Προς το περιεχόμενο

Mad Max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 296
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όσο είναι stock κοντά ειμαστε.

μαλλον θα κοιτάξω μήπως βρω καμια καλή σπασμένη έκδοση να το δοκιμάσω, και αν πάει καλά τότε το αγοράζω κανονικά.

Δημοσ.
Είναι πολύ καλό. Θα ήταν πολύ καλύτερο για τα γούστα μου, αν είχε κάποιες ψιλοαλαγές σε κάποια πράγματα, και κυρίως αν υποστήριζε τιμονιέρα.

Κρίμα που δεν το κάνανε να υποστηρίζει τιμονιέρα. Το Mafia II, κα to L.A Noire ήταν φοβερα σ'αυτό το θέμα... και τα δυο μπορούσες να τα παίξεις με τιμονιέρα όταν οδηγούσες.

Δημοσ.

Το παιχνιδι παιζεται με πληκτρολογιο και ποντικι;

Τρεχει αρκετα smooth επειδη δεν εχει τα τοπ γραφικα ή επειδη εχει καλογραμμενο κωδικα;

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, μια χαρά παίζω με keyboard/mouse. Στην αρχή είναι λίγο περίεργο στο οδήγημα, αλλά συνηθίζεται. :)

Δεν έχει τα τοπ γραφικά, αλλά από εκρήξεις έχει πολύ καλές. Έχω βάλει και μερικά screenshots στο PC Screenshots topic πιο πάνω. :P

Δημοσ.

Παίζεται με K/M αλλά νομίζω με X360 controller παίζεται πολύ καλύτερα, βέβαια γούστα είναι αυτά. Τρέχει πολύ καλά λόγω του άψογου optimization που έχει, αλλά ναι δεν είναι και top στα γραφικά(Μοντέλα χαρακτήρων πολύ καλά, αλλά το περιβάλλον είναι άδειο). 

Περισσότερα εδώ για το optimization και τα γραφικά του:

Mad Max – PC Performance Analysis
Δημοσ.
Όντως, πιστεύω οτι με controller πρεπει να παίζεται πολύ καλύτερα... αυτο το είδος gameplay ταιριάζει σε controller.

Αλλα δυστυχώς έχω ένα generic controller που δεν το υποστηρίζει και πάλι... όποιος έχει x-box controller είναι καλυμμένος.

Δημοσ.

Τα γραφικά είναι μέτρια. Άδειος κόσμος και μέτρια textures.  Λειτουργικά όμως ενώ έχουν καλή αισθητική στα μοντέλα , άψογο φωτισμό και φυσικά απροβλημάτιστη συμπεριφορά. .

Το παιχνίδι το ψιλο-παράτησα. Είναι επαναλαμβανόμενο.

Δημοσ.

Πάντως το παιχνίδι όποτε κάνει autosaves τρώει τα στιγμιαία του κολληματάκια.

Το εγκατέστησα σε SSD και δεν είδα τρομερή βελτίωση.

Δημοσ.

Δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα :/

Το μόνο θεματάκι ήταν ώρες ώρες κάτι artifacts στα cutscenes προς το τέλος.Ήταν ένα βέβαια που δεν βλεπόταν.R9 280Χ for the record.

Λίγο μαλακία που όταν αρχίζει να 'χει λίγο ενδιαφέρον το story τελειώνει γρήγορα.

• Moderators
Δημοσ.

Λίγο μαλακία που όταν αρχίζει να 'χει λίγο ενδιαφέρον το story τελειώνει γρήγορα.

Ισχύει. Και περίμενα ότι θα είχα ακόμα "καιρό" για να παίξω το στόρυ αφού πήρα

την V8,

αλλά πατάει γκάζι για τέλος εκεί. -_-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...