Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Από την μία θέλω να έρθει ο Σεπτέμβρης, από την άλλη θα ξεκινάνε τα κρύα τότε.
InfinitySurfer Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Φοβερό δείχνει....θα προσπαθήσω να μην δω αλλα βίντεο με gameplay μέχρι να βγει. Ηδη έχει spoilaριστεί άσχημα. (Δεν μπορεί ένα καινούργιο Fallout να είναι κάπως έτσι? Πιο πολύ μου κάνει για Fallout κάτι τέτοιο, παρά το "Fallout 3")
Despotas Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Και εγώ φτιάχτηκα άσχημα με το trailer. Συνδυασμός Red Faction Guerrilla με Just Cause. Can't wait.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αν και θα ήθελα πιο gruff φωνή, not bad. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εγώ θα ήθελα λίγο πιο gore, ότι έλειπε από την ταινία 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν είχαν ιδιαίτερο gore ποτέ, νομίζω. By the way, θυμάστε τότε που έλεγαν ότι θα είχε αμερικάνικη προφορά ο Max στο παιχνίδι και είχε γίνει "χαμός" για να έχει αυστραλέζικη; Είχαν πει ότι θα γινόταν έτσι, αλλά στο προηγούμενο trailer δεν ακουγόταν. Oπότε καλή φάση τώρα που έγινε τελείως confirmed.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν είχαν indeed, θα έπρεπε όμως γιατί το genre του το χρειάζεται...όσο για την προφορά στην καινούργια ταινία είναι ψιλό ρωσικη...εδώ ακούγεται ιρλανδός tbh...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν είχαν indeed, θα έπρεπε όμως γιατί το genre του το χρειάζεται...όσο για την προφορά στην καινούργια ταινία είναι ψιλό ρωσικη...εδώ ακούγεται ιρλανδός tbh... Εγώ πιστεύω ότι έχει καλή προφορά εδώ. Είμαι με αυστραλούς πολλές φορές στο TS της ομάδα μου στο Mechwarrior Online, οπότε τους ακούω συχνά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα