Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Βασικα αυτο που λεει ο dj2k...και εγω οταν εχω ορεξη φαρμαρω αλλα οταν θελω να περασω καλα κανω τα main stories! 1
InfinitySurfer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ένα λάθος που έκανα, ήταν οτι τελείωσα όλα τα side quest, μαχες, και οχυρά, και μετά τελείωσα το main story. To κακό είναι οτι σου δείνει ενα καλό Jacket, αφού τελειώσει το παιχνίδι, και μετά μπορείς να συνεχίσεις. Δυστυχώς μετά δεν είχα τιποτα να κάνω, και το παράτησα. Αν το έπαιζα πάλι, θα άφηνα κάμποσες μάχες για μετά το τέλος του παιχνιδιού, απλά για το fun με της μάχες, και τα μπουνίδια. Παρόλο που είναι επαναλαμβανόμενες, εχουν κάνει πολύ καλό combat system, για τα γούστα μου, οπότε μου άρεσε να κάνω μάχες, και όσο το μαθαίνεις κάνεις και καλύτερα combos. Είναι απόλαυση το cinematic style που του έχουν δώσει. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 "Ένα καλό jacket" = το iconic jacket του Mad Max. 1
vangelisb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 "Ένα καλό jacket" = το iconic jacket του Mad Max. Ιεροσυλία τουλάχιστον
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ιεροσυλία τουλάχιστον Ε οκ, δεν θα τον πετάξουμε και στην πυρά τον άνθρωπο.
InfinitySurfer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 lol...ναι οκ, το classic jacket..αν και θα έπρεπε να στο δίνει απο τις αρχές αυτό..αλλα τεσπα. Τι να το κάνω αφου τελειωσα το παιχνίδι.... και δεν βλεπω και expansion στον ορίζοντα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Aν κάνεις new game+, όταν θα πας να κάνεις edit θα κρατήσει το jacket, την καραμπίνα και το interceptor. 1
maxdore217 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 σε ποια απο ολες? Άστο έκανα γενικές αποστολές και δεν είχα δει ότι έπρεπε να βάλω ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, Τhanks 1
Federacion Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλό παιχνιδάκι αλλά δυστυχώς έχω το πρόβλημα με το κρασάρισμα κάθε φορά π πάω να χρησιμοποιήσω τον χάρτη. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 αυθεντικο?αυτο ηταν προβλημα σε καποιο patch παλιοτερα αλλα πλεον δεν υπαρχει τετοιο προβλημα... 1
Federacion Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ά όχι. Θα ψάξω καλύτερα λοιπόν! Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Arkin Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Πολυ ομορφο το mad max στο δυστοπικο περιβαλλον που βρισκομαστε 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Ναι, έχει πολύ όμορφο φωτισμό και χρώματα ο ουρανός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα