Προς το περιεχόμενο

Mad Max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κίνηση για το game αυτό από ότι βλέπω..

Το παίζει κανείς;; Φίλος μου το έχει λιώσει και του αρέσει πολύ από ότι λέει.

• Moderators
Δημοσ.

Είναι ωραίο και έχει καλή ατμόσφαιρα, αλλά μου φάνηκε σχετικά μικρό.

Βασικά, το τελευταίο arc σκάει λίγο απότομα. Αν και αφήνει κλασσικά να συνεχίσεις το παιχνίδι, αφού το τερματίσεις για τα διάφορα secondaries.

Το κύριο κακό για μένα είναι που αν καταστρέψεις convoy, δεν ξαναεμφανίζεται. Γούσταρα να τα κυνηγάω. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο είναι, αλλά λίγο επαναλαμβανόμενο... Σαν ιδέα μοιάζει με το just cause (της ίδιας εταιρείας άλλωστε) αλλά σε πιο ενδιαφέρον setting και με ενδιαφέρουσα ιστορία, combat system και εξερεύνηση. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιχνιδάρα είναι, 64 ώρες έκλεισα με 5ωρα sessions.

Δεν καταλάβαινα πότε περνούσε η ώρα.

59 ώρες εδώ. Full achievement. Παιχνιδάρα όντως, αν και γινόταν λίγο επαναλαμβανόμενο σε κάποια σημεία.

• Like 1
Δημοσ.

και εμενα στην αρχη μου αρεσε παρα πολυ...πορωθηκα αλλα στο 3ο stronghold αρχισε να με καιει το repetition.θα το τελειωσω σιγουρα αλλα σιγα σιγα πλεον

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω που το παιζω αυτο τον καιρο θα πω οτι ναι μεν ειναι επαναλαμβανομενα τα 2ndary Missions αλλα δεν μπορω να πω οτι βαριεμαι...ειχα παιξει οταν ειχε πρωτοβγει γυρω στις 25 ωρες απο θειο  αλλα τωρα το τσιμπησα και ειμαι κοντα στις 15 και ακομα κυλαει διασκεδαστικα...τι βαριεσαι εσυ?

Δημοσ.

εγω που το παιζω αυτο τον καιρο θα πω οτι ναι μεν ειναι επαναλαμβανομενα τα 2ndary Missions αλλα δεν μπορω να πω οτι βαριεμαι...ειχα παιξει οταν ειχε πρωτοβγει γυρω στις 25 ωρες απο θειο  αλλα τωρα το τσιμπησα και ειμαι κοντα στις 15 και ακομα κυλαει διασκεδαστικα...τι βαριεσαι εσυ?

Ε μωρε ψιλοβαριεμε αυτο το πηγενε σε ενα outpost φαε καμια δεκαρια και παλι απ την αρχη ξερω γω καπως βαρετο μου φαινετε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...