Moderators Malthador Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω δοκιμάσει τα πάντα λέμε,πέθανα, ξαναπέθανα, ενεργοποίησα cutscenes, έκανα αποστολές, τίποτα δεν γίνεται. Μόνο uninstall δεν έκανα που θα το δοκιμάσω σήμερα αργότερα. Το αστείο είναι ότι σε ένα early save που έχω, ο χάρτης δουλεύει κανονικά, στο save που έχω προχωρήσει αρκετά είναι που υπάρχει το πρόβλημα.
zboocham404 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Έπαιξα ένα 5ωρο μετά το patch. Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι το performance έχει πέσει, από κει που ήμουν 100+fps σχεδόν συνέχεια, τώρα βλέπω πολύ συχνά 80άρια, σε μία φάση έπεσαν στα 55(!) σε έναν εσωτερικό χώρο. Το bug με το χάρτη δεν εμφανίστηκε ευτυχώς αλλά απ ότι διαβάζω έχουν πολλοί πρόβλημα. Ότι να ΄ναι, το game λειτουργούσε απροβλημάτιστα από day1, πρέπει να έβαλαν και οι WarnerBros το χεράκι τους σ' αυτό το ''patch'', μη ξεχνάμε ότι έχουν και μια φήμη που πρέπει να διατηρήσουν
BigBOSS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 στο steam discussions πιστεύω θα έχουνε ανοιξει θέματα για την πτωση της αποδοσης
InfinitySurfer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 lol..πολύ φάση...αυτο με το weight το έχει κάνει και σε μένα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Και εκεί που έλεγα να το βάλω το σκ... Information on Mad Max Patch 3 Wastelanders! We are aware of a couple of issues that have come up after the release of Patch 3 and wanted to give you a brief update: Framerate Issues on Win 64 - After looking into reports of new framerate issues, it appears that Patch 3 is resetting some player’s framerate settings to 24Hz. This issue can be resolved by going into “Settings” and changing the ”Resolution” back to a higher setting. Map Issues – We are aware that some players are still having issues with the map and in some cases are experiencing new issues. We are currently looking into these and will provide updates when more information is available. In some cases there are workarounds you can do in the game if you experience an issue where the map will no longer open: Workaround 1: Go to a Vantage Outpost that you have not previously visited, scout out a new object with the binoculars, and close the binoculars. When the map is triggered it will restore your ability to open the map. After that be sure to play until an auto-save point to update your save data. Workaround 2: Interacting with an object will sometimes resolve the issue such as picking up fuel, looting a body, looting scrap and looting an ammo box. http://steamcommunity.com/app/234140/discussions/0/490121928343352400/
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Είναι απλά θλιβερό, ούτε αυτά μου έχουν δουλέψει. Δοκίμασα και το μπαλόνι, δοκίμασα και να πάω σε καινούριο stronghold για να μου δείξει που βρίσκονται τα upgrades. Δεν ανοίγει με τίποτα ο χάρτης, ούτε στα sequences που ανοίγει υποχρεωτικά. Είναι λες και έχει αφαιρεθεί εντελώς από το παιχνίδι μου.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς μονο άμα κανεις νέο game δεν έχεις θέμα από ότι έχω διαβάσει. Φαντάζομαι το πολύ από βδομάδα θα βγάλουν το fix.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Guys καμια λύση για το αισχρό SSAO του game υπάρχει εκτος από off?!
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει τρόπος σε Steam game να κάνεις rollback σε παλιότερη έκδοση του game;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς όχι από όσο ξέρω, τα updates στο steam είναι forced.
nektarios_rs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Τελείωσα το main story.. Δε ξέρω γιατί αλλά το τέλος μου φάνηκε "λίγο".. Ενώ μέχρι το 90% της ιστορίας είχε δράση και πολλά πράγματα να κάνεις, οι τελευταίες αποστολές φαίνονται σαν να μη προλάβαιναν να το ολοκληρώσουν και το έκλεισαν άρον άρον... παράδειγμα, θεωρώ πολύ πιο ικανοποιητική τη πρώτη μάχη στο Gastown παρά αυτό το πράγμα στο τέλος..
InfinitySurfer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οκ..έφαγα πακέτο. Έχασα καμια 17-18 ωρες παιχνιδιού. Κάθησα και καθάριζα όλη τη περιοχή του Gut-Gash, χωρίς να καταλάβω οτι είχε φάει κόλημα το main mission, και έτσι μετά δεν μπορούσα να προχωρίσω. Τώρα έβαλα ενα παλιό save, και αντε από την αρχή τώρα ο Gut-Gash... ευτυχώς αυτη τη φορά η αποστολή δούλεψε τουλάχιστον. (αν παίζει κανα save με τελειωμένο, ή σχεδόν τελειωμένο, το Gut-Gash Region από κανέναν, ας μου στείλει pm) Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2015 από InfinitySurfer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα