seithan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Είχε ένα intro 10 λεπτών "Πάτε να πάρετε τις βενζίνες με τη Φουριόζα - ουψ, μας την έκανε και κυνηγήστε τη!". Ένα outro, άλλα 10 λεπτά "γιούχου - γύρισαν οι καλοί απελευθερωτές του νερού, χωρίς τον τύραννο!". Και 100 λεπτά, ξέρω γω, οδομαχίες γύρω από μια περίεργη νταλίκα, με μερικά close-ups για flavor. Η δε "ηθοποιία" του Mad Max, ήταν χειρότερη και από αυτή των κομπάρσων - οι γραμμές στα subs του Max, ήταν σίγουρα λιγότερες. Ακόμα και αν δε σε βάλω να δεις τις παλιές και πάρει τεκτονικές διαστάσεις η διαφορά, παρά την old-school-ίλα και low budget-ίλα, ΤΙ από τα παραπάνω σε έκανε να εκτιμήσεις αυτήν την αθλιότητα;! (Ούτε για να πάρεις μάτι τη Sarlize δεν είναι - με το αμετανόητο lesbian look...τι να λέμε...) και εμένα αν κ είμαι sucker για τέτοιου είδους ταινίες, με άφησε αδιάφορο και με κούρασε κιόλας. Πολύ επίπεδη η ταινία, παρότι δράσης,. 1
Doc1355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 15 ευρω δεν τα λες και πολλα Πολλά δεν είναι,αλλά γενικά προτιμώ να δοκιμάζω τα παιχνίδια που θα πληρώσω.. Άσε που δεν έχω τρόπο να το πληρώσω αυτή τη στιγμή!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 εχεις τροπο https://www.skroutz.gr/s/6918647/Mad-Max-PC.html?keyphrase=mad+max (3 μερες βλεπω βιντεο gameplay κ προσπαθω να μην πεταξω τ λεφτα μου στο retail) αλλα τρελενομαι κ εγω ρε φιλε...20 ευρο πανω απο τα κλειδαδικα!πως να το αγορασεις...δεν ειναι και κανα witcher κανα gta να πεις ας το παρω retail στα 50! γαμω τα cc και τα denuvo! τωρα θα το ειχαμε κατεβασει κ αγορασει ηδη!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι τέλειωσε αρκετά γρήγορα το main story... Πάλευα να κάνω 100% τα upgrades, αλλά από ένα σημαντικό σημείο (για το Magnum Opus) και μετά, το παιχνίδι μπαίνει απότομα για τερματισμό. Πάντως με ικανοποίησε στο driving, την brutalιά και το να τρέχω στην wasteland γύρω. Θα το ήθελα πιο μεγάλο πάντως.
Dreyar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι τέλειωσε αρκετά γρήγορα το main story... Πάλευα να κάνω 100% τα upgrades, αλλά από ένα σημαντικό σημείο (για το Magnum Opus) και μετά, το παιχνίδι μπαίνει απότομα για τερματισμό. Πάντως με ικανοποίησε στο driving, την brutalιά και το να τρέχω στην wasteland γύρω. Θα το ήθελα πιο μεγάλο πάντως. Πόσες ώρες για το 100% του main story;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 http://howlongtobeat.com/game.php?id=17610
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είμαι σπίτι να δω πόσες ώρες έχω κάνει εγώ. Το σταμάτησα για την ώρα για να παίξω και το Phantom Pain.Μου άρεσαν και τα 3 rewards του τερματισμού.
Dreyar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 http://howlongtobeat.com/game.php?id=17610 To είχα ξεχάσει εντελώς αυτό το site. Δεν είμαι σπίτι να δω πόσες ώρες έχω κάνει εγώ. Το σταμάτησα για την ώρα για να παίξω και το Phantom Pain. Μου άρεσαν και τα 3 rewards του τερματισμού. Με έβαλες σε περιέργεια τώρα για τα 3 rewards. Αν είχα stand by το MGS θα το τελείωνα τσακ μπαμ το Mad Max, δεν θα το άφηνα πάντως. Λογικά με τους ρυθμούς που πάω θα κάνω 35+ ώρες, 3 κύριες αποστολές έχω κάνει όλες κι όλες. Τα secondary missions έχουν την αμέριστη προσοχή μου προς το παρών.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Με έβαλες σε περιέργεια τώρα για τα 3 rewards. Αν είχα stand by το MGS θα το τελείωνα τσακ μπαμ το Mad Max, δεν θα το άφηνα πάντως. Ε καλά, δεν το άφησα. Αφού τέλειωσα το main story και το Magnum Opus ήταν αρκετά φτιαγμένο. Τα 3 rewards δεν είναι έκπληξη. Το ένα μάλιστα φαίνεται και σε ένα σημείο που απλά σου λέει "πρέπει να τελειώσεις το παιχνίδι". Spoiler μέσα σε μενού. 1
Dreyar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ε καλά, δεν το άφησα. Αφού τέλειωσα το main story και το Magnum Opus ήταν αρκετά φτιαγμένο. Τα 3 rewards δεν είναι έκπληξη. Το ένα μάλιστα φαίνεται και σε ένα σημείο που απλά σου λέει "πρέπει να τελειώσεις το παιχνίδι". Spoiler μέσα σε μενού. Λάθος διατύπωση, προσωπικά μιλούσα, ήθελα να δώσω έμφαση για το πόσο καλό είναι το Mad Max. Ενώ το MGS είναι must play θα τελείωνα πρώτα το Mad Max. Όσο καλό και να είναι το πρώτο, το Mad Max είναι απόλαυση. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Για playtime, στις 32 ώρες το τερμάτισα, αλλά όπως είπα, μπήκα λίγο τελική ευθεία με ένα upgrade και δύσκολο να το σταματήσω εκεί, γιατί είχε ενδιαφέρον. 1
GIOVINCO Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει καποιο λινκ με αναλυτικες οδηγιες για τροπους αγορας απο κλειδαδικα για εμας που ειχαμε μαθει μονο με paysafe? Δεν αντεχω αλλο και 15 ευρω ειναι λιγα.
Oroku Saki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Eχουμε κανα νεο για retai εκδοση? Υπαρχει καποιο λινκ με αναλυτικες οδηγιες για τροπους αγορας απο κλειδαδικα για εμας που ειχαμε μαθει μονο με paysafe? Δεν αντεχω αλλο και 15 ευρω ειναι λιγα. Ουτε εγω αντεχω αλλο δεν θελω να χρησιμοποιησω καρτα εκτος απο paysafe.
babisflou7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/6918647/Mad-Max-PC.html?keyphrase=mad+max
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάλι, δεν μπόρεσα σε first person να βγάλω convoy. Ίσως το ξαναδοκιμάσω. Ένα πράγμα που βλέπω πάντως είναι πως οι περισσότεροι παίζουν με τα upgraded κομμάτια του Max (προφανώς). Εγώ έπαιζα με το πρώτο jacket, τα πρώτα γάντια και χωρίς bracers από ένα σημείο και μετά, για να μοιάζει περισσότερο με το look του Road Warrior, αν και κράτησα το full inventory (με το μικρό backpack). Έπρεπε να είμαι λίγο πιο προσεκτικός, αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα. Επίσης: Postcards. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα