Προς το περιεχόμενο

NBA 2K14 [Consoles]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέστα χρυσόστομε!

E για αυτο πρεπει να βγαινουν και σε pc τα παιχνιδια αυτα για να τα διορθωνουν οι modders. Τα net physics στο pc ειναι παραμετροποιησιμα και ηδη υπαρχουν mods με διχτακια που ειναι 100 φορες καλυτερα απο τις 2k. Μετα μερικοι λενε οτι γκρινιαζουμε συνεχεια. Αφου εχουν στον κωδικα την φυσικη του διχτακιου ειναι θεμα λιγων ωρων να καθισουν 2 ατομα της 2k ωστε να δωσουν καλυτερα διχτακια. Βεβαια τοσο καιρο τους εφταιγε η old-gen. Τωρα που βγηκε σε next-gen αφαιρεσαν και τις cheerleaders και τις εξτρα καμερες και τις μασκοτ..

Δημοσ.

Μπορεί να λέω και μαλακίες αλλά ενδεχομένως να κόβουν και κάποια πράγματα για να το αλαφρύνουν λίγο. Εγώ πάντως εξακολουθώ να κρατάω πισινή στο θέμα των loading times αλλά και του framerate. Ελπίζω να διαψευστώ πανηγυρικά γιατί πραγματικά το να περιμένω 2 λεπτά loading πριν από κάθε match είναι εντελώς σπαστικό.

Δημοσ.

Σε PS3 επειδη θα μου σπασουν τα νευρα...Παιζει κανεις my carrer;

Πως γινετε να αλλαξω τον αριθμο της φανελας ή να του αλλαξω μαλλια και μουσι;

Κοντευω να τελιωσω την 2η χρονια κι ειμαι στους Celtics.Εχω πορωθει τοσο που δεν μπορω να παιξω αλλο παιχνιδι.

Δημοσ.

Στο 2k14 δεν έχω ασχοληθεί (ακόμα) με το MyCareer, αλλά αν είναι όπως πέρσι λογικά θα πρέπει να επεξεργαστείς τον παίκτη που δημιούργησες όταν φόρτωσες το παιχνίδι για πρώτη φορά. Νομίζω πως αυτό δεν μπορείς να το κάνεις από το MyCareer mode αλλά μόνο από τα κεντρικά μενού του παιχνιδιού (πριν φορτώσεις το MyCareer). Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος να αλλάξεις χρώμα, ύψος κλπ. Τώρα για μούσια και μαλλιά ίσως να γίνεται και μέσα από το MyCareer αλλά δεν είμαι εντελώς σίγουρος, δεν έχει κάπου να κάνεις edit τον παίκτη;

• Like 1
Δημοσ.

Εχει επιλογη edit αλλα ολα σχεδον ειναι γκριζα πραγμα που σημαινει οτι δεν μπορω να τα πειραξω.

Θα προσπαθησω απο το κεντρικο μενου αλλα χαζομαρα που δεν το εχουν σαν επιλογη κατα τη διαρκεια του mycarrer.

Και οκ πες το υψος δεν αλλαζει αλλα μαλλια,μουσια και αξεσουαρ γιατι;Μονο παππουτσια μπορω να του αλλαξω.

Δημοσ.

ΟΚ, νομίζω ότι είναι σαφές τι γίνεται. Στο κεντρικού μενού -> "Features -> My Player -> Edit My Player", φτιάχνεις ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνιση και το όνομα του παίκτη. Όμως ύψος, κιλά, νούμερο, εθνικότητα, ηλικία κλπ τα φτιάχνεις με το που ξεκινάς νέο MyCareer mode.

Aπό εκεί και πέρα πρακτικά μπορείς να πειράξεις μόνο τατουάζ, ρούχα/παπούτσια/αξεσουάρ και τα signature moves . Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, πάντως έτσι το έχουν φτιάξει.

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ, νομίζω ότι είναι σαφές τι γίνεται. Στο κεντρικού μενού -> "Features -> My Player -> Edit My Player", φτιάχνεις ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνιση και το όνομα του παίκτη. Όμως ύψος, κιλά, νούμερο, εθνικότητα, ηλικία κλπ τα φτιάχνεις με το που ξεκινάς νέο MyCareer mode.

Aπό εκεί και πέρα πρακτικά μπορείς να πειράξεις μόνο τατουάζ, ρούχα/παπούτσια/αξεσουάρ και τα signature moves . Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, πάντως έτσι το έχουν φτιάξει.

