Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Σας κάνει εσάς ξαφνικό frame-drop για 1 δευτερόλεπτο μία στο τόσο ;
Prospector8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πως είχανε αναφέρει πιο πίσω οτι το κανει καθε φορα που κάνει autosave, κατι τετοιο. Αλλα ναι, δυο φίλοι μου το χουν αναφέρει και αυτοί, smoothila αλλα υπάρχει μια στο τοσο ενα μικρο frame drop.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν γράφει ''Autosaving'' την ώρα που το κάνει, για την ακρίβεια στα ''Autosaves'' δεν κάνει κιχ. Λογικά έχει να κάνει με το loading στα assets σε κάποιες περιοχές.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και θα ήθελα να δω παραπάνω από το capture mode στο video setting, ο τύπος έκανε πράγματι καλή δουλειά με τo photo setting.
InfinitySurfer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Φοβερή η αίσθηση της Wasteland. Το ευχαριστιέμαι πολύ. Κάποια πράγματα που θα το έκαναν πολυ καλύτερο είναι: 1. Οδήγηση με υποστήριξη για τιμονιέρα όπως είπα και πριν. 2. Στις meelee μαχες ενω έχει πολλά καλά και διάφορα animations για τα μπουνίδια, έχει μόνο ένα κουμπί. Θα έπρεπε να έχει κανα-δυο κουμπιά ακόμα για τόσες πολλές επιθετικές κινήσεις. Ετσι όπως είναι τώρα είναι λίγο παιδικό. Σε παίρνει από το χεράκι. Απλά πατάς ενα κουμπί και τσακίζεις κόσμο. 3. Επίσης, τα συντριμιά και τα wrecks μετα από τα τρακαρίσματα, να 'μεναν λιγο περισσότερο χρόνο, πριν εξαφανιστούν... τώρα χάνονται πολύ γρήγορα. 4. και τελος, θα ήθελα η νύχτα να ήταν λιγο πιο σκοτεινή. Πολυ φως έχει τώρα..δεν καταλαβαίνεις καλα οτι είσαι σε νύχτα. Γενικά πάντος είναι πολύ fun παιχνίδι. Μπράβο τους. Επειδή θέλω να κρατήσει αρκετά το gameplay, ακόμα και το fast travel το χρησιμοποιώ σπάνια....σχεδον ποτέ. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Το τέλειωσα και 'γω, μου πήρε αρκετές ωρίτσες θα έλεγα, βέβαια καθάρισα και όλα τα camps συν τα side missions. Καλό σαν παιχνίδι, απλά τα combo στις μάχες ήταν λίγα θα έλεγα, στο Fury δεν μου άρεσε αυτό το slow motion και γενικά περίμενα περισσότερη ''τρέλα'' μιας και μιλάμε για Mad Max.
MaurosPiraths Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 4. και τελος, θα ήθελα η νύχτα να ήταν λιγο πιο σκοτεινή. Πολυ φως έχει τώρα..δεν καταλαβαίνεις καλα οτι είσαι σε νύχτα. Δεν ξέρω αν έκατσαν και σκέφτηκαν αυτό που σκέφτηκα και εγώ αλλά στην εποχή της Wasteland Που δεν υπάρχουν μεγαλουπόλεις έχει εξαφανιστεί το Light pollution οπότε οι νύχτες είναι φωτεινότερες από ότι έχουμε συνηθίσει εμείς. 2
InfinitySurfer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 ...μπα, εγω νομίζω οτι το έκαναν απλά για να είναι user/gameplay friendly, οπως και με άλλα στοιχεία του παιχνιδιου. Αλλα ακόμα και να είναι πιο φωτεινά γι'αυτο το λόγο, θα το ήθελα λίγο πιο σκοτεινό στην νύχτα...αλλα οκ... δεν είναι και κατι που σε χαλάει γενικά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Όλα τα games είναι σχεδόν έτσι dude για τον λόγο που είπες, μονο το dying light είχε λόγο να κάνει την νύχτα ρεαλιστική pitch black...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μα με τόσα αστέρια, είναι πράγματι τόσο pitch black;
naruto14 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σεναριακά πως σας φάνηκε? Έχει τίποτα να πει?
InfinitySurfer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίτα, το παιχνίδι ειναι κατα κανόνα action, αλλα έχει ωραίο story, και ροη, τουλάχιστον μεχρι εκεί που έχω παει.(Γυρω στο 1/3 τώρα ή και λιγότερο) Αν ηταν περισσότερο rpg, με διαλόγους κλπ όπως το Witcher3 π.χ, θα ήταν τέλειο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν με τρέλανε τόσο σεναριακά είναι η αλήθεια, αλλά δεν περίμενα και κάτι τρελό. Προς το τέλος μπαίνει σε ένα καλό σημείο, αλλά τελειώνει γρήγορα (και Mad Max-ικά ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα