Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θυμάστε που και το Shadow of Mordor είχε τέτοιο.
babisflou7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 σαν game ειναι καλο??'η βαρεμαρα σαν το mordor??
Prospector8 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 σαν game ειναι καλο??'η βαρεμαρα σαν το mordor?? Χαχαχα καλο! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 σαν game ειναι καλο??'η βαρεμαρα σαν το mordor?? Έχω παίξει πολύ λίγο. Γενικά στα reviews λένε ότι πρέπει να κάνεις πολλά secondaries εδώ κι εκεί που είναι "μεταμφιεσμένα" σε story missions αλλά μέχρι να δω κι εγώ, δεν μπορώ να εκφέρω την δική μου άποψη.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας και δεν το έχω προχωρήσει πολύ, θα το βάλω πάλι από την αρχή.twitch.tv/ghostriderlsov 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Την επόμενη φορά θα γράψω ότι δεν διαβάζω το chat γιατί δεν έχω overlay. Βλέπω διάφορα "γειααα" αλλά δεν απαντάω γιατί...όταν τα βλέπω έχουν φύγει. Τ-Τ
MaurosPiraths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχει προβλήματα ε;Δηλαδή δεν θα πέσει κάτω από 16 ευρώ ; Κρίμα και έχω 15 ακριβώς στο mypaysafe xD
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πρέπει να έφτιαξα το οverlay τώρα, οπότε ξαναπάω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Mad Max – Official 4K Resolution Launch Screenshots Released 1
D.Luffy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εν το μεταξύ, πολύ καιρό είχα να βάλω open world παιχνίδι στο PC και να τρέξει smooth και stutter-free από την πρώτη μέρα. Αυτό και το MGSV είναι από τα καλύτερα optimized games αυτή τη στιγμή. Πολύ καλή δουλειά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι παρόμοιο είχα πάθει κι εγώ, αλλά έτρωγα ζημιά μέσα στο αμάξι. Lightning Storm = bad.Αλλά πετάνε κουτιά με πολύ scrap τριγύρω και μπορείς να πιάσεις με το καμάκι και να ανοίξεις. Risk vs reward.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ghost από shooting πως είναι, free aim ή lock?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Bit of both.Όταν κάνεις aim, πας το στόχαστρο όπου θες, αλλά για να πετύχεις κάτι, πρέπει να ασπρίσει (soft lock?). Αυτό βοηθάει στο να δείχνει αν είναι σε εμβέλεια ο στόχος, αλλά μια φορά έριξα αναμμένο gas tank εκεί που δεν ήθελα και έχω ακούσει ότι στο μπούγιο μπορεί να υπάρχει θέμα με πολλούς αντιπάλους, αλλά γι' αυτό είναι συνεχόμενο το slow motion όταν στοχεύεις. Αυτό με καραμπίνα, καμάκι, κλπ.Με το snipe rifle, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, απ' όσο πρόσεξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα