Arkin Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Ναι, έχει πολύ όμορφο φωτισμό και χρώματα ο ουρανός. Για παιχνίδι του 2015 είναι πολύ όμορφο. Τρέχει εξαιρετικα καλά και θα προσπαθήσω για 100%. Είμαι μεγάλος φαν των ταινιών mad max. 3
Chaos3X Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Είσαι και μετρ του reshade και το παιχνίδι προσφέρεται για τέτοιους πυραματισμούς... 1
Arkin Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, Chaos3X είπε Είσαι και μετρ του reshade και το παιχνίδι προσφέρεται για τέτοιους πυραματισμούς... Ισχύει ότι μου αρέσει πολύ να κάνω πειραματισμους με reshade και πάντα φέρνω το παιχνίδι στα μέτρα μου. Το συγκεκριμένο έχει εξαιρετικούς φωτισμούς και τοπια με το όλο theme του.
Arkin Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μετα απο 10 ωρες μεσα στον κοσμο του Mad Max θα ελεγα οτι προκειται για ενα διαμαντακι. Μεγαλος κοσμος για εξερευνηση πολυ πραγμα απο skills/upgrades/looting οι μαχες εξαιρετικες και οσο περνουμε skills γινονται ολο και καλυτερες οι εχθροι παρα πολλοι και διαφορετικοι και ο καθενας θελει τον τροπο του για να σκοτωθει και μπολικα αμαξια για οτι γουσταρει ο καθενας. Ενα αρκετα underrated παιχνιδι που θα προτεινα να παιξετε. Μπραβο στην Avalanche. Οι μαχες θυμιζουν Arkham Asylum στο πιο ευκολο ομως. 4
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 5 minutes ago, Arkin said: Μετα απο 10 ωρες μεσα στον κοσμο του Mad Max θα ελεγα οτι προκειται για ενα διαμαντακι. Μεγαλος κοσμος για εξερευνηση πολυ πραγμα απο skills/upgrades/looting οι μαχες εξαιρετικες και οσο περνουμε skills γινονται ολο και καλυτερες οι εχθροι παρα πολλοι και διαφορετικοι και ο καθενας θελει τον τροπο του για να σκοτωθει και μπολικα αμαξια για οτι γουσταρει ο καθενας. Ενα αρκετα underrated παιχνιδι που θα προτεινα να παιξετε. Μπραβο στην Avalanche. Οι μαχες θυμιζουν Arkham Asylum στο πιο ευκολο ομως. Δεν θα το έλεγα ότι είναι ευκολότερο από κανένα Arkham game. Προς το τέλος ειδικά, αν θες να κάνεις clear όλα τα camps, έχει μπόλικο ζόρι. Γενικά, αν και δεν έκανε τεράστιο μπαμ όταν βγήκε, για μένα είναι από τα αγαπημένα μου games. Βέβαια, εγώ μεγάλωσα με Mad Max και μου αρέσει πολύ ο κόσμος, η φιλοσοφία και η στάση ζωής του Max. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Για μένα τα αρνητικά του είναι ότι μετά από ένα σημείο, γίνεται μονόδρομος το τέλος της ιστορίας και έρχεται σχετικά (ή έτσι μου φάνηκε) απότομα και ότι δεν κάνουν respawn τα convoys αφού τα καταστρέψεις και πάρεις το hood ornament.
Arkin Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Δεν θα το έλεγα ότι είναι ευκολότερο από κανένα Arkham game. Προς το τέλος ειδικά, αν θες να κάνεις clear όλα τα camps, έχει μπόλικο ζόρι. Γενικά, αν και δεν έκανε τεράστιο μπαμ όταν βγήκε, για μένα είναι από τα αγαπημένα μου games. Βέβαια, εγώ μεγάλωσα με Mad Max και μου αρέσει πολύ ο κόσμος, η φιλοσοφία και η στάση ζωής του Max. Εχοντας πλατιναρει το Asylum(δεν εχω παιξει τα υπολοιπα batman) μεχρι στιγμης μου φαινεται ευκολο. Αργοτερα πολυ πιθανο να δυσκολευει και σιγουρα θα παω για 100% clear μιας και μου αρεσει πολυ το ολο κλιμα και ειναι αρκετα εθιστικο παιχνιδι. 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Για μένα τα αρνητικά του είναι ότι μετά από ένα σημείο, γίνεται μονόδρομος το τέλος της ιστορίας και έρχεται σχετικά (ή έτσι μου φάνηκε) απότομα και ότι δεν κάνουν respawn τα convoys αφού τα καταστρέψεις και πάρεις το hood ornament. Απολαμβανουμε το ταξιδι και ας μην ειναι τοσο καλο το τελος. Τα convoys εφοσον τα καταστρεψεις δεν θα ειχε νοημα να κανουν αλλο respawn αφου εχει γινει collected το ornament.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα convoys εφοσον τα καταστρεψεις δεν θα ειχε νοημα να κανουν αλλο respawn αφου εχει γινει collected το ornament. Θα είχε, γιατί είναι ωραίο να τα κυνηγάς.
Arkin Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μοναδικος ο ουρανος στο παιχνιδι. Οσο παιζω τοσο πιο πολυ μου αρεσει το παιχνιδι. Επεσε δουλεια και φαινεται. 3
Arkin Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αμαξαρες τα 2 παρακατω. Το δευτερο με την μηχανη πανω στο αμαξι και τον σκελετο πολυ πρωτοτυπο. 25 ωριτσες και 45% μεσα στο παιχνιδι.Πολυ εθιστικο και πανεμορφο οπτικα. Κανω τα παντα και δεν με εχει δυσκολεψει πουθενα μεχρι στιγμης. Λιγο καποια death run ειναι ζορικα για το token αλλα βγαινουν. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από Arkin 3
Arkin Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελος στο 100% εκτος challenges με 50 ωριτσες. Απολαυστικο. Αναλυτικο review εδω Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από Arkin 2
skiabox Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Το ξεκίνησα και εγώ σε xbox series x. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Είμαι στην Αρένα με τον πρώτο αντίπαλο αλλά αποφεύγει με άνεση όλες τις επιθέσεις μου. Καμιά ιδέα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα