JohnVani18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Και..? Αν αξίζει το παιχνίδι, γιατί να μην το αγοράσεις? Οτι DRM και να έχει μια χαρά θα είσαι. 1
GIOVINCO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Για γελια οι κακες κριτικες που εχει παρει απο καποιους. Εγω που ειμαι φουλ απαιτητικος (δυστηχως για μενα γιατι δεν απολαμβανω καποια καλα παιχνιδια) και βαριεμαι ευκολα τα περισσοτερα open world με αυτο εχω τρελαθει. Παιχνιδαρα !!! Sent from my iPhone using Insomnia 4
euxoulhs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 μετα το metal gear μπορω να πω πως και το mad max ειναι αψογο σε perfomance! 59-60 fps σταθερο! Υ.Γ. που τετοια τυχη ναταν ετσι και το batman
Occultist Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 μετα το metal gear μπορω να πω πως και το mad max ειναι αψογο σε perfomance! 59-60 fps σταθερο! Υ.Γ. που τετοια τυχη ναταν ετσι και το batman Καλά, ούτε μία εβδομάδα δεν έχει που κυκλοφόρησε αυτή η παπάτζα (Metal Gear:P) - προλάβατε και το τελειώσατε;! Κατάλαβα πόσο καλό είναι...
euxoulhs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά, ούτε μία εβδομάδα δεν έχει που κυκλοφόρησε αυτή η παπάτζα (Metal Gear:P) - προλάβατε και το τελειώσατε;! Κατάλαβα πόσο καλό είναι... ποιος μιλησε για τελειωμο του παιχνιδιου? :/ για perfomance μιλησα οχι οτι το τερματησα...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά, ούτε μία εβδομάδα δεν έχει που κυκλοφόρησε αυτή η παπάτζα (Metal Gear:P) - προλάβατε και το τελειώσατε;! Κατάλαβα πόσο καλό είναι... Ούτε μια βδομάδα?!?
Occultist Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ok, δύο βδομάδες Φαντάζομαι ότι μόλις πέρασε στην κατηγορία του επικού τώρα... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μετράει γιατί είναι δευτέρα
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ καλό το port, έχω παίξει κάνα 10λεπτο και είναι παράδειγμα προς μίμηση το παιχνίδι. Αυτό και το MGS V, επιτέλους παιχνίδια που δεν θα μας σπάσουν τα @@ μέχρι να τα παίξουμε όπως πρέπει. 4
dimitris21gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αγοράστηκε σήμερα το πρωί στα 14.4 από instant gaming. Κατεβαίνει από steam τώρα. Το απόγευμα θα το λιώσω και εγώ!! 1
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/6916239/Mad-Max-PS4.html?from=catspan http://www.skroutz.gr/s/6918647/Mad-Max-PC.html?keyphrase=mad+max http://www.instant-gaming.com/en/835-buy-key-steam-mad-max/ Και αναφερω το Instant gaming γιατι ειναι site που περνανε αγορες με καρτες(το επιβεβαιωνω και εγω). Με τετοια διαφορα τιμης,και αν σκεφτουμε οτι δεν εχουν ακουστει γενικα και κακα λογια για παιχνιδι βασισμενο σε ταινια οπως συνηθιζουν,νομιζω οτι αξιζει να το εχουν σχεδον ολοι οι λατρεις,και μη,της ταινιας. 1
liakjim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Παιχνιδάρα δεν το λες, αλλά καλό είναι. 3 ωρίτσες και λίγο επαναλαμβανόμενο ή μου φαίνεται? Θα το συνεχίσω μάλλον.
Luxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι ασφαλης η αγορα κλειδιων online; Το κυριοτερο, ειναι νομιμο; Δλδ αγοραζει τα κλειδια απο τις εταιριες των παιχνιδιων; Ρωταω, γιατι το steam το εχει στα 50 ευρω.. Οταν αγορασεις το παιχνιδι, θα εχεις και μελλοντικα updates, add-ons ή τα dlc υπαρχουν μονο σε κονσολες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα