{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλιστα ok οποτε παίζεται με gamepad, good, όχι και τίποτα απλά το combat system έχει φτιαχτεί για gamepad και δύσκολα παίζεται με το keyboard. Thanx bud
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά το οδήγημα είναι το μόνο "περίεργο" για keyboard και ότι δεν έχει walk/run toggle.
Dreyar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Κυκλοφόρησε από εχτές νέος driver για την NVIDIA που υποστηρίζει αρκετές νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών. Περιλαμβάνεται μέσα και το Mad Max. To παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό, δεν έχει κανένα θέμα (bugs, fps drops). Τα γραφικά όπως έγραψε και ο GhostRiderLSOV είναι πάρα πολύ καλά αλλά δεν τα λες και τα καλύτερα. Δεν είναι βαρύ παιχνίδι και αυτό το κατάλαβα μιας και το game-debate έγραφε πως θα το τρέχω στο Low λόγω της κάρτας γραφικών μου. Καμία σχέση όμως. Το μόνο θέμα που συνάντησα είναι η οδήγηση. Δυστυχώς είναι μέτρια παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το περνάς σε αμάξι. Ελπίζω στο μέλλον με κανένα patch να βελτιωθεί.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μην ξεχνάς ότι στην αρχή το αμάξι σου δεν έχει και τα καλύτερα κομμάτια και λάστιχα εκτός των αμέσως μετά των αρχικών δεν έχω πάρει. Π.χ. βλέπεις τα buggies ότι τρέχουν πιο καλά στο χώμα, κάτι που δεν μπορείς να κάνεις στην αρχή σίγουρα.
Occultist Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Όσο και να μου αρέσει το Mad Max lore (εκτός από την άθλια τελευταία ταινία)...παιχνίδι με πολύ driving...Not for me
Oroku Saki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τα steam refunds εκαναν δουλεια βλεπω. Ενω ακομα κραζουμε την wb για το Batman το Mad max πρεπει να παραδεχτουμε βρισκεται σε αριστη κατασταση! Οι περισσοτερες κριτικες στο steam ειναι θετικες ελαχιστοι εχουν προβλημα να το τρεξουν και σε pc παρομοια με το δικο μου τρεχει 4κ ultra 60 fps! Χρειαζοτουσαν ενα ''κινητρο'' για να κανουν σοβαρη δουλεια. 1
Dreyar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μην ξεχνάς ότι στην αρχή το αμάξι σου δεν έχει και τα καλύτερα κομμάτια και λάστιχα εκτός των αμέσως μετά των αρχικών δεν έχω πάρει. Π.χ. βλέπεις τα buggies ότι τρέχουν πιο καλά στο χώμα, κάτι που δεν μπορείς να κάνεις στην αρχή σίγουρα. Έχω την εντύπωση πως δεν έχει χειρόφρενο το αμάξι, εκτός και αν δεν έχω βρει ακόμα το σωστό κουμπί. Με αποτέλεσμα όταν πετυχαίνω κανένα αντίπαλο αμάξι, με συνδυασμό της μη άμεσης ανταπόκρισης της κάμερας, να χάνω χρόνο όταν θέλω να γυρίσω με τη μία το αμάξι. Ίσως αναβαθμίζοντας το αμάξι να γίνεται καλύτερα. Όσο και να μου αρέσει το Mad Max lore (εκτός από την άθλια τελευταία ταινία)...παιχνίδι με πολύ driving...Not for me Η οδήγηση είναι ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού αλλά μην νομίζεις πως ο τρελό Μαξ δεν βγαίνει έξω. Άμα βγει σπάει κόσμο στο ξύλο. Το παιχνίδι είναι Open World, o χάρτης είναι σχετικά μεγάλος. Σε κάθε περιοχή πρέπει να καταστρέψεις διάφορα "οχυρά" των αντιπάλων σου, (side missions) ώστε να καθαρίσεις στο τέλος την κάθε περιοχή. Όλα αυτά δεν γίνονται μόνο με το αμάξι. Δηλαδή δεν είναι σαν τη τελευταία ταινία όπου το 90% είναι οδήγηση.
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τα steam refunds εκαναν δουλεια βλεπω. Ενω ακομα κραζουμε την wb για το Batman το Mad max πρεπει να παραδεχτουμε βρισκεται σε αριστη κατασταση! Οι περισσοτερες κριτικες στο steam ειναι θετικες ελαχιστοι εχουν προβλημα να το τρεξουν και σε pc παρομοια με το δικο μου τρεχει 4κ ultra 60 fps! Χρειαζοτουσαν ενα ''κινητρο'' για να κανουν σοβαρη δουλεια. Εγω παλι θα ελεγα αυτο. http://www.allkeyshop.com/blog/buy-mad-max-cd-key-compare-prices/ vs consoles http://www.skroutz.gr/s/6916239/Mad-Max-PS4.html 1
Dreyar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω παλι θα ελεγα αυτο. http://www.allkeyshop.com/blog/buy-mad-max-cd-key-compare-prices/ vs consoles http://www.skroutz.gr/s/6916239/Mad-Max-PS4.html Συνήθως στα pre-order βλέπαμε τέτοιες τιμές. Ευτυχώς δεν ανέβηκε η τιμή του όπως συνέβη με άλλους καινούργιους τίτλους. Όπως το MGS ή το One Piece Pirate Warriors 3.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση πως δεν έχει χειρόφρενο το αμάξι, εκτός και αν δεν έχω βρει ακόμα το σωστό κουμπί. Με αποτέλεσμα όταν πετυχαίνω κανένα αντίπαλο αμάξι, με συνδυασμό της μη άμεσης ανταπόκρισης της κάμερας, να χάνω χρόνο όταν θέλω να γυρίσω με τη μία το αμάξι. Ίσως αναβαθμίζοντας το αμάξι να γίνεται καλύτερα. Αριστερό shift, αλλιώς στο gamepad βάλε το alternate που κάνει το R1 shoot και τον κύκλο κάτι άλλο (δεν θυμάμαι ), έλεγαν ότι είναι πιο σωστό και έχει και το χειρόφρενο το αμάξι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αριστερό shift αλλά δεν θα το έλεγα και το πιο αντιπροσωπευτικό χειρόφρενο της χρονιάς που μας πέρασε. Τα μπουκέτα του - με chain skills unlock είναι αρκετά ωραία, ειδικά όταν αρχίζει η κλιμάκωση στα combo. Αλλά νομίζω, το Shadow of Mordor είχε περισσότερο βάρος σε αυτό τον τομέα. Επίσης, ο τύπος δεν μπορεί να μιλήσει ε, το voice acting του Max νομίζω είναι λίγο πανηγύρι. Και τα unskippable mini cutscenes στα φάε κτλ είναι λίγο, λίγο όμως κουραστικά. Όσο και να μου αρέσει το Mad Max lore (εκτός από την άθλια τελευταία ταινία)...παιχνίδι με πολύ driving...Not for me Έλα ντροπή, άθλια η τελευταία ταινία; Ντροπή.
babisflou7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ε ηταν μπουρδιτσα σε σχεση με τα παλαια οπως κ να το κανουμε...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης, ο τύπος δεν μπορεί να μιλήσει ε, το voice acting του Max νομίζω είναι λίγο πανηγύρι. Και τα unskippable mini cutscenes στα φάε κτλ είναι λίγο, λίγο όμως κουραστικά. Πράγματι, μερικές φορές αγριεύει περίεργα. Αλλά οκ, ήθελες τα "ουγκ" που πέταγε ο Hardy;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μου άρεσε αν και σε σημεία ήταν λίγο cringeworthy. Αλλά μου άρεσε. Πήγα να κάνω ένα racing mission (ή deathmatch έχει επιλογή) και νόμιζα οτι θα με έβγαζε σε ξεχωριστή περιοχή χωρίς τους NPC κτλ. Νόμιζα Δεν ήξερα που είναι το waypoint και έπεφτα πάνω σε convoy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα