Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μου επεσε το κινητο και μ ραγισε η οθονη μπροστα,θα ηθελα να μου προτεινεται απο που μπορω να παραγγειλω την οθονη για να την κανω αντικατασταση.θα ηθελα να προσπαθησω μονος μου γιατι δεν ειμαι διατεθειμενος να δωδω κατι 140 που ζητανε.Βρισκομαι θεσσαλονικη

Δημοσ.

Δες το νημα μου .. http://www.insomnia.gr/topic/488467-%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7-4s/

Και εγω το ιδιο επαθα αλλα σε 4s . Για 4 ειναι διαφορετικη η οθονη και η διαδικασια ανοιγματος . Εγω παρηγγειλα αυτη που γραφω μεσα απο Αγγλια και περιμενω να ερθει.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω φιλε μου για την αμεση απαντηση,αλλα μηπως υπαρχει καποιος που να εχει παραγγειλει απο καπου απο το εξωτερικο οθονη και να την εχει δοκιμασει χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα μετεπειτα(χρωματα,γραμμες κτλπ)

Η δικια μου οθονη απλα εχει ραγισει δεν εχει γινει θριψαλλα

Δημοσ.

<p>Σε ευχαριστω φιλε μου για την αμεση απαντηση,αλλα μηπως υπαρχει καποιος που να εχει παραγγειλει απο καπου απο το εξωτερικο οθονη και να την εχει δοκιμασει χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα μετεπειτα(χρωματα,γραμμες κτλπ)</p>

<p> </p>

<p>Η δικια μου οθονη απλα εχει ραγισει δεν εχει γινει θριψαλλα</p>

Μην εμπιστεύεσαι απο εξω. Αν θες εχουμε καλό τεχνικό. Κανα 70αρι κανει η οθονη (για καλή μιλάμε).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...