Phoenix7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καλησπερα, Ο αδερφος μου ειναι φοιτητης στο τει κοζανης δικαιουτε απο καπου τα win7 - 8 . free? Αν ναι πως μπορει και απο που να τα παρει? Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Την καλυτερη και πληρεστερη απαντηση θα την παρει απο το κεντρο υπολογιστων του ΤΕΙ 1
biomecanoid Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 και τι να το κανεις ακριβώς ? αφού ότι θες το παίρνεις από αλλου
Phoenix7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 και τι να το κανεις ακριβώς ? αφού ότι θες το παίρνεις από αλλου σχετικό ειναι αυτό που λες, αν το δικαιούται γιατί οχι? Στηνω και ενα PC εγώ, αν γινοταν να το παρει free θα μου ερχοταν κουτι, να εχω και τα Original windows
biomecanoid Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν έχει καμια διαφορα άμα παρεις το δισκάκι είτε τα παρεις από αλλου. Άμα τα θες τόσο πολύ και τα δικαιούσαι πάρτα
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν έχει καμια διαφορα άμα παρεις το δισκάκι είτε τα παρεις από αλλου. Άμα τα θες τόσο πολύ και τα δικαιούσαι πάρτα Εαν τα δικαιουται, δεν παιρνει δισκακι. Προσβαση στο dreamspark θα εχει για να κατεβασει τα iso της επιλογης του, συνοδεια του serial number της εκαστοτε εκδοσης.
biomecanoid Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 εεε άρα μια από τα ίδια download το ένα download και το άλλο
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 εεε άρα μια από τα ίδια download το ένα download και το άλλο Οχι. Εχεις ενα σιγουρο, επισημο server για download, δεν εχεις καν την αναγκη να ελεγξεις το sha-1 του iso για τυχον αλλαγες και το serial σου ειναι αποθηκευμενο στο λογαριασμο σου για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα. Αντιστοιχος του και προσβασιμος σε ολους, υπαρχει απο την digital river (προφανως χωρις τα γνησια serials) ο οποιος ομως ΔΕΝ περιεχει τις ελληνικες εκδοσεις.
isay Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ελαφρύ hijack. Τα serial από το dreamspark εχουν ημερομηνία λήξης ή όχι;
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ελαφρύ hijack. Τα serial από το dreamspark εχουν ημερομηνία λήξης ή όχι; Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο για να σου απαντησω με 100% σιγουρια. Προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με keys που εχω απο dreamspark (windows + αλλο software). My money ειναι στο "οχι δεν εχουν".
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 εχεις serial windows πάνω απο 2 μετρήσιμα έτη; Nαι, Windows 7 απο την εμφανιση τους Edit: Το ιδιο ισχυει και για αλλα desktop που συντηρω, με δικα τους, μοναδικα serials απο dreamspark. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα