Γιάννης Τριαντα Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Πάντως παιδιά νομίζω ότι μόνο στις καινούργιες κονσόλες (PS4, XBOX One) θα αξίζει πραγματικά να το πάρει κανείς. Στο PS3 ήταν σαν να παίζω 2Κ13
nzeppos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα. Ήταν ένα σαφώς βελτιωμένο 2k13, αρκετά πιο playable και έλυσε πολλά από τα αιώνια προβλήματα του 2k (πχ. καλάθι απ' τα 1-2 μέτρα υπό πίεση). Αντίστοιχα το 2k14 nextgen λογικά θα είναι "απλώς" ένα βελτιωμένο 2k14 currentgen. Αν αξίζει να δώσει κάποιος άμεσα 450-500 ευρώ για να το παίξει, προφανώς και όχι. Να δούμε όμως, αν μη τι άλλο η 2k δείχνει να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση (αν εξαιρέσουμε τις ασύλληπτες social παπαριές).
Tilemaxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέσα στις γιορτές θα το πάρω, να το βρώ και πιο φθηνά. Για εμένα είναι το πρώτο σοβαρό upgrade μετά το 2Κ12. Πολλά θέματα που έσπαγαν νεύρα έχουν πλέον λυθεί. Έχω παίξει 5-6 μάτς (12 λεπτα) σε PC ξαδέρφου και δεν το χορταίνω πραγματικά. 1
kirdou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Πάντως σε γραφικά δεν υπάρχει καμιά σοβαρή διαφορά απο ps3.
Bourdoulas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα. Ήταν ένα σαφώς βελτιωμένο 2k13, αρκετά πιο playable και έλυσε πολλά από τα αιώνια προβλήματα του 2k (πχ. καλάθι απ' τα 1-2 μέτρα υπό πίεση). Αντίστοιχα το 2k14 nextgen λογικά θα είναι "απλώς" ένα βελτιωμένο 2k14 currentgen. Αν αξίζει να δώσει κάποιος άμεσα 450-500 ευρώ για να το παίξει, προφανώς και όχι. Να δούμε όμως, αν μη τι άλλο η 2k δείχνει να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση (αν εξαιρέσουμε τις ασύλληπτες social παπαριές). Πάντως η μπάλα συνεχίζει να μην μπαίνει καλάθι 9 στις 10 φορές όταν σου κάνουν φάουλ. Ακόμα και όταν βλέπεις ότι δεν χάνεται με τίποτα. Έχει καταντήσει γραφικό.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως φέτος παρατηρώ πολλά περισσότερα καλάθια-φάουλ απο κάθε άλλη χρονιά. 1
nzeppos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Παρομοίως. Τόσα γκολ-φάουλ δεν έχω ξαναδεί σε παλιότερα 2k ούτε για αστείο.
Bourdoulas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Τι να πω ρε παιδιά. Εγώ το ακριβώς αντίθετο. Η κατάσταση παραμένει ακριβώς ίδια στα διπλά που παίζω με φίλο.
nzeppos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Τότε άρχισε να ανεβάζεις -ελαφρώς- τα sliders. Αν πχ. το contact shot είναι 45, βάλτο 46-47 και δοκίμασε ξανά.
Bourdoulas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εκεί κατέληξα. Στην αλλαγή των sliders. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. 1
Tilemaxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Με default sliders εγώ στο PC το παρατήρησα, λογικά και στις κονσόλες έτσι θα είναι. Επειδή μου αρέσει να παίζω με drives, μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν κάνω λάθος αυτό υπήρχε και στο 2k13. Φυσικά κάτι τέτοια δεν μας αγγίζουν, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσουμε στα αγγλικά. Η γλώσσα μας έχει πολύ ωραιότερα μπινελίκια από ένα απλό fuck, shit και τις λοιπές "κακές" λέξεις των αμερικάνων. Για δοκιμάστε να πείτε στο Kinect: "Τι σφύριξε ρε παιδιά πάλι ο καραγκιόζης, ο κ...μπαράς, ο μπάσταρδος απόγονος του Καρούση που μας είχε σφάξει το '91 στο κλειστό, γαμ... την καταδίκη σου καταραμένε, θα σε πάρουν τέσσερις από εδώ μέσα ρε, δε θα φύγεις ζωντανός, αρχ... του κερατά" για να δούμε αν δώσει τεχνική ποινή 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα