλπ δεν εχει να κανει με τη γλωσσα του λειτουργικου και του iso που θα χρησιμοποιησεις, οποτε απλα κατεβασε την αγγλικη και κανε τη δουλεια σου.<br><br>Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι να κατεβασεις την 32αρα ή την 64αρα εκδοση, αναλογα με το τι εχεις, επειδη το 64αρι iso μπορει να δει μια 32αρα εγκατασταση και να κανει τα δικα του, το αναποδο οχι. Αααα ωραια θα το δοκιμασω και ετσι να δω τι γινετε... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα