Προς το περιεχόμενο

Mad Max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νιώθω λίγο σαν να παίζω ένα πιό απλό Shadow of Mordor. Λίγο το σύστημα μάχης, λίγο η μονοτονία, λίγο το ερημωμένο τοπίο.

Διασκεδαστικό πάρα ταύτα. Πάρα πολύ καλό το optimization του και χαμηλές οι απαιτήσεις του.

Με την 7970Ghz ακατέβατα 1080p/60fps και την κάρτα να παίζει στο 60%-70% usage.

Φυσικά η έλλειψη οποιασδήποτε βλάστησης παίζει το ρόλο της.

Δημοσ.

Νιώθω λίγο σαν να παίζω ένα πιό απλό Shadow of Mordor. Λίγο το σύστημα μάχης, λίγο η μονοτονία, λίγο το ερημωμένο τοπίο.

Διασκεδαστικό πάρα ταύτα. Πάρα πολύ καλό το optimization του και χαμηλές οι απαιτήσεις του.

Αυτό το "ακατέβατα 60 fps" να το πάρουμε τοις μετρητοίς;

Γιατί πολλά παιδάκια παπαγαλίζουν κάτι που διαβάζουν οπουδήποτε γύρω στο νετ, χωρίς να είναι σε θέση να εκτιμήσουν...

Δημοσ.

καλά να το έφτιαχνε καμια ομάδα Ubisoft που ανέπτυξε στο pc τα Watch Dogs ή Unity και θα σου έλεγα πως θα έτρεχε.

Δημοσ.

Στο σύστημα της υπογραφής , σε 1920Χ1080 και όλα high/very high , είμαι συνήθως στο 60fps καρφωτό.

Πτώση βλέπω στις ώρες δειλινού/ανατολής και έχει δράση πχ κυνηγητά με αμάξια / εκρήξεις. Εκεί θα δω και κανά 40άρι.

Δημοσ.

Αυτό το "ακατέβατα 60 fps" να το πάρουμε τοις μετρητοίς;

Ναι να το πάρεις τοις μετρητοίς

i5-2500K @ 4.5GHz, 8GB Ram και 7970GHz edition.

1080p, όλα στο Very High, εκτός από Motion Blur και Bloom που με κουράζουν τα μάτια.

Δημοσ.

Ναι να το πάρεις τοις μετρητοίς

i5-2500K @ 4.5GHz, 8GB Ram και 7970GHz edition.

1080p, όλα στο Very High, εκτός από Motion Blur και Bloom που με κουράζουν τα μάτια.

Οπωτε στο δικο μου με i7 2600k 8GB Ram και me nvidia 660 θα μου το τρεχει σε ολλα high?

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις μετά από 6 ώρες παιχνιδιού είναι άριστες. Δεν αγοράζω συχνά game με το που βγαίνει αλλά για αυτό δεν το μετάνιωσα καθόλου. Και είναι ελαφρύ σαν πούπουλο, όπως αναφέρεται επανειλημμένα και πιο πάνω. Ούτε ram τραβά πολύ ούτε VRAM και τα πάντα τέρμα εκτός από motion blur και bloom τρέχει άψογα στα 60fps με την 970 να παίζει στο 50-60%.

Δημοσ.

Πρέπει να το είχα γράψει ξανά. Με την 860m 4gb το game-debate μου έγραφε πως θα το τρέχω στο low. Καμία σχέση εντελώς. Με όλα στο high/very high, 1080p έχω σταθερά 47-55 fps.

Είναι από τα καλύτερα optimized games. 

Πήρα μετά από χρόνια ρίσκο να αγοράσω παιχνίδι που δεν ήμουν σίγουρος για το αν θα μπορώ να το τρέξω, και μου βγήκε. Φυσικά 2 πράγματα έπαιξαν το ρόλο τους. Η τιμή & τα θετικά σχόλια για το σύνολο του παιχνιδιού. 

Και ότι είμαι μεγάλος φαν του τεράστιου Mel Gibson ;)                                               tumblr_npxh33Acnp1r3ftwpo1_r2_400.gif

• Like 2
Δημοσ.

Το αν θα σας αρεσει το gameplay ειναι καθαρα υποκειμενικο αλλα για το optimization μην εχει καμια αμφιβολια, τρεχει αψογα παντου.

Δημοσ.

Μου την έσπασε που δεν έχει καμιά μεταλιά για soundtrack!!!Personal warcrier ή κάνα ράδιο ρε παιδί μου :P

Ακριβώς αυτό μου την έσπασε και εμένα. Εγώ παίζω και βάζω Μεταλ στο background.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...