Προς το περιεχόμενο

Mad Max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ωραίες εποχές πράγματι, αλλά το I'76 ήταν μόνο αμάξια ("Never get out of the car") με όπλα πάνω και δεν έπαιζε πολύ car-fu μεταξύ τους.

Πάντως κι εκεί βάραγες από το παράθυρο με το πιστόλι, που αν είχες φτάσει χαμηλά τον αντίπαλο, μπορούσες να σκοτώσεις τον οδηγό και να έχει περισσότερο salvage. :)

(και μετά ήρθε το Interstate '82, αλλά we don't talk about that :P)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πρόσεξα τα details στον δρόμο (πέτρες κτλ) έχουν πολύ μικρό draw distance αλλα δεν είναι πολύ κλασσικό σε όλα τα τελευταία games?! Το Witcher που πεζό τώρα έτσι είναι χωρίς να έχει σημασία το foliage. Consoles bro!

Δημοσ.

Ναι, για το δρόμο λέω κι εγώ κυρίως.Δεν ξέρω, μου φαίνεται υπερβολικά έντονο στο συγκεκριμένο.Και πιστεύω πως αν είχε και καλύτερη ποιότητα το βίντεο θα ήταν ακόμα πιο εμφανές.Τι να πω, θα δούμε.Αυτό που βλέπω σαν gameplay πάντως μου αρέσει τουλάχιστον.  :-D

Δημοσ.

True. Ε, θα δούμε όταν βγει.

Pre-order δεν μπορούμε να κάνουμε πια, έτσι κι αλλιώς. :P

Οσοι Ελληνες αγοραζαν απο steam τωρα θα πρεπει να αγοραζουν μονο απο τα μαγαζια για οσο καιρο υπαρχουν ακομα τα capital controls. Αυτο θα εχει ως αποτελεμσα μια μειωση 1% των πωλησεων στο steam ισως και λιγοτερο επειδη η Ελλαδα ειναι μικρη αγορα .

Δημοσ.
Πολύ μου αρέσει αυτό που βλέπω.

Όπως είπα και πιο παλία, καπως έτσι φανταζόμουν τα καινούργια Fallout παιχνίδια, να ήταν (από θέμα gameplay mechanics)....αλλά...

Μπράβο ρε Avalance. Πολύ καλή δουλειά δείχνει. Το βλέπω από τώρα να μπαίνει στα My Favorites.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Α, και κλασσικά, αν θέλει κανείς, μπορώ να κάνω streaming το απόγευμα. 
Αν και οι μισοί θα παίζουν MGS: TPP και οι άλλοι μισοί μπορεί να έχουν δει ήδη άλλα twitch. :P

• Moderators
Δημοσ.

Παίζει πολύ καλά, δεν κάνω πλάκα.

Αλλά τα γραφικά ενώ είναι ωραία, δεν είναι κάτι σούπερ-ουάου, οπότε είναι ένας λόγος που δεν είναι βαρύ.

Btw, εικόνα από graphics options (όχι δική μου, ήταν παρμένη για να δείξει το "max" σε Mad Max :P)

yQGgcw2.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...