Προς το περιεχόμενο

Windows7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ο αδερφος μου ειναι φοιτητης στο τει κοζανης δικαιουτε απο καπου τα win7 - 8 . free? Αν ναι πως μπορει και απο που να τα παρει?

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

• Moderators
Δημοσ.

Την καλυτερη και πληρεστερη απαντηση θα την παρει απο το κεντρο υπολογιστων του ΤΕΙ

• Like 1
Δημοσ.

και τι να το κανεις ακριβώς ? αφού ότι θες το παίρνεις από αλλου

σχετικό ειναι αυτό που λες, αν το δικαιούται γιατί οχι? 

Στηνω και ενα PC εγώ, αν γινοταν να το παρει free θα μου ερχοταν κουτι, να εχω και τα Original windows

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει καμια διαφορα άμα παρεις το δισκάκι είτε τα παρεις από αλλου. Άμα τα θες τόσο πολύ και τα δικαιούσαι πάρτα

Εαν τα δικαιουται, δεν παιρνει δισκακι. Προσβαση στο dreamspark θα εχει για να κατεβασει τα iso της επιλογης του, συνοδεια του serial number της εκαστοτε εκδοσης.

• Moderators
Δημοσ.

εεε άρα μια από τα ίδια download το ένα download και το άλλο

Οχι. Εχεις ενα σιγουρο, επισημο server για download, δεν εχεις καν την αναγκη να ελεγξεις το sha-1 του iso για τυχον αλλαγες και το serial σου ειναι αποθηκευμενο στο λογαριασμο σου για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα. Αντιστοιχος του και προσβασιμος σε ολους, υπαρχει απο την digital river (προφανως χωρις τα γνησια serials) ο οποιος ομως ΔΕΝ περιεχει τις ελληνικες εκδοσεις.

• Moderators
Δημοσ.

ελαφρύ hijack. Τα serial από το dreamspark εχουν ημερομηνία λήξης ή όχι;

Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο για να σου απαντησω με 100% σιγουρια. Προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με keys που εχω απο dreamspark (windows + αλλο software).

My money ειναι στο "οχι δεν εχουν".

• Moderators
Δημοσ.

εχεις serial windows πάνω απο 2 μετρήσιμα έτη;

Nαι, Windows 7 απο την εμφανιση τους

Edit: Το ιδιο ισχυει και για αλλα desktop που συντηρω, με δικα τους, μοναδικα serials απο dreamspark.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...