Προς το περιεχόμενο

Mad Max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
lol haha....καλοο :)))...

...πάντως, τώρα που εχω μάθει καλύτερα το ground combat, το ευχαριστιέμαι πιο πολύ.

Δεν πατάω πανικόβλητα το attack button για να βαράω όπως εκανα στις αρχές, και απλά παίζω με το timiming που έχουν με blocks, dodges kai attacks, και είναι πολύ καλό.

Aπολαμβάνω την κινηματογραφική τακτική που έχουν δώσει. :)

Δημοσ.

Το περίμενα λίγο καλύτερο tbh, αυτό που μου άρεσε είναι ότι τα περισσότερα upgrades unlock σχετικά σύντομα ώστε να τα απολαύσεις πιο πολύ, ένα από τα διαφορα λάθη είναι ότι το exploration δεν είναι τόσο rewarding, θα έπρεπε να βάλουν main parts διάσπαρτα όπως βρίσκεις τα car bodies. Το combat ok WB κακό δεν γίνετε αλλα θα ήθελα και ένα pistol η την signature sawoff. Δυστυχώς 0 replayability.

• Moderators
Δημοσ.

Μισο-spoiler (αφού όλοι βάζουν σε pics / videos), αλλά παίρνεις και την καραμπίνα...αφού τερματίσεις. :P

New Game όμως με το ίδιο save (αν δεν κάνω λάθος, με έχει μπερδέψει) και σου δίνει τα ending unlocks του Max αφού περάσεις το tutorial που σε αφήνει αν τον κάνεις customise. Αλλά οκ, μέχρι τότε δεν νομίζω να θες να το ξαναρχίσεις.

Έπρεπε βασικά να έχει Nemesis System κι εδώ ή κάτι ώστε να μην αδειάζουν τελείως οι περιοχές, τουλάχιστον respawn τα convoys.

Δημοσ.

Nemesis System indeed, αλλα μετά τι θα έχει το SOM 2? :P after story sawoff έχεις δίκαιο....ffs. Το main το αφήνω πάντα τελευταίο γιατί όσος φορες δεν το έκανα σε αλλα open world βαρέθηκα και το παράτησα.

• Moderators
Δημοσ.

Εμφανίστηκε και fix για το map glitch (εννοείται ότι το ανακάλυψε fan, η Avalanche ακόμα παίζει το πουλάκι της):

https://www.reddit.com/r/MadMaxGame/comments/3ne3po/fix_for_mad_max_lost_map_bug/

Το fix ξεσκίζει μερικά από τα προηγούμενα camps, αλλά εγώ το έβαλα ούτως ή άλλως, βαρέθηκα να περιμένω για patch.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελος μετα απο 77 ωρες και 100% completion στα collectibles,vehicles,upgrades,κτλ...Το πηγα με το πασο μου να βρω και το τελευταιο scrap σε καθε scavenging location :)

• Like 7
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τι κάψιμο είναι αυτό ρε παιδιά με το Mad Max...?????

Μόνο εγώ το έπαθα ή είναι "φυσιολογικό"???

Και ακόμα καθαρίζω την πρώτη περιοχή!!!!!!!

2cr3era.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Έμενα μου πήρε 59 ώρες για 100% και αν δεν είχε buggarei σε κάποια σημεία ( δε μου έδειχνε το τελευταίο camp στο map κ.α) θα χα γλιτώσει κανα δυωρο. Anyway ωραίο και ευχάριστο game.

Δημοσ.
Εαν είχε υποστήριξη για τιμονιέρα, ακόμα θα έπαιζα (και μόνο να οδηγάω στην wasteland μου φτάνει)

Επίσης ενα αλλο κακό ήταν οτι το κάλο jacket που μου άρεσε, το δίνει στο τέλος του παιχνιδιού. Πολύ κρίμα που είχα καθαρίσει όλα τα camps πριν το τελειώσω.

Τελος παντων...off topic... αλλα για μένα αυτή θα έπρεπε να ήταν η μηχανη και το gameplay του Fallout-4, με εναν συνδιασμό με τους συγγραφεις/σεναριογράφους της Obsidian kai Inxile. Η τέλεια συνταγή για ένα Fallout που να αξίζει.

Δημοσ.

Ναι αλλα έχει μηδέν replaybility, επίσης κακός που κάθεστε και κάνετε 100% τις πρώτες περιοχές θα βαρεθείτε σύντομα και είναι ανούσιο γιατί όλα τα upgrades είναι τα μισά locations το πολύ, άντε λίγο παραπάνω άμα θες να κανεις upgrade όλα τα safehouses.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...