Ρε συ ξεκινησα για την πλακα MyCareer (ξερεις οτι παιζω μονο Association τοσα χρονια) και μεχρι στιγμης μετα απο 10 παιχνιδια δεν εχω δει κανενα προβλημα. Εβαλα SG στο 1.85cm με πηραν οι Knicks, εχω ηδη ανεβει σε 6th man (παιζω εξυπνα γενικα και εννοειται με run plays ON, δεν κανω ταρζανιες), γενικα δηλαδη δεν βλεπω τιποτα περιεργο. Με κανει σωστες αλλαγες και αυτο που λενε ολοι οτι οι συμπαικτες δεν σκοραρουν ή οτι το σκορ εκτοξευεται οταν δεν παιζεις δεν το βλεπω καθολου. Ολα ρεαλιστικα ειναι τα στατιστικα και τα σκορ, οι συμπαικτες μου σκοραρουν μια χαρα. All-star, Sim, 12λεπτα παιζω. 

Δημοσ.

Ε δε σου φαίνεται ότι εκτοξέυεται το σκορ γιατί παίζεις 12λεπτα κι εσύ βρε.

Τα περίρεργα με το σκορ είναι αν παίζεις 5-6λεπτα. Γιατί σε κάνει αλλαγή, μπαίνεις μετά από 2-3 λεπτά και έχουν μπει 45 πόντοι :P

Και το φαινόμενο με τους ΚΟΥΛΟΥΣ συμπαίκτες είναι υπαρκτό και ανυπόφορο ειδικά αν παίζεις PG.

Δημοσ.

Ε δε σου φαίνεται ότι εκτοξέυεται το σκορ γιατί παίζεις 12λεπτα κι εσύ βρε.

Τα περίρεργα με το σκορ είναι αν παίζεις 5-6λεπτα. Γιατί σε κάνει αλλαγή, μπαίνεις μετά από 2-3 λεπτά και έχουν μπει 45 πόντοι :P

Και το φαινόμενο με τους ΚΟΥΛΟΥΣ συμπαίκτες είναι υπαρκτό και ανυπόφορο ειδικά αν παίζεις PG.

Δεν μου εχει τυχει ακομη να αστοχουν διαρκως οι συμπαικτες μου. Παιζω με "πειραγμενο" ροστερ αν και νομιζω δεν εχει σημασια αυτο. Οταν χρειαστει και με βαζει pg εχω και αρκετες ασσιστ μαλιστα. Παντως οσα βιντεο MyCareer εχω δει δεν βλεπω και κανεναν να παιζει με run plays on..

Δημοσ.

Βασικα δεν ειναι και τοσο κουλοι οι συμπαικτες απλα τα περιμενουν ολα απο σενα.Ακομα και παικτες αστερια δεν παιρνουν πρωτοβουλιες.

Κουλοι ειναι στην αμυνα πολλες φορες αφου ειναι στιγμες που μου φευγει ο παικτης που μαρκαρω και παει κατευθεια για layup ή καρφωμα κι ο ψηλος ο δικος μου που ειναι κατω απο τη ρακετα δεν συγκινειται να με καλυψει πηδωντας να τον σταματησει.Καθεται και τον κοιταει.

Γενικα ομως ειναι πορωση.Κοντευω να τελιωσω και την 2η σεζον και λογικα θα μπω και στα playoff με τους Celtics.

Ο προπονητης με εχει βασικο SG οταν PG ειναι ο Ροντο.Ο Ροντο τελιωνει το ματς σε 6 λεπτα με ουτε 10 ποντους οταν εγω ειμαι κοντα στους 30 καθε φορα.

Δημοσ.

Το παιχνίδι το έχω αγοράσει ήδη για το PC φέτος. 

Βλέπω όμως εδώ και μερικές μέρες βίντεο από την Next-gen έκδοση και παρόλο που το gameplay είναι ουσιαστικά το ίδιο , νιώθω ότι δεν μπορώ να αντισταθώ στην αναβάθμιση του οπτικού τομέα. Νομίζω ότι προσθέτοντας μια στρώση εκπληκτικών γραφικών πάνω σε ένα παιχνίδι που παίζει τόσο καλά , το εκτοξεύει σε άλλο επίπεδο.

Δημοσ.

Το παιχνίδι το έχω αγοράσει ήδη για το PC φέτος. 

Βλέπω όμως εδώ και μερικές μέρες βίντεο από την Next-gen έκδοση και παρόλο που το gameplay είναι ουσιαστικά το ίδιο , νιώθω ότι δεν μπορώ να αντισταθώ στην αναβάθμιση του οπτικού τομέα. Νομίζω ότι προσθέτοντας μια στρώση εκπληκτικών γραφικών πάνω σε ένα παιχνίδι που παίζει τόσο καλά , το εκτοξεύει σε άλλο επίπεδο.

Λεω να αντισταθεις διοτι μεχρι και τα defensive settings αφαιρεσαν απο τη Next-gen εκδοση. Επισης το MyGM mode ειναι πολυ χαλια απο οσο διαβαζω. Για να κανεις rotation πρεπει να χρησιμοποιησεις VC και εχει και ενα σωρο βλακειες social media. Για οσους ξημεροβραδιαζονται στα twitters και facebooks και τις παρομοιες βλακειες της ΝΤΠ ειναι μια χαρα βεβαια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...