Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μου άρεσε αν και σε σημεία ήταν λίγο cringeworthy. Αλλά μου άρεσε. Πήγα να κάνω ένα racing mission (ή deathmatch έχει επιλογή) και νόμιζα οτι θα με έβγαζε σε ξεχωριστή περιοχή χωρίς τους NPC κτλ. Νόμιζα Δεν ήξερα που είναι το waypoint και έπεφτα πάνω σε convoy. Ακολουθείς τον αιματοβαμμένο δρόμο.
parlapipas25 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω παλι θα ελεγα αυτο. http://www.allkeyshop.com/blog/buy-mad-max-cd-key-compare-prices/ vs consoles http://www.skroutz.gr/s/6916239/Mad-Max-PS4.html Μπορουμε να αγορασουμε κανα κλειδακι τωρα που εχουμε cc?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Edit: Βίντεο που έβγαλε ένας (βασικά 2, γιατί ο ένας χειρίζεται τον Max/αμάξι και ο άλλος την κάμερα) με το in-game Capture mode για βίντεο. 1
GIOVINCO Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Απο το βιντεο με τις πρωτες εντυπωσεις που μπηκε στην προηγουμενη σελιδα φαινεται ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ.
nektarios_rs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορουμε να αγορασουμε κανα κλειδακι τωρα που εχουμε cc? Εγώ το πήρα από instant στα 15.. Μπορείς αν περνάει η κάρτα σου τώρα που χαλάρωσαν λίγο τα cc ή με Paypal balance (το PP έχει +2 ευρώ fees). Υπ' όψιν ότι αν το αγοράσεις μέχρι τις 7/9 από κει παίρνεις την έκδοση preorder με το dlc... 1
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ το πήρα από instant στα 15.. Μπορείς αν περνάει η κάρτα σου τώρα που χαλάρωσαν λίγο τα cc ή με Paypal balance (το PP έχει +2 ευρώ fees). Υπ' όψιν ότι αν το αγοράσεις μέχρι τις 7/9 από κει παίρνεις την έκδοση preorder με το dlc... Και εγω επιβεβαιωνω αγορα απο instant στην παραπανω τιμη με χρεωστικη Εθνικης με την πρωτη. Βεβαια να δω που θα βρω χρονο να το παιξω μιας και εχω ακομα GTA V και περιμενω και το MGS αλλα ηταν αρκετα χαμηλη η τιμη του και ειπα...Why not
Thanofski Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ερώτηση, με ποιο ακριβώς τρόπο από τους διαθέσιμους αγοράζετε στο instant gaming; Γιατί δεν μου δέχεται με τίποτα Ούτε από alpha bank Ούτε από Εθνική...
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πληρωμη με Credit card δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 instant gaming με credit/debit απο Εθνική πέρασε κανονικά πάντως, πρίν απο μια βδομάδα που το πήρα, και τωρα πασχίζω να το τελειώσω, με τους ssd μου μέσα
Anything you say Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν το γραφω στο σωστο θεμα,αλλα με pentium g 3,2 ghz και gtx 750ti εχω καμια ελπιδα να παιξω mad max?
Occultist Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αριστερό shift αλλά δεν θα το έλεγα και το πιο αντιπροσωπευτικό χειρόφρενο της χρονιάς που μας πέρασε. Τα μπουκέτα του - με chain skills unlock είναι αρκετά ωραία, ειδικά όταν αρχίζει η κλιμάκωση στα combo. Αλλά νομίζω, το Shadow of Mordor είχε περισσότερο βάρος σε αυτό τον τομέα. Επίσης, ο τύπος δεν μπορεί να μιλήσει ε, το voice acting του Max νομίζω είναι λίγο πανηγύρι. Και τα unskippable mini cutscenes στα φάε κτλ είναι λίγο, λίγο όμως κουραστικά. Έλα ντροπή, άθλια η τελευταία ταινία; Ντροπή. Είχε ένα intro 10 λεπτών "Πάτε να πάρετε τις βενζίνες με τη Φουριόζα - ουψ, μας την έκανε και κυνηγήστε τη!". Ένα outro, άλλα 10 λεπτά "γιούχου - γύρισαν οι καλοί απελευθερωτές του νερού, χωρίς τον τύραννο!". Και 100 λεπτά, ξέρω γω, οδομαχίες γύρω από μια περίεργη νταλίκα, με μερικά close-ups για flavor. Η δε "ηθοποιία" του Mad Max, ήταν χειρότερη και από αυτή των κομπάρσων - οι γραμμές στα subs του Max, ήταν σίγουρα λιγότερες. Ακόμα και αν δε σε βάλω να δεις τις παλιές και πάρει τεκτονικές διαστάσεις η διαφορά, παρά την old-school-ίλα και low budget-ίλα, ΤΙ από τα παραπάνω σε έκανε να εκτιμήσεις αυτήν την αθλιότητα;! (Ούτε για να πάρεις μάτι τη Sarlize δεν είναι - με το αμετανόητο lesbian look...τι να λέμε...)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν το γραφω στο σωστο θεμα,αλλα με pentium g 3,2 ghz και gtx 750ti εχω καμια ελπιδα να παιξω mad max? ναι θα τ παιζεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